- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
bizde de aynı sekılde oldu canım üzülme.Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
kvalıdemler ne aradılar , ne sordular, düğüne 2 ay kala annemın de ayagı kırıldı alcıya alındı.
benım yasadıgım sehırde hıc akrabam da yok
herseyı eşimle ikimiz yaptık, gunduz ıse gttik aksam eve ev temızlemeye esya yerlestırmeye gttik,
annemın de ayak alcıda oldugu için cok faydası olmmadı bize.
evlendık kvalıdemler 3-4 ay snr bizim yogun davetlerımız uzerıne evımıze geldıler
evi ilk o zaman gorduler
ve bu kadın bize her geldıgınde her konusu oldugunda, oğlum benım canım kıymetlim diye ağlar.
42 yasında bekar gorumcem de var o da gelmedı yardıma falan ama o da sorsan kardesı için ölür:)
erkek aılelerı boyle, sen de aldıgın degerın karsılıgını veırrsın üzülme.