Nişanlı vakası

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Nişanlıyım . Nişanlımla Telefonda konuşurken konu cinselliğe kaydı. Bana açık açık şeyler söyledi çok sesimi çıkarmadım ama kapattıktan sonra biraz tuhafıma gitti . Kimse o konuyu bir daha açmadı. Sizce normal bişey mi bana böyle konuşması yoksa ben mi abarttım

Olabilir bence aranızdaki ilişkiyi biz bilemeyiz ama olur böyle şeyler nisanliymissiniz bide kötü bi niyet göremiyorum doğal

Rahat olun bence ikili ilişkilerde konuşulması gerek ki o yönden de birbirinizi tamamlayabiliyor musunuz anlayın. Yoksa bilinmezlik olur. Nişanlınız zorlayıcı, ürkütücü yaklaşmıyorsa siz zamanla açılırsınız zaten. Böyle hissediyorsanız direkt bazı şeyleri absürd dile getirmiş olmalı.

Rahat olun bence ikili ilişkilerde konuşulması gerek ki o yönden de birbirinizi tamamlayabiliyor musunuz anlayın. Yoksa bilinmezlik olur. Nişanlınız zorlayıcı, ürkütücü yaklaşmıyorsa siz zamanla açılırsınız zaten. Böyle hissediyorsanız direkt bazı şeyleri absürd dile getirmiş olmalı.
Çok absürt değildi ama ilk konuşma olunca sanırım bana tuhaf geldi. Benden de karşılık bekler şimdi ama ben konuşmaya utanırım 🙈

Çok absürt değildi ama ilk konuşma olunca sanırım bana tuhaf geldi. Benden de karşılık bekler şimdi ama ben konuşmaya utanırım 🙈
Tabii ki bekler. Yapmalısınız da, çünkü evlilik yatakta da mutluluk vermeli. Nişanlınızla isteklerinizi, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Aranızdaki samimiyet ve güven tamamsa bunlar olur zaten.

Evlenmeden evvel hangi yemeği seviyorsun demek kadar normal. Evliliğin en önemli yanlarından biri cinsellik ve bence nasıl başlarsa oyle gider. O yüzden yavaş yavaş ne sever siz ne seversiniz keşfetmek adına bu konuşmalar olmalı.

Evlenmeden evvel hangi yemeği seviyorsun demek kadar normal. Evliliğin en önemli yanlarından biri cinsellik ve bence nasıl başlarsa oyle gider. O yüzden yavaş yavaş ne sever siz ne seversiniz keşfetmek adına bu konuşmalar olmalı.
İçim rahatladı o zaman bende biraz karşılık vereyim

Cinsellik hakkında konuşma nasıl olur ki, sanki konuşmadan direk yaşayarak olur gibime geliyor.. Yani yaşayarak da adım adım tabii..
Sen şimdi telefonda ne diyebilirsin ki, bi bana mo garip geliyor anlamadım ☺️

Back
X