Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık diktirmek istiyorum

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
363
şimdidennn hepinize çooooook teşekkür ediyorummmmm

şimdi ben 25kasımda nişanlanıcam Allahın izniyle nişan salonda olucak bende nişanlık arayışları içindeyimm diktirmek istiyorummmm

$390933_206017002814799_100002195018088_445107_814113116_n.webp
bu elbisenin üstünün aynısı sadece göğüs bölgesi biraz daha yukarda olsun diyorum çatal gözükmesin :) aynı bu renk ama

$581313_137282463069993_100003647211447_151197_265123281_n.webp

altıda böyle olsun diyorumm bir moda evine sordum önce 1000 tl sonrasındada 850 tlye kiralık olarak dikeriz dediler diğer yerlerede sorucam ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizde fiyat nasıl çok mu az mı yardımcı olursanız sevinnirim :31:

bence ilk model , altta üstte çok şık ama istanbuldaysan fatihe git derim 600-700e üzderine göre dikiyorlar hemde satılık ve istedigin degişiklikleri falan yapabiliyorsun

Model ve düşünce olarak çok güzel canım ama üstünü ayarlamaları çok zor inşallah istediğin gibi ayarlayabilecek bir terzi bulursun:26:

çok şık bir secim gibi duruyor rengide çok hoş..fiyatıda özel yaptırdıgın için normal
fakat buna benzer cok sayıda hazır elbiseler mevcut onlar üzerindede oynama yapabiliyorlar üstelik daha makul olur..onun dışında secim güzel...ALLAH tamamına erdirir inşallah...

hayirli olsun canim.
iki modelde guzel.
fiyat hakkinda cik bilgim yok ama bir kac yere daha sor derim ben.
bu fiyatakiralik degilde senin olacak sekilde yaptirabilirsin sanirim.
Yalniz gelinli nisanlik satan yerlere degil hazir abiye satan yerlere de bak bu model ve benzerlerinden hazirda gordum ben .

Ümrancım, bence de ilk model çok güzel, sanırım sen ikinci modeldeki kadar kabarık olsun istiyorsun, ilk modelin tarlatanı kabarık olursa problem olmaz, ben de ilk modeli beğendim... Bir de canım bu tarz modellerde göğüs bölümünü yukarı çektiğimiz zaman güzel durmuyor kendi gelinliğimden biliyorum, bence olması gerektiği gibi kalsın göğüs.... Çok açık değil zaten.... Ben sana bu modelin yakışacağını düşünüyorum, boyun da uzun fiziğin de güzel, prenses gibi olursun canım benim, kolay gelsin....

Canım benim kınalığım bahsettiğin gibi göğüs kısmı daha yukarıda alt kısmı aynı 850 tl ye satın aldım. Fatih'te kiralık sormuştum benzer model diktirecektim 2000 tl dediler. Neymiş gelinlikle uğraştıkları kadar uğraşıyorlarmış sadece rengi gelinlikten farklıymış. 850 tl'ye diktireceksen gerçekten uygun.

bence ilk model , altta üstte çok şık ama istanbuldaysan fatihe git derim 600-700e üzderine göre dikiyorlar hemde satılık ve istedigin degişiklikleri falan yapabiliyorsun

çok teşekkür ederim canım zahmet edip yazdığın için çok sağol fatihe gitmeyi düşünsem iyi olucak gibi :))

Model ve düşünce olarak çok güzel canım ama üstünü ayarlamaları çok zor inşallah istediğin gibi ayarlayabilecek bir terzi bulursun:26:

beğenmene çok sevindim canım kadıköyde bir moda evi aynını dikeriz dedi zaten güzel bir yer tek oraya sordum bende üstü tek tek elle işlenicekmiş ondan fiyat pahalı dediler bende bilemdim sizlere danıştım sağol :) yazıdığın için

çok şık bir secim gibi duruyor rengide çok hoş..fiyatıda özel yaptırdıgın için normal
fakat buna benzer cok sayıda hazır elbiseler mevcut onlar üzerindede oynama yapabiliyorlar üstelik daha makul olur..onun dışında secim güzel...ALLAH tamamına erdirir inşallah...

teşekkür ederimmmm beğenmene çok sevindim evet o modacıda değişiklik yaparız dedi hazır modellerdenn ama çok zor beğenen biriyim birşey beğenmişken kafamı bulandırmak istemedim :)

hayirli olsun canim.
iki modelde guzel.
fiyat hakkinda cik bilgim yok ama bir kac yere daha sor derim ben.
bu fiyatakiralik degilde senin olacak sekilde yaptirabilirsin sanirim.
Yalniz gelinli nisanlik satan yerlere degil hazir abiye satan yerlere de bak bu model ve benzerlerinden hazirda gordum ben .

sağol canımmm fikirlerin için çok teşekkür ederimmm beni yalnız bırakmadığınız için :)) hazırdada bakıcam ama vaktim yok pek

elbisede renkte çok güzel ama daha önce gelinlik hariç bişey diktirmediğim için fiyat konusunda yorum yapamıcam, üstü işlemeli gibi el emeği isticek bişey o yüzden fiyat artıyo galiba

Üstü tek tek elle işlenecek dediyseler bu fiyat az, hoş resmi çok inceleyemedim, o kadar işçilik lazım mı bilmem ama fiyat uygun bence, hem de kadıköy için.

Ayy ben çok beğendimm canımm :16: Prenses gibi .. :16:

canımm çok sağolll eminim sende öylesindir prenses gibi :)

Ümrancım, bence de ilk model çok güzel, sanırım sen ikinci modeldeki kadar kabarık olsun istiyorsun, ilk modelin tarlatanı kabarık olursa problem olmaz, ben de ilk modeli beğendim... Bir de canım bu tarz modellerde göğüs bölümünü yukarı çektiğimiz zaman güzel durmuyor kendi gelinliğimden biliyorum, bence olması gerektiği gibi kalsın göğüs.... Çok açık değil zaten.... Ben sana bu modelin yakışacağını düşünüyorum, boyun da uzun fiziğin de güzel, prenses gibi olursun canım benim, kolay gelsin....

oyy kuzumm benimmmm evet altı kabarık olsun istiyorumm ama çok değill yaa öyle çatal gözükürse osmanda bana kızar ama :)) çekiştirip durmaktansa biraz yukarda olsunnn yaa :)

Canım benim kınalığım bahsettiğin gibi göğüs kısmı daha yukarıda alt kısmı aynı 850 tl ye satın aldım. Fatih'te kiralık sormuştum benzer model diktirecektim 2000 tl dediler. Neymiş gelinlikle uğraştıkları kadar uğraşıyorlarmış sadece rengi gelinlikten farklıymış. 850 tl'ye diktireceksen gerçekten uygun.

sağol canımmmm ellerine sağlık :) ne güzell canım satın almışsın ama benim kiralık fiyat 850 doğru diyorsunn nasıl işlerine geliyorsa öyle konuşuyorlarrrr

elbisede renkte çok güzel ama daha önce gelinlik hariç bişey diktirmediğim için fiyat konusunda yorum yapamıcam, üstü işlemeli gibi el emeği isticek bişey o yüzden fiyat artıyo galiba

sağol canıımmmm çok teşekkür ederim evet üzeri hep taş ya silikonla yapıştırmıycaz tek tek dikilicek dedi bir kaç yere daha sorucam sonra diktirmeye başlamam gerekiyor 65 gün var :)

Üstü tek tek elle işlenecek dediyseler bu fiyat az, hoş resmi çok inceleyemedim, o kadar işçilik lazım mı bilmem ama fiyat uygun bence, hem de kadıköy için.

sağol canımm evet tek tek işlenecekmiş üzeri zaten ilk 1000 dedi zar zor işte 850

elbise çok güzel Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahhh:3: Bu arada İzmirde bu fiyata bunu satın alabileceğiniz yerler var... Kiralık için çok pahalı geldi bana ama ...

elbise çok güzel Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahhh:3: Bu arada İzmirde bu fiyata bunu satın alabileceğiniz yerler var... Kiralık için çok pahalı geldi bana ama ...

işte bende bunları duymak istiyorum canım çok sağol ya işte araştırmam lazım galiba biraz dahaa

hayırlısı olsun canım :16::16::16: benim nişanlığımda böyle sayılır 2 kat hayalet tül attılar kabarık oldu izmirde diktirdim 600 tl ye üstünü hiç boşluk bırakmadan elde diktiler hep süslemelerini

hayırlısı olsun canım :16::16::16: benim nişanlığımda böyle sayılır 2 kat hayalet tül attılar kabarık oldu izmirde diktirdim 600 tl ye üstünü hiç boşluk bırakmadan elde diktiler hep süslemelerini

sağol canım evet 600e ben de bulsamm ne iyi olurdu :15:

Back
X