Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım Kızlar Yorumlarınızı Bekliyorum

cnm altında tarlatan var evet o pilelerde iki kat gelio biri alınacak sıkıntı yapmaz heralde opuyorumnanaktan

modeli çok hoş canım ama sarışın olduğun için rengi çok soluk durmuş
bence daha canlı renkler tercih edebilirsin

Güzel ama çok kabarık şatafatlı değil mi? Sen öyle seviyorsan sorun yok ama ben giyemezdim herhalde. Ama inca olduğun için güzel oturmuş.
Rengine gelince, bence değiştirmelisin. Çok metalik bir renk, soğuk. Yumuşak renkler saçlarına tenine çok güzel gider ve modelin abartısını da dengeler.

ben biraz daha sade birşeyler tercih ederdim rengi nişan için güzel olmuş bence!a.s
Allah tamamına erdirsin canım...

renk biraz kapatmış seni ama başka renkte de bu model bu şekilde durmayabilir
bence de nişanlık için fazla şatafatlı yoksa model gerçekten çok güzel
aslında daha sade ama daha canlı renklerde nişanlıklar daha iyi olabilir
ama tabi önemli olan senin istediğinyerimseniben

guzel degil,yani eteklerinde kabarik yerler bozmus..ust tarafi hos.rengide fena degil..citipiti bir kizsin,daha zarif bir elbise daha cok yakisir

bence rengide güzel modelide gerçekten çok yakışmış size farklı bir model kesinlikle çok asil..

ben pek kabarık modelleri sevmiyorum ama üzerinde güzel durmuş cok hoş

Çok yakışmış bence çok güzel bir model bende daha sade bir model bakıyorum yoksa seninkini çalabilirdim canım allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsin zemuszemus

guzel degil,yani eteklerinde kabarik yerler bozmus..ust tarafi hos.rengide fena degil..citipiti bir kizsin,daha zarif bir elbise daha cok yakisir

Kusura bakma cnm,ben de böyle düşünüyorum,kabarık yerlere ben de takıldım ilk bakışta.Sırf plise olsaydı daha şık dururdu.Renk konusunda da canlı renkler daha iyi olur.Sonuçta zevk senin,biz sadece fikrimizi belirtiyoruz.Şimdiden mutluluklar dilerim.Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…