nişanlı kizlar lutfen buraya...

[QUOTyanus_es, post: 36896099, member: 624772"]O da zor biliyorum benimkinde biraz inatcilikta var[/QUOTE]
Evet hemde çok zor bazen ikna edene kadar akla karayi seviyorum yani.

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Benim nişanlım çok sinirliydi her kavgamızda gözü kararıyodu kırıyodu beni çok ama siniri o kadar cabuk geciyodu ki kendini affettiriyodu ,yalnız şu son 1 senedir cok şükür öyle bir problemmiz yok annem bile der kuzu yaptın cocuğu diye maşallah diyimmm :nazar:

demekki tek benimkinde yok bizde nişanlıyız ama çok kavga edıyoruz saçma sapan şeylere ve gözlemlediğim kadarıyla sorunlar arttıkça daha fazla oluyor ..:(

demekki tek benimkinde yok bizde nişanlıyız ama çok kavga edıyoruz saçma sapan şeylere ve gözlemlediğim kadarıyla sorunlar arttıkça daha fazla oluyor ..:KK43:
nişanlılıkta oluyor böyle şeyler üzme kendini

Benimki de çok sinirli, yanındayken pek bu sinirini göremiyorum , sinirlenmeye başladığı an bile bakışları korkutuyor :KK17: Ama telefon görüşmelerimizde 15 tekefon kırdı benim yüzümden. Sadece bana değil bazı durumlar karşısında sürekli böyle ama hiçbirinde de haksız değil . Normalde çok sabırlıdr ama bir taştı mı kimse durduramaz. Cocukken de öyleymiş öfkesini kontrol edemiyor. Artık yolunu buldum . Sinirlenmeye başladığı an susuyorum hak veriyorum tatlı dille konusuyorum, gerekirse konuyu kapatıp neşeli oldugu an açıyorum . :KK28: Sorunları hallettim

Benimki de çok sinirli, yanındayken pek bu sinirini göremiyorum , sinirlenmeye başladığı an bile bakışları korkutuyor :KK17: Ama telefon görüşmelerimizde 15 tekefon kırdı benim yüzümden. Sadece bana değil bazı durumlar karşısında sürekli böyle ama hiçbirinde de haksız değil . Normalde çok sabırlıdr ama bir taştı mı kimse durduramaz. Cocukken de öyleymiş öfkesini kontrol edemiyor. Artık yolunu buldum . Sinirlenmeye başladığı an susuyorum hak veriyorum tatlı dille konusuyorum, gerekirse konuyu kapatıp neşeli oldugu an açıyorum . :KK28: Sorunları hallettim
en iyisini yapıyorsun :) öyle olması gerkiyor zaten mecburr:::::)

Back
X