- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
babası yok tek başına yapacağını hep söylediailesinin konusmalarından yola cıkarak yapıcam demıstır
ailesi de yan çizmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babası yok tek başına yapacağını hep söylediailesinin konusmalarından yola cıkarak yapıcam demıstır
ailesi de yan çizmiştir
anladımbabası yok tek başına yapacağını hep söyledi
amin teşekkür ederim..Bence endiselerinde yerden göğe kadar haklısın. Acaba ben mi abartıyorum diye düşünme abartmıyorsun çünkü. Ailenin yanında sana sırtını dönmesi ne demek? Nişanlılık döneminde bunu yapan evlenince neler yapar.. Düzelir mi diye düşünme, düzelmezgenceciksin hanım hanımcık bir kızsın belli, seni el üstünde tutacak, değer kıymet bilecek, gözünün içine bakacak birini bul. Böyle bir durumda kestirip atmak tek çare bana göre. Hakkında hayırlısı olsun.
soyledıgın maddı kısımlardan kaynaklı degıl su soyleyecegımarkadaşlar tecrübeli ya da bu konuda fikir sahibi olanlardan bişeyler duymak istiyorum lütfen konu paraymış gibi algılayıp yargılamayın.
sözümüz olurken adetlerimize göre elbisemi nişanlım alması gerekirdi ama onlar teklif etmediği için ben de söyleyemedim. para konularında hep böyle oluyor. ev yapılıyor şu an iç kısmı masraftan kısmak için o olmasın bu olmasın bir çok şeyi eksik bırakmaya çalışıyor.
şimdi bana gelmiş bana bayram da kıyafet alacaksın bende sana alıcam diyor. ben onlardan istemem gereken hiçbir şeyi istemediğim, utandığım halde onun bana gayet rahat böyle demesi benim tuhafıma gidiyor. ne yapmam nasıl davranmam lazım bilmiyorum..
Not: nişanlım bana nişanda sadece set istediğim halde kaç paralık set istiyosun siye insanların içinde bağırmıştı
ve hiç alakasız bi yer de evlenmem için 50 bin lazım demişti.
altında arabası ve satacak yerleri olan biri bu. napmam lazım??
en başında çok düzgün ideal böylesi zor bulunur biri dedim işte bendeCanım senin yaşındayken ben evlenmenin yanından bile geçmezdim. Hani çok çok mükemmel biri çıkar karşına peki dersin de öyle biri de değil. Sesini yükselttiği an ver eline yüzüğü dön arkanı git.
Çalışıyorum işim gücüm var diyorsun. Gez, eğlen, konserlere git, tatile çık. Tadını çıkar. Evlenmeyi de 25 ten önce düşünme derim. Sevgiler.
denemedim hiç ama denenecek bişey de değil açıkçası ben çalışmazsam evliyken geçinmem çok zor bu şekilde
deneyeceğim bunuKonu sahibi bence evlenmeden önce nişanlınızı bir yoklayın ben evlenince çocuk olunca çalışmayacağım deyin. Ne diyecek?
Başkalarıda demiş zaten.![]()
valla kendim yaşadığım da değilde birisi bu yanlış dediğinde bazı şeyleri daha iyi anlıyorumhayır çalışıp çalışmaman değil mevzu. sen gelirim iyi deyince benim aklıma geldi. bazı erkekler kadını bankamatik gibi görüp evleniyor. burda da açılan konularda okumuştuk. aynı parayı kazanmıyor olsan yine seninle olmayı isteyecek miydi onu merak ettim. ayrıca sana herkesin içinde bağıran adam yarın yine herkesin içinde bağıracaktır. nişanlını hiç sevmedim. çapsız herif.
Bu konulardan rahatsız olduğunuza göre siz ince fikirli ve cömertsiniz. Cimri adamla ömür geçmez. Eğer konuşup hatalarını düzelteceğine inanıyorsanız devam edin ama zor. Yarın evlenip hamile kalınca bu adam sizi özel hastaneye bile götürmez.arkadaşlar tecrübeli ya da bu konuda fikir sahibi olanlardan bişeyler duymak istiyorum lütfen konu paraymış gibi algılayıp yargılamayın.
sözümüz olurken adetlerimize göre elbisemi nişanlım alması gerekirdi ama onlar teklif etmediği için ben de söyleyemedim. para konularında hep böyle oluyor. ev yapılıyor şu an iç kısmı masraftan kısmak için o olmasın bu olmasın bir çok şeyi eksik bırakmaya çalışıyor.
şimdi bana gelmiş bana bayram da kıyafet alacaksın bende sana alıcam diyor. ben onlardan istemem gereken hiçbir şeyi istemediğim, utandığım halde onun bana gayet rahat böyle demesi benim tuhafıma gidiyor. ne yapmam nasıl davranmam lazım bilmiyorum..
Not: nişanlım bana nişanda sadece set istediğim halde kaç paralık set istiyosun siye insanların içinde bağırmıştı
arkadaşlar tecrübeli ya da bu konuda fikir sahibi olanlardan bişeyler duymak istiyorum lütfen konu paraymış gibi algılayıp yargılamayın.
"Nişan kıyafetini adetlere göre onların alması gerekirdi ama ben aldım", "bayramda bana kıyafet alacaksın, ben de sana alacağım dedi". Bunları siz yazmışsınız ben de bu "al gülüm ver gülüm" temalı dandik ilişkinizin yüzeyselliği ve sacmaligina parmak bastım, istediğim yorumu yapabilirim. Maddiyatla yüklü evliliğinizde cimri kocanızla mutluluklar.farkındaysanız burada konu bişey alınıp alınmaması değil keşke anlayarak okusaydınız.