Nişan Nişanlı Hanımlar, Bayramda Sizede Bayramlık Alındı mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canlarım teşekkür ederim hepinizee alışveriş güzel geçti bayramda el öpmeye giderken giyeceğim inş :)) valla damada alınmazmış ama ben şöyle yaptım; pierre cardin bir gömlek aldım hediye paketi yaptırdım bayramda nişanlım bize geldiğinde annem nişanlıma oğlum sana bayram hediyesi aldık güle güle giyin deyipte vericek hani bişey almamaktansa böyle yapalım daha iyi diye düşündük bakalım nasıl olucak :))

bizden geçti ama ben yine de yazayım

bayramlarda o zamanki nişanlım şimdiki eşim bana bayramlık alıyordu.beraber çıkıp bişeyler alıyorduk.yani kendim beğeniyordum.kurban bayramında koç almak için çok ısrarcı oldu eşim ama ben istemedim

Ben geldim kızlar hemde bayram hediyelerimle
Arifeden bir gün önce oradaydık o yüzden hep beraber alışveriş yapma imkanı bulduk , İstanbul metroport dan aldık kıyafetlerimi Lcw bnm zaten çok severek giyindigim bir magaza nişanlım oradan bana gömlek ve pantolon aldı

Kayınvalidem de begendigim çantayı aldı Benim begenmemi istedigi için ben gelmeden almamıştı kıyamaaam Vee birde pembe gezer terliklerim

Büyük Görümcemin aldığı Hediyelerim

Buda küçük görümcemden bana hediyeee kendisi gibi minnak ve çok tatlı ikili havlu setim

ve yine nişanlımın bayramdan sonra angry birds aşkıma karşılık defactodan aldığı kulakluk

Kayınpederim kına gecesi için giyecegim kırmızı tuvletimi aldı kızlar fakat onun resmi yok kendisi istnbulda kaldı çünkü üzerime göre yapılması için ama benzer bir model koyayım kafanızda şekil oluşması için, tamamen payetli balık model sırtı açık, askılı arkasnda kuyruğu var

herşey çok güzelmiş canım benim güle güle giy inşallah

Biz de yok öyle bayramlık olayı. Ama bayramdan hemen önce uzak diyarlara tayinim çıktığı için mi yoksa bayram harçlığı mı bilemiyorum ama kayınpederim 200 lira harçlık verdi, nişanlım da telefon aldı.

Ne kadar şanslısınız bana ne bayramlık alındı nede muhabbeti yapıldı. Onların alacakları elbiseye muhtaç değilim sorsalar bile gerek yok derdim ama ince düşünüp sorulması manevi olarak gelin gibi hissetmemi sağlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…