Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığıma kavuştummmmm

o kişi sen miydin bilmiyorum ama birisi bu kıyafete çok benzer bi resim paylaşmıştı sanırım sendin :23:

güzelmiş güle güle giy inşallahhhhhhhhh :21:

o kişi sen miydin bilmiyorum ama birisi bu kıyafete çok benzer bi resim paylaşmıştı sanırım sendin :23:

güzelmiş güle güle giy inşallahhhhhhhhh :21:

ağustos sonlarına doğru paylaşmıştım canım :12::12::12: teşekkür ederim aminnn :16::16::16:

Çok beğendimmmm :) İnşallah gelinliğinizide görmek nasip olur hayırlısıyla....Allah tamamına erdirsin...

aminnnnn :16::16::16::16: aminnn saolasın canım saolasın

$535961_278189735589723_1548352020_n.webp $386947_474049035948396_1127018939_n.webp $535961_278189735589723_1548352020_n.webp

bu modeller nasıl nişanlığım için :44::44:

zayıf değilim kiloluda değilim ortalarda bişeyim sanırım :44::44::44: resmi yükleyince bende farkettim hatta bi kaç arkadaşta söylemişti ama annem açıklama getirdi bana geçen gün kös kös napıcam ben acil diyete spora başlamam gerek diyince elbisenin arkası ipli annem üst kısmını bağlamış sadece aşağısı duruyor olduğu gibi haliyle üstüme tam oturmamış kıyafet göbek kısmı kalçalar falan belkide ondandır belkide değildir bilmiyorm ama ipleri tamamen bağlatınca anneme potluklar tül şişlikleri gitti... teşekkür ederim :16::16::16:

sende kilo olarak benm gibisnn :) sadece yandan öyle kilolu gibi görünmüşsün. Güle güle giy mutluluklar.

Tatlımmm :16: elbisenin rengi çok hoşş modeli çok hoşş üst kısmına bayıldım, zaten bu modeli beğenirim, sana da tenine de çok güzel gitmiş :21: Sadece alt kısmı gözüme takılmıştı ama halletmişsiniz kuzum güle güle giy :16: :16:

Tatlımmm :16: elbisenin rengi çok hoşş modeli çok hoşş üst kısmına bayıldım, zaten bu modeli beğenirim, sana da tenine de çok güzel gitmiş :21: Sadece alt kısmı gözüme takılmıştı ama halletmişsiniz kuzum güle güle giy :16: :16:

Teşekkür ederim canım :16::16::16: evet kışın görmüştüm bu modeli bayılmıştım rengine modeline başkada hiç model bakmadım evet altınıda halledince güzel oldu inşallah sorunsuz güle güle giyicem :26::26::16::16:

[ı]nişanlığınız çok hoş. Izmirden mi aldınız?

Rengi yüzünüze yakışmış ama tek bir sorun var. Balık etli bir vücuda sahip olduğunuz için elbisenin modelinden dolayı olduğunuzdan kilolu görünmüşsünüz kalca kısmı geniş durmuş.

Allah içinize sindirsin. Bir ömür boyu mutlu etsin. :16::16::16:
[/ı]

bencede çok güzel ama alttan kötü görünüyor ... Tabi bu benim görüşüm güle güle giy canım hayırlı olsun :))

bencede çok güzel ama alttan kötü görünüyor ... Tabi bu benim görüşüm güle güle giy canım hayırlı olsun :))

teşekkür ederim saolasın alt kısmının kötü görüntüsünün ve beni kilolu göstermesinin sebebi arkadaki iplerin tamamen bağlanmaması bknz arkamı döndüğüm resim =)) ipleri tamamen bağlayınca kötü görüntü gidiyor :1::1::1:

cnm bizim burda moli diye bir mağaza var ordada bu kıyafetin aynısı var mankenin üstündede sendeki gibi durmuş kalçaları büyük gibi duruyor daha öncedende dediğin gibi içindeki katlı tüllerden dolayı galiba:34:

cnm bizim burda moli diye bir mağaza var ordada bu kıyafetin aynısı var mankenin üstündede sendeki gibi durmuş kalçaları büyük gibi duruyor daha öncedende dediğin gibi içindeki katlı tüllerden dolayı galiba:34:

evet tüllerden malesef :31::31::31: amann napıyım yaa içime sindi çok kıyafetim kalçam büyük durmuş küçük durmuş çokta umrumda değil açıkçası allah yüzümüzü kara çıkartmasın yeter... hem tatlım arkadaki ipleri bağlayınca biraz daha toparlanıyor

canım çok güzel olmuşsun inşaallah herşey gönlünce olur

teşekkür ederim çok saol inşallah :16::16::16::16:

Back
X