Nisanlidan Soğumak..

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Hepinize merhaba ...
Hemen konuya giricem, dune kadar çok ama çok sevdiğim Nisanlim dün bir kelime etti ...
Nankörlük boyutunda , buz gibi oldum ...
Sonra da herşeye kiriliyorsun ,seninle konuşulmuyo dedi ...
O kadar kirildim ki hic konuşmak aramak sormak aklıma gelmiyo..
Aslında konu çok büyük birşey değil sadece yaptığı nankörlük ve öyle değil dememe rağmen ısrarla öyle demesi ...
Ani karar vermek istemiyorum ama sizce aniden böyle uzaklaşmak geçici bir durum mudur?
Zaman zaman herkese oluyor mu ?
Her gün konu acar oldum ama başka anlatabilcegim kimsem yok .

Aileden birilerinin olduğunu düşünüyorum bu yüzden kendimi ifşa etmek istemiyorum..
Şöyle örnek vereyim ; Eşinize yada bir başkasına birşeyi yaparsiniz sürekli olarak ve yapmadiginizi iddaa eder ..
Maalesef anlamadım.
Zamanla soğukluk geçer umarım.

Hemen gemileri yakmayın, sakinleşip nişanlınızla konuşun. İlişki hemen bir kırgınlıkta bitecek bir şey değil

İyi bişey yaptınız da yapmasaydın dediyse ben de soğurdum. Hatasını bilip özür dilerse ne mutlu

yani bence küçük birşey bu . evlendikten sonra insan daha büyük şeylerle ve daha büyük cümlelerle karşılaşıyor ister istemez .Eee öyle oluncada bu tarz küçük birşeyden hemen soğuyorsan o zaman duygularda bir problem var demektir sanki. Birkaç gün sakince bekle bakalım sen arama belki özlersin duyguların değişir:eek:

yani bence küçük birşey bu . evlendikten sonra insan daha büyük şeylerle ve daha büyük cümlelerle karşılaşıyor ister istemez .Eee öyle oluncada bu tarz küçük birşeyden hemen soğuyorsan o zaman duygularda bir problem var demektir sanki. Birkaç gün sakince bekle bakalım sen arama belki özlersin duyguların değişir:eek:
Ben onun için çok çabalıyorum simdi de kalkıp böyle inkar etmesi beni deli etti ...

Erkeklerin geneli böyledir genlerinden geliyor gıcıkların . Şuan konuşuyor musunuz
O arıyor mesaj atıyor..
3 kez arıyor 1 kez açıyorum.

Hala da hatasını anlamış değil . .
Bu ona normal geliyor ..
Ne dedim ki ben boyutunda yaşıyor..
Halbuki ben onun sürekli yaptığı benim için çabaladığı birşeyi inkar etsem kendisi hiç alınmaz sanki ..

O arıyor mesaj atıyor..

Bu ona normal geliyor ..
Halbuki ben onun sürekli yaptığı benim için çabaladığı birşeyi inkar etsem kendisi hiç alınmaz sanki ..
konuşmada aklı başına gelsin 3 kere arıyorsa 3ünde de açma . sana böyle akıl veriyorum ama ben beceremiyorum o ayrı bir konu tabi

bence acıkca konusulması gerek , bır hayat paylasacaksınız bırlıkte herkesın kendını duzeltmesı orta yolun bulunması gerekır dıye dusunuyorum ..

konuşmada aklı başına gelsin 3 kere arıyorsa 3ünde de açma . sana böyle akıl veriyorum ama ben beceremiyorum o ayrı bir konu tabi
O arıyor mesaj atıyor..

Bu ona normal geliyor ..
Birde dün eski sevgilisi sosyal medyadan mesaj yollamış..
Okudu kendisi de bende mesajı sildim .
Her gördüğümde sinirlerim bozulmasın diye ...
Aradı beni bir bağırıyor..
Neden sildin diye ...

Bende yüzüne kapatıp mesaj attım . .
Bana bak senin sevgilin arıyor..
Bana bir daha bu şekilde ego gösterisi yapar isen bu is biter dedim...
Biraz da sinirim ondan galiba ..

bence acıkca konusulması gerek , bır hayat paylasacaksınız bırlıkte herkesın kendını duzeltmesı orta yolun bulunması gerekır dıye dusunuyorum ..
Ben çok net bir insanımdir...
Hayata karşı .
Aileme çevreme herkese karşı...
Ben o anlatıyorum da onun kafasi kalın biraz

Birde dün eski sevgilisi sosyal medyadan mesaj yollamış..
Okudu kendisi de bende mesajı sildim .
Her gördüğümde sinirlerim bozulmasın diye ...
Aradı beni bir bağırıyor..
Neden sildin diye ...

Bende yüzüne kapatıp mesaj attım . .
Bana bak senin sevgilin arıyor..
Bana bir daha bu şekilde ego gösterisi yapar isen bu is biter dedim...
Biraz da sinirim ondan galiba ..
ne yapacakmış mesajı ceyizine mi saklayacakmış o mesajı ona yediririim ben görür dünya kaç bucak

Back
X