Nişanlılık dönemi / aileler/ kaynana

kızlar ben 2 yıldır neredeyse 2,5 yıldır nişanlıyım bilmiorum ben o sorun yaşamayan nadir insanlardanmıyım değilmiyim ama allah razı olsun ne annesinden ne babasından bugüne kadar bi kelam söz duymadım bunca zaman oldu çok şükür hala çok iyiyiz ama korkuyorum düğün arası alışveriş zamanı klasik haline gelen çıkan ve bazen sadece bu sebeplerden ayrılan insanları duyup görünce korkuyo insan. çevremdeki bazı insanlarsa daha evlenmedin evlenince belli olur kaynanan kayınpederin dio ama bilmiyorum bi insan bunca zaman da belli etmezmi kendini yada nebilim başta nasılsa öle gider ama herseyinnn hayırlısı inşaallah

2,5 yıl az zaman değil. insan bu kadar uzun zaman rol yapamaz diye düşünüyorum. hem illa adı kaynana kaynata dişye kötü olması mı gerekiyor? ben k.validem ve k.pederimden o kadar memnunum ki maşallah! annemin babamın evinde onların yanında olduğumdan daha rahat edemem. o kadar diyim size. allah onlardan razı olsun. hem evlenmeden önce benim cahilliğimden kaynaklanan ön yargılarım vardı. çok şükür hepsi kayboldu gitti. siz ityiyi çağırın iyi olan gelsin. ömür boyu mutlu olun inşallah canım

şu KKda gördüğüm bütün gelinlerin kaynanası,cahil kaba görgüsüz ukala pis kültürsüz menfaatçi (((vah vah kocalarınızı ne insanlar yetiştiriyor.

bayramın 3, gününnden beri küsüm sevgili kayınvalidemle bizimki biraz tuhaf bi bakarsın melek bi bakarsın o konuştuğun melekten eser yok arada illa bişeyler yapardı zaten ben çoğunda alttan alıodum ya da ben de ona laf çarpıodum ama bu sefer daha çok kırdı görmek bile istemiorum şu sıralar..

şu KKda gördüğüm bütün gelinlerin kaynanası,cahil kaba görgüsüz ukala pis kültürsüz menfaatçi (((vah vah kocalarınızı ne insanlar yetiştiriyor.

bütün diye genellemesen sevinirim zira şahsen ben öyle şeyler hiç söylemedim. ve tabi söylemeyen bi çok arkadaş da yok değil.

amiiin canım benimm hepimiz inşaallah ya bu benimki önyargı değil korku da değil aslında ama çevreyi bilirsin bazen kendimizde olmak üzere hep aynıdır temkinli daha ne yasadınki daha ne gördünki vs vs hiç dua etmek iyi dileklerde buluınmak yoktur hep daha dur bakalım seni de görcez sonra belli olur vari laflar insanları korkuturlar hep ama ben kim nederse desin herzaman dediğim gibi allah herseyin hayırlısını versin hakkımızda yeter

bütün diye genellemesen sevinirim zira şahsen ben öyle şeyler hiç söylemedim. ve tabi söylemeyen bi çok arkadaş da yok değil.

istisnalar kaideyi bozmaz canım,konuları okursan hemen hemen hepsi aynı şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…