Ş
şaşkınkız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şaşkınkız
benim bildiğim nişanlı olmak evliliğin yarısıdır,heleki 4sene geçirmiş ve iyi günleride kötü günleride onunla paylaşmışsanız ona manevi ,çalışırkende maddi konularda destek olmuşsanız,onunda bazı konularda fedakarlık yapmasını beklersiniz ,sizi saymasını değer vermesini ,herkesten ve herşeyden korumasını,adeta pamuklara sarıp sarmalamasını istersiniz,şahsen ben böyle düşünüyorum,çünkü ben böyle yaptım.....sevgi fedakarlık ister, yeri gelldiğinde kendinden kısıp,sevdiğinin istediğini yapmak ister.kimsenin bir ayakkabıya yada üçbeş kuraşa minneti yoktur.belki tek olan bir ayakkabıyla hayatını devam ettirebilirsin ama sana kendinden birşey katamayan bir adamada ömür boyu katlanamazsın.
bben buraya açtığım konuyla yanlış anlaşıldım .4sene çalışmış ve işten yeni ayrılmış biri kesinlikle psikolajik olarak çöker , evleneceğiniz kişinin (aile faktörünü katmadan söylüyorum) maddi manevi konuda yanınızda olması gerekir,hayatınızı paylaşacağınız kişinin mutlaka her konuda yanınızda yer alması gerekir.
bben buraya açtığım konuyla yanlış anlaşıldım .4sene çalışmış ve işten yeni ayrılmış biri kesinlikle psikolajik olarak çöker , evleneceğiniz kişinin (aile faktörünü katmadan söylüyorum) maddi manevi konuda yanınızda olması gerekir,hayatınızı paylaşacağınız kişinin mutlaka her konuda yanınızda yer alması gerekir.
Son düzenleyen: Moderatör: