nişanlılık dönemi tanıma dönemi :((

Evlendiğinde daha çok üzülürsün gibi geldi. Nişan bozmak kolay ama evlenip ayrılmak daha zor olur. İyi yönleri var mı
ya bunlar bir sorun başka sorunlar da üst üste gelince iyi bi yeri kalmıyor. arada çiçek yolluyor ama çiçekle olmuyo işte bazı şeyler

teşekkür ederim...

sizinle bu konuda

mutfak dolabı değil tek sıkıntı. evin ısınma sistemine bile kalorifer döşetmiyo soba yeter diyo. sonra yaparız diyo. sonraya kalırsa o işin olmayacağını biliyorum
Durumu nedir bilmiyorum, senin durumunu bilmediğim gibi
Eşyadan kısın ısınma işini halledin
Eşyayı sonra alması daha kolay
Bu tadilat gerektirir ve hem sobaya boşa masraf yapılmış olur, bence sonra demesi de hikaye hep sobalı istiyo sanırım

tamam da görücü usulü oldu bizim işimiz. takı falan isteyecekte değilim zaten ama bizde adetler böyle olmasına rağmen istemedim diyorum. ayrıca bana en başında dedi ki evi yapmak için arsayı satıcam evi senin istediğin gibi yapcam. bu kandırmak olmuyor mu peki?

bence de öyle ama benimle konuşmuyor bunları kafasına göre karar veriyor..

ya bunlar bir sorun başka sorunlar da üst üste gelince iyi bi yeri kalmıyor. arada çiçek yolluyor ama çiçekle olmuyo işte bazı şeyler
Çiçeği de bişeyler yapıp özür amaçlı mı gönderiyo. Bence bu yaptığı hareketleri yüz yüze konuşun. Sineye çekip düzelecek diye beklemeyin.

Çiçeği de bişeyler yapıp özür amaçlı mı gönderiyo. Bence bu yaptığı hareketleri yüz yüze konuşun. Sineye çekip düzelecek diye beklemeyin.
yok düzelecek diye bekledim ama daha kötü oldu zaten her şey. evet yapıyo yapıyo özür ama ben kırılıyorum artık. yüz yüze konuşmak isteyince de kaçıyor...

yok düzelecek diye bekledim ama daha kötü oldu zaten her şey. evet yapıyo yapıyo özür ama ben kırılıyorum artık. yüz yüze konuşmak isteyince de kaçıyor...
Bence iyi düşünüp karar verin evlilik bu. Sonra üzüleceğinize başta üzülün. Yaşlarınız kaç

Bayramlık falan alındığını ilk defa duydum yöresel bir şey mi?
Bayramda gelin kıza hediye getirirler, altın falan takarlar bazıları. Benim kaynanam eşime bilezik yaptırmış zorla onu takmıştı bana bayramda el öpmeye gittiğimde nişanlıydım o zaman. Eşim parasını ortak hesabımızdan vermişti.
O yüzden haberim olmuştu.
Güya kaynana bana bilezik takmış oldu bizim paramızla.
O nedenle çok saçma buluyorum böyle adetleri.
Nişanda ve sözde gittik birlikte seçtik aldık kıyafetlerimizi, ortak paramızdan ödedik eşimle. Hiç kimseyi karıştırmadık. Aynı şekilde eşyalarımızı da, gelinliği vs tek başımıza gittik aldık her şeyimizi.

Hayatını birlestireceğin insanla sen alcaksın/ben alacağım, bu kız/erkek tarafının işi diye saçmasapan taş devri adetlerini uygulamaya çalışırken biribirine girmek çok garip. Birlikte oturup, tartışıp en mantıklı ve iyi olanı ortak kararla almak varken neden adeta donuna kadar karşı tarafa aldırılmak için çabalanır anlamıyorum. Komik.

bizim öyle bir durum söz konusu değil herkes kendi üstüne düşeni kendisi yapacak ev vs. konusunda..

Ouuvvv muhtemelen nişanlın ve ailesi seni ticari ortak olarak görüyor, evlenirsen bir ömür para muhabbetinden çekersin diyeyim sana. Her isteğinin sonu paraya bağlanır.

Kaç para ulann biraz ilgi?? diye arabesk takılırken bulursun kendini.

EN BASINDA DENEN SEYLEREE İNANMAYIN
BİZE DE BİRCOK SEY DENDI
AİLESİ EV ALICAZ DEDİ
EN COK 3 AY KİRADA YASARSINIZ DEDI
BEN EVLİLİKTE 3. SENEYE GİRDİM HALA EV YOK:)

farkındaysanız burada konu bişey alınıp alınmaması değil keşke anlayarak okusaydınız.

Yaşında büyük değil yani. O yüzden iyi düşün annene danış. Evlenmek için evlenme yani. Burada bir sürü konu açılıyo. Korkuyorum artık.
annem yok. o açıdan dışardan tanımadığım insanların yorum yapmasını istedim

sanırım öyle yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…