- Konu Sahibi Denizliche
Epey benziyormuş hakkaten :)) Güle güle giy canımm çok hoş olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sonunda nişanlığıma kavuştum allah giymeyi nasip eder inşallah..yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 510622 Eki Görüntüle 510623 Eki Görüntüle 510624
o kişi sen miydin bilmiyorum ama birisi bu kıyafete çok benzer bi resim paylaşmıştı sanırım sendin
güzelmiş güle güle giy inşallahhhhhhhhh![]()
Çok beğendimmmm :) İnşallah gelinliğinizide görmek nasip olur hayırlısıyla....Allah tamamına erdirsin...
Eki Görüntüle 513447 Eki Görüntüle 513448 Eki Görüntüle 513447
bu modeller nasıl nişanlığım için :44::44:
Tatlımmmelbisenin rengi çok hoşş modeli çok hoşş üst kısmına bayıldım, zaten bu modeli beğenirim, sana da tenine de çok güzel gitmiş
Sadece alt kısmı gözüme takılmıştı ama halletmişsiniz kuzum güle güle giy
![]()
![]()
sende kilo olarak benm gibisnn :) sadece yandan öyle kilolu gibi görünmüşsün. Güle güle giy mutluluklar.
[ı]nişanlığınız çok hoş. Izmirden mi aldınız?
Rengi yüzünüze yakışmış ama tek bir sorun var. Balık etli bir vücuda sahip olduğunuz için elbisenin modelinden dolayı olduğunuzdan kilolu görünmüşsünüz kalca kısmı geniş durmuş.
Allah içinize sindirsin. Bir ömür boyu mutlu etsin.[/ı]
bencede çok güzel ama alttan kötü görünüyor ... Tabi bu benim görüşüm güle güle giy canım hayırlı olsun :))
merhaba kızlar sonunda nişanlığıma kavuştum allah giymeyi nasip eder inşallah..yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 510622 Eki Görüntüle 510623 Eki Görüntüle 510624
cnm bizim burda moli diye bir mağaza var ordada bu kıyafetin aynısı var mankenin üstündede sendeki gibi durmuş kalçaları büyük gibi duruyor daha öncedende dediğin gibi içindeki katlı tüllerden dolayı galiba![]()
canım çok güzel olmuşsun inşaallah herşey gönlünce olur