- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
9 aylık nişanlı. faceden mesaj attı. resimde çok sıkı fıkılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
Sebep? Cevrende bekar erkek mi kalmadi hani çok konusasin varsa onlara yoneltanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
hayır, tanıdığın biri olsa anlayacağım da tanımadığın adama niye cevap vermek istiyorsun?tanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
güldürdün beniEngelle gitsin konu açmaya gerek yok.
Evlenme teklifi etmiş sanki :))
Bendende Slm
çok iyi yapmışsın haketmiş bir daha böyle bir şey yapamaz artık cesaret edipteBana da evli birisi yapmıştı, çok samimi şeyler yazmıştı, bazıları uygunsuzdu. Ekran fotoğrafını alıp facebookunda bulabildiğim bütün yakın arkadaş ve akrabalarına ve eşine gönderdim.
heç yani selam yazmaya bile erinmiş herif slm yazmış geçmiş.Yahu nesinden etkilendiniz de cevap veresiniz geldi? Velev ki adam nişanlı değil, yine garip bence. Hani başkaca şeyler yazar etkilemeye çalışır sizin de cevap veresiniz gelir anlarım da altı üstü "slm".
Kimse bilmez diye devam ediyorlar ya da rastlantı eseri eşleri öğrenince bir şekilde kendilerini affettirip üstünü kapatabiliyorlar. Bütün çevresi ne mal olduğunu öğrensin de herkese rezil olsun, üstünü kapatamasın, bir daha yapmaya korksun diye düşündüm.çok iyi yapmışsın haketmiş bir daha böyle bir şey yapamaz artık cesaret edipte