Nişanlı bayanlar eslerinizin nisan yuzugu nasıl tarif eder misiniz?

Sen temkinli ilerle o zaman, adam büyük ihti,mal nişanlıdır. Hoca-öğrenci ilişkisine devam et. İyi bir insansa ondan öğrenecek çok şeyin vardır mutlaka

Sen temkinli ilerle o zaman, adam büyük ihti,mal nişanlıdır. Hoca-öğrenci ilişkisine devam et. İyi bir insansa ondan öğrenecek çok şeyin vardır mutlaka
Bir de 26 yaş çok genç değil mi evlilik için mesela 2yıldır çalışıyor .aylık 4 bin alsa.ne biliyim daha ev parası çıkmaz

Ama yüzük takmak takı amaç sahibini gostermsi değil ki. Romantik bir bağ aslında.
Benim v simin profillerinde de sadece kendimiz variz. Bu da oldu degil.

Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama galiba bir hocası varmış yüzük takan, onun için öğrenmek istiyor. PAstane sözü değildir herhalde o zaman, adam ya nişanlı ya evlidir.

O is yaş o zaman yaa.
Benim eşim öğretmen öğrenci eğitimci aşkını çok etik dışı bilir mesela. En hassas yeridir. ki KPSS kursunda bile çalışacak olsam olmaz der arkadaşları da öyle.
Zor işmis

Biz de evlendigimde ev paramiz yoktu seviyorduk evlendik evi olmayan evlenmeseydi Turkiyenin yarisi falan evlenemez
nasıl tanıştınız :)) aynen öğrenci öğretmen ilişkisi çok kötü bencede.ama öğretmen gibi de değil şimdi .ama olmaz zaten boşuna konuşmayalım

Benim nişan yüzüğüm de alyansa benzemiyor pek :) bir erkegin takı olarak yüzük kullanması çok alışılmış değil gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…