Nişan nişanlığım ve birkaç soru (resimli)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MsAlphesibia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
47
0
16
Yozgat

arkadaşlar resimdeki (inşallah yükleyebilmişimdir) nişanlığım... Çok beğenerek aldım ancak beraberinde giyeceğim ayakkabının rengi konusunda kararsız kaldım. Hangi renk olmalı? Bir de gördüğünüz üzere iki kol yaptırdım elbiseye, ancak hala acaba tek omuzdan taşlarla gelen bir kol mu olsaydı diye düşünüyorum. Bu konuda da yardıma ihtiyacım var. Son olarak endişem elbisenin kabarıklığı... Acaba çok mu kabarık, biraz azaltsam mı bilemedim... Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
bence omuzlarının askısı olmamıs ..sadece duz bıras daha ınce bır askı olabılırdı..bırde hafıf daha azkabarık olsa daha ıyı olurmus.cok guzelll nısanlıgın...benım fıkrım bu tatlım allah tamamına erdırsın :)

bence o onde yere degen fazlalıkları kestır arkaya dogru kuyruk seklınde olsun . kabarıklıgı gayet ıyı bıde omzu dedıgın gıbı yap rengıde çok hoş gümüş renk ayakkabu gıy benden bu kdr :27:

tavsiyeleriniz için teşekkürler :) ben de kabarıklığı azaltmak istiyorum azıcık ama kararsızım da... Arkada fiyonk ve kuyruk var ama arka resim yok malesef :( üzerindeki işlemenin devamı olarak askı yaptırsam çok mu abes durur?

tavsiyeleriniz için teşekkürler :) ben de kabarıklığı azaltmak istiyorum azıcık ama kararsızım da... Arkada fiyonk ve kuyruk var ama arka resim yok malesef :( üzerindeki işlemenin devamı olarak askı yaptırsam çok mu abes durur?
hayır aksıne cok hos durur bence yaptır ve dıer askıyıda kesınlıkle cıkart

vala tatlım askısı dırek göze batıyor askıyı daha sık bısey yaptır

Askılar hoş durmamış sanki, ayakkabı olarakda üzerindeki işlemenin renginden (sanırım gümüş ) alabilirsin. Kabarıklıgı ise gayet hoş. Çok yakışmış güle güle giyin, mutluluklar....

elbiseni çok beğendim :) kolunu dediğin gibi taşlı ve tek kol yaptır bencede :) altına da taşların renginde bi ayakkabı hoş durur

nişan kıyafetini çok beğendim canım rengide çok hoş gümüş rengi bir ayakkabıyla tamamlayabilirsin bence askılar o kadarda göze batmamış ama üzerindeki işlemeler ile giden tek kolda güzel durur şimdiden mutluluklar...

canım çok güzel olmuşsun çok yakışmış prenses gibisin fakat bence gümüş ya da altın rengi ayakkabılar ve taşlar fazla olur.. o yüzden ben pudra rengi ya da krem rengi rugan ayakkabı öneriyorum..

Bence askıları çıkartmayın, kabarıklığı da güzel. Zaten kabarık istemişsiniz herhalde, bir daha değiştirmeyin bence. Bu elbiseye kesinlikle nar çiçeği renginde ayakkabı güzel gider. Gümüş renkli bir daha kullanamazsınız ama nar çiçeği renginde daha sonra dar paça kotla ve şık bir bluzla bile giyersiniz.

askılarını omzuna doğru çok indirmişsin biraz toplarsan bence daha güzel durur arkadaşlar gibi ben de gümüş rengi taşlı ayakkabı öneriyorum. kabarıklığını biraz azaltabilirsin bence. güle güle giy nişanlığın çok hoş allah tamamını erdirsin :nazar:

Merhaba canım.
7 temmuzda da benim nişanım var henüz nişanlık almadım. Ama kafamda tasarladım şeklini şemalini :16:
Badi kolları ben sevmiyorum. Bana göre nişanlığını fazlasıyla kapatmış kolların. Onun yerine aplik askı yaptırsan daha güzel durucaktır.
Ayakkabılarınıda gümüş seçersen hoş durucaktır :16:

arkadaşlar resimdeki (inşallah yükleyebilmişimdir) nişanlığım... Çok beğenerek aldım ancak beraberinde giyeceğim ayakkabının rengi konusunda kararsız kaldım. Hangi renk olmalı? Bir de gördüğünüz üzere iki kol yaptırdım elbiseye, ancak hala acaba tek omuzdan taşlarla gelen bir kol mu olsaydı diye düşünüyorum. Bu konuda da yardıma ihtiyacım var. Son olarak endişem elbisenin kabarıklığı... Acaba çok mu kabarık, biraz azaltsam mı bilemedim... Düşüncelerinizi bekliyorum.

canım elbisen çok hoş bence kollarını tek omuzdan taşlarla devam ettirsen çok daha hoş durur ayakkabılarını da o taşlara uyumlu seçmen lazım aynı rengi bulman zor farklı bi renk de narçiçeği rengiyle nasıl kombin olur bilemedim ama açık taşlı bi ayakkabı güzel durabilir sanki

Back
X