Nişanlılık Dönemi.. Nişanlısının ailesi ayrı olanlarrr

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar selam ..

1 senedir nişanlıyım babam vefat etti yok ama ailecek birbirmize baglı bi yapımız var her ne kadar başımızda bir baba olmasada
Nişanlımın ailesi de ayrı annesi onunla pek ilgilenmiyor babasıyla kalıyor babasıda oldugu kadar işte öyle bi durum..

tabi bizimkiler de baglı oldugundan bu durumu yadırgıyorlar anne baba ayrı olunca pek gelmeler gitmeler olmuyor hatta hiç..

Nişanlım hep kendi geliyor hersei kendı karşılıyor vs.. Arkasında kimse olmaynca uzuluyorm tabi bide bizimkilerin gelinmiyo gidilmiyo tantanası var :)

Böyle durumla karşılasanlar iki tarafıda nasıl idare ediyordunuz ya da bu durumda olanlar varmı şimdiden teşekkürler

canım bende babamı kaybettim.16 sene oldu.3 kız kardeşiz annem sağolsun birbirimize bağlı ve terbiyeli yetiştirdi.bende yeni evlendim ve eşimin ailesi başında olmasına rağmen bizim kadar bağlı değiller herkes kendi başına buyruk,para birlikleri yok,huzursuz bir aile.kız alırken olması gereken hiçbişi tam olmuyo yada hiç olmadı.herşeyimi kendimiz yapıyoruz.diyeceğim şu ki evlenirken hakikaten AİLE çok önemliymiş.kültür,eğitim, maddi farkllılıklar bunlar önemliymiş bekarken bunların önemli olmadığını düşünüyordum eşimi seveyim yeter diyordum.ama öyle değilmiş.diyeceğim şu ki daha nişanlısın düğün ve ev döşeme zamanında yaşayacan sorunlara hazırlıklı ol.büyük beklentiler içine girme.sonra üzülüyorsun.

Back
X