Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

Sence olur mu?? Adam öküzün teki farkındamısın?? Farkındasın aslında ama kabullenemiyosun belkide...

Ayrıca Bu adam seni çok sağlam döver adım kadar eminim buna...

Uzaklaş yol yakınken...

Sorunları halletmeden işleri neden ciddileştirirsiniz anlamadım. Nişanlanınca aydınlanma mı yaşıyor herkes? Umarım şuanki sorunları halletmeden evlenmezsiniz.

Dünyada bir tek o askere gitmiyor ya da sadece o İş aramıyor adam olsun önce.
Lütfen yarın buraya ayrıldığını yaz kurtul bu densizden.

Ben sana tek bişey söyleyeceğim canım benim yazdıklarının daha fazlasını yaşadım evlenince düzelir dedim ikiye katlandı ve şimdi farklı hataları da var düzelir deme ayrıl kendini mahvetme .
ben de artık aynı fikirdeyim onunla evliliği ve cehennem azabımı önceden çekeceğimi görüyor gibiyim.

Ailesi ile ne konuşacaksınız? Sizi ikna etmeye çalışırlar büyük ihtimalle. Bence siz kendi ailenizle konuşunun. İlla onun ailesi ile konuşulması gerektiğini düşünüyorsanız da bunu sizin aileniz yapsın. Siz sadece nişanı atmak istediğinizi nişanlınıza söyleyin yeter bence.
evet tabikide önce ben onu istemediğimi söyleyip araya aileleri sokacağım ve onlar benim yerime konuşacaklar bende arada konuşacağım zaten.

Sence olur mu?? Adam öküzün teki farkındamısın?? Farkındasın aslında ama kabullenemiyosun belkide...

Ayrıca Bu adam seni çok sağlam döver adım kadar eminim buna...

Uzaklaş yol yakınken...
evet kabullenemiyorum ruhuma isteklerime sürekli sınır vurmaya çalışıyor hep kendi dediği gibi olup kendi fikirlerine göre yaşamamı istiyor bende buna gelemiyorum köpek gibi gel ve git yaşamak istemiyorum yani kafamdaki adamla yaşadığım adamın arasında uçurum var.

Back
X