Nişanlı vakası

Cinsellik hakkında konuşma nasıl olur ki, sanki konuşmadan direk yaşayarak olur gibime geliyor.. Yani yaşayarak da adım adım tabii..
Sen şimdi telefonda ne diyebilirsin ki, bi bana mo garip geliyor anlamadım ☺
Yani ben ilk kez yaşayacağım böyle şeyleri nasıl desem ben daha kimseyle dahi öpüşmedim

Nişanlıyım . Nişanlımla Telefonda konuşurken konu cinselliğe kaydı. Bana açık açık şeyler söyledi çok sesimi çıkarmadım ama kapattıktan sonra biraz tuhafıma gitti . Kimse o konuyu bir daha açmadı. Sizce normal bişey mi bana böyle konuşması yoksa ben mi abarttım
Nişanlınla tabiki cinsel konuları isteklerizi konuşacaksınız nişanlılık süresi bunun içindir tanımak paylaşmak için

Nişanlıyım . Nişanlımla Telefonda konuşurken konu cinselliğe kaydı. Bana açık açık şeyler söyledi çok sesimi çıkarmadım ama kapattıktan sonra biraz tuhafıma gitti . Kimse o konuyu bir daha açmadı. Sizce normal bişey mi bana böyle konuşması yoksa ben mi abarttım
Normal benim eşimde söylerdi bazı şeyler 😂🤦🏻‍♀️

Nisanlilikta konuşulması normal ama bence sınırına dikkat edin o çizgi bazen şaşabiliyor.

Utanmana gerek yok gayet normal tabiki konuşacaksın hatta dokunun ama güveniyorsan sonra nişan bozulur adin çıkmasın 🙃

Cinsellik hakkında konuşma nasıl olur ki, sanki konuşmadan direk yaşayarak olur gibime geliyor.. Yani yaşayarak da adım adım tabii..
Sen şimdi telefonda ne diyebilirsin ki, bi bana mo garip geliyor anlamadım ☺
Aynısını yazmaya geldim baktım yazışmış👍🏻
Konuşulmaz, yaşanır.
Kocamla bile ısmarlama şeyler konuşmam, haz etmem.
Mod farklı, o an düşündüğüm şeyler farklı.

Daha çok konuşup yakınlaşınca Birlikte olmak isterse

İnşallah ileri gitmez ben karşılık verince giderse de derim olmaz evlenmeden olmasını istemem

Ölçülü bir şekilde konuşursa konuşabilirsiniz tabii. Anlaşılan siz de benimle aynı kafadasınız. Ben de evlenmeden önce öpüşmeyi bile düşünmem. O yüzden konuşarak tanımak normal bence.

Nişanlın ile cinsellik konuşmuş. Evliliğin ana omurgası cinselliktir. Sonra çocuk olur ve evlilik devamı bu ana omurgaya oturur. Gayet normal.

Back
X