- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Mrblar hanımlar bana bi akıl verin artık çıldırıcam ! nişanlım asker 88 günümüz kaldı. allah kimseye böyle bir imtihan vermesin çünkü cidden çok zor.nişanlım artık haddini aştı küçük bir tartışma çıktı o tartışma büyüdü bana arkadaşlarına instagram'dan mesaj atarım seninle birdaha görüşmesinler dediki ben dışarı çıkıp gezen biride değilim.neden böyle birşey dedi derseniz arkkadaşlarımlada oturup saatlerce sohbet edip nişanlımı asla ihmal eden biride değilim ki bunu birkez daha yapmıştı.neyse instagram'dan bütün arkadaşlarıma msj atmıs birdaha Nişanlımla yani(Benimle) Görüşmeyin kalbinizi pis kırarım diye yazmıs ortada arkadaş muhabbetine girip kavga dahi etmedik Neyse bende sinirlendim aradı beni açmadım bana msj attı evli arkadaşlarınada msj atıcam seninle görüşmesinler diye
kızlar hiç sinir krizine girdim.beni aradıgında anneme verdim telefonu annem bi güzel kızdı ona .Benim arkadaşlarım beni aradı ne oluyor diye benim instagramım çalınmış dedim o msj atan Nişanlım değildi diyede utancımdan yalan söyledim arkadaşlarıma.
kızlar ben sürekli onun için birşey yapma peşindeyim bi işi yok dikkat çekende bi kızım kendimi havalı yada övmek değil
ama kalkıp sevdim dedim nişanlandık her koşulda askerde bekledim. o izmirde asker ve annaaneside orda oturuyor kaynanam annesinin yanına gidince oğlumu göreyim edeyim demez bi tepsi börek çörek yapimda oğlum aynı memleketeyiz ona götüreyim demez ben burdan ona tişört alıyorum pohaça yapıp yolluyorum ama o bana .sen bana ne yaptın ki diyo 2 gündür konusmuyorum tabi kendisi aradı ama sen bizi rezl ettin dedim.Beni akşam arıyacak sizce tepkim nasıl olsun ? Şimdiden teşekkür edeirm kızlarr yardım ediinn ve lütfen acımasız yorumlar yapmayın cidden kötüyüm