Nişanlı çiftin ayrılmasında ailelerin rolü...

oglan benım kız benım..ıkı tarafda kendı ıstedıklerı zevklerı uygun gorduklerı seylerı dusunup yapmak ıstıyolar aılelerıne yakısanı tabı genclerı dusunmuyolar haklısınız ama ben aılelerınde kotu nıyetlı olduklarını dusunmuyorum evladın sonucta neden uzesın kı onu ..
ama bırının dedı olsa dıgerınınkı olmasa bıraz surtusme oluyo ıkı tarafda naz kaprıs bence bunlarıda onların telaselerıne vermelıyız ben oyle yapdım bu donemlerı tatlı eglencelere cevırın cunku gercekdende sevıyo sevılıyosanız ıkı tarafada saygı duyupda tamam deyıp gecıstırmekden baska care kalmıyo..annem kayınvalıdemın zevklerı aynıydı ıkısı ıstedıklerı gıbı magzada sectıler esyaları bısı demedım guldum ızledım..ıyı dedım hangınız alcak bunları evıne dıyınce gulduler sonra benle eşım hepsını degıstırdık..dılerım sızınde bu donemlerınız tatlılık ıcınde gecer..

bence erkek aılesıde kız aılesıde hem yapar hem bozar yapma tarafında kız aılelerı aman kızım üzülmesın derdındeyken erkek aılelerı işi nasıl ucuza kapatırız oglumuzu nasıl onlara yem etmeyız derdınde ya benım annem guzel bır gelın alsa okumus etmıs yemın edıyorum mıllet konussun dıye abartırda abartır ama erkek aılelerı oyle degıl hele kı kızları varsa durum tam tersıde olabılır kız çirkınmı çirkın cahil olabılır ama bence oglumuz sevmıs üstümüze düşenı yapalım dıyen tanımadım daha

Haklısın bizde gelenekler aynı ama pek adet uygulama taraftarı değil iki tarafta.
Fakat gel görki zaman zaman o adet bu adet diye bizi çok yıpratıyorlar...

ben ödün varmek olduğunu sanmıyorum bence paylaşmaktır. örneğın nişanlınız evınız için harcama yapar mesela taksıt öder sizde montunu alırsınız. bu bence kötü bişey değil. ama şu var erkek o evi geçindirmek zorunda oldugunu bilmeli bence. yani size güvenmemeli.[/QUOTE]

Tabi onu biliyor, zaten ben evlendikten sonra çalışmayacağım onun farkında...

Tabi canım herkes evladının mutluluğunu istiyor, fakat abartıyorlar.
Nedenmi? Çünkü kızımın herşeyi olsun diye karşı taraf zor durumda kalıyor, e karşı tarafta da sadece erkek karşılayınca masrafları yetişemiyor...
Aynı şekilde damat anneside herşeyde öncü olayı herşeyi ben beğeneyim diye düşününce sorunlar çıkıyor...

bu dönemde erkek ve kız aileleri yer değiştirmiş durumda malesef.
Artık kız evi naz evi ifadesini göremiyorum ben...
Kötü zamana denk geldik...

Sadece 2,5 aydır nişanlı kalarak 2 gün sonra evleniyorum...Çok zor bir dönemmiş gercekten ki bizim herseyimiz var cok sükür.Yine de illaki sorunlar cıkıyor.Çünkü o kadar cok detay varki...Allah bu sürecteki herkesin yardımcısı olsun diyebiliyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…