Nişanlılık ne sıkıntılı dönemmiş :(

Nişanlımın aşırı ilgi isteği bunalttı beni :ruh:

Merhaba arkadaşlar 26 mayıs ta nişanlandım. Nişanlım özel sektörde evine uzak bir yerde çalışıyor misafirhaneleri var evlenene kadar orada kalacak düğünüm 22 Temmuz.
Aşırı derece de ilgi bekliyor tamam anlıyorum orada yalnız canı sıkılıyor ama benimde işim gücüm oluyor her zaman vakit ayıramıyorum. mesela bu hafta kardeşim geldi ikiz yeğenlerim var 11 aylıklar haliyle onlarla ilgileniyorum misafir gelen giden oluyor vs ilgilenemiyorum onunla çok konuşamıyoruz. ay bir görseniz bi tripler bi nazlar yok benle ilgilenmiyorsun yok bana zaman ayırmıyorsun küçücük çocukları kıskanıyo benle ilgilenmiyorsun diye :KK70: ayrıca çok da sever yeğenlerimi . dün akşam da misafir geldi 2 dk anca konuşabildik ay gece bir tripler beş dakikamı ayırıp aramamışım da onun verdiği kadar değer vermiyomuşum da neler neler. bide hastayım zaten halim yok kızdım bende uğraşamıycam seninle boşuna mesaj yazıp canımı sıkma konuştukça soğutuyosun kendinden dedim sen hep haklısın zaten biz kimiz ki demiş cevap yazmadım uyudum bende. sabah hiiiiç bişey olmamış gibi mesaj atmış . uyuya kalmıştım arayıp uyandırıyor hastalığın nasıl oldu iyi misin diyor. :spor:

bu her zaman olan bi durum değil ama bazı zamanlarda oluyor. erkeklerin özel günü falan mı var anlamadım dengesiz dengesiz hareketler bişeyler :KK11:

yoruluyorum o böyle yaptıkça kafamda acaba olmasa mı diye sorular oluyor. kız halimle ben bu kadar trip atmıyorum.
Evlenince roller değişecek merak etme

bizde de ikimizde arıyoruz da ben bu kadar yapmıyorum yoğun olucam diye haber veriyo bende tamam derim hiç arayıp sormam o yazar sonra. ama o 2 gün önceden bile haber versem o gün illa bi alınganlık edecek . ben değil o kız gibi hissediyorum bazen :KK70:

benim korkum da o evlenince daha fazla huyu çıkmaz inşallah. görüyoruz yani komşusuna bile göndermeyen eşler var benle zaman geçir diye bunalır insan Allah korusun.

zerre hoşuma gitmedi gitse neden rahatsız olayım ki . aynen öyle çok ilgi bekliyo bebek gibi sürekli görüşemiyoruz haliyle özlem oluyor ondan mı acaba diyorum bilemedim ilerde de böyle olur mu ? evlendikten sonra kadın sürekli etrafında pervane olduran erkek profiline dönüşür mü

evlenince öyle yapamıyolar cünkü zaten bütün akşam dipdibe oluyosun :KK53:

olmasın aynen ya ben ona yapıcam işten gelsin yorgun artık bana ilgi göster unuttun beni diycem :KK70:

çok hain planlarım var bu konuda :KK70: kesiinlikle değişecek roller
Roller değişecek ama ilgi diye deliren sen olacaksın
Bu sefer eşin sıkılacak
Senin adın da dırdırcı olacak

Canim Allah yardimcin olsun evlenince.
Cunku evlilik oyle dizilerdeki gibi degil maalesef.
Tek esin olsa iyi...
Bir de anasi dadasi dıdısı cikiyor ( sorun cikariyorlar )
Ugrasip ruh hastasi oluyoruz...

Roller değişecek ama ilgi diye deliren sen olacaksın
Bu sefer eşin sıkılacak
Senin adın da dırdırcı olacak

dimi ya hep öyle olur sonra da adımız dırdırcıya çıkar en iyisi sorun etmemiyip sesimi çıkarmamak etme bulma dünyası sonuçta

Nişanlılık sıkıntılı diyip hep övmüşssünüz ilişkinizi gibi geldi :KK66:

sürekli ilgi beklemesi övülecek bi durum mu anlamadım .

Canim Allah yardimcin olsun evlenince.
Cunku evlilik oyle dizilerdeki gibi degil maalesef.
Tek esin olsa iyi...
Bir de anasi dadasi dıdısı cikiyor ( sorun cikariyorlar )
Ugrasip ruh hastasi oluyoruz...

aahh aahh kaşınılmaz sonumuz dimi Allah yardımcımız olsun nediyim kolay hiç birşey yok şu devirde

Bende nisanliyken eşim de sizin ki gibi misafirhanede kaliyordu. Kiyamam ya valla camasirlarini elde yikiyordu yemegi hazir disardan yemek zorunda kaliyordu hergun hergun ne yicek baya zorlanmisti. Gunde 1 saat telefonda konusuyorduk ona kalsa butun aksam konusurdu ama tabi insan musait olamiyor sizi anliyorum. Sabredin gececek evlenince hepsini unutacaksiniz :)

Ben bir sıkıntı göremedim ama nişanlılık cidden zor bir süreç. Ben sekiz ay falan nişanlı kaldım. Sonralara doğru baya pişman olmuştuk neden daha erkene düğün tarihi almadık diye :)

Bende nisanliyken eşim de sizin ki gibi misafirhanede kaliyordu. Kiyamam ya valla camasirlarini elde yikiyordu yemegi hazir disardan yemek zorunda kaliyordu hergun hergun ne yicek baya zorlanmisti. Gunde 1 saat telefonda konusuyorduk ona kalsa butun aksam konusurdu ama tabi insan musait olamiyor sizi anliyorum. Sabredin gececek evlenince hepsini unutacaksiniz :)

aahh işte beni anlayan biri :) :) geçsin valla ona da yazık kıyamıyorum ama napayım bende her zaman müsait olamıyorum ki olduğumda zaten konuşuyorum hep. acıtasyonda yapıyomuydu ben zaten burda yalnızım anlamıyosun vs diye

Ben bir sıkıntı göremedim ama nişanlılık cidden zor bir süreç. Ben sekiz ay falan nişanlı kaldım. Sonralara doğru baya pişman olmuştuk neden daha erkene düğün tarihi almadık diye :)

sorma ya hiç istemedim bu kadar nişanlı kalmayı erkek tarafı uzattı bu sene yapamayız edemeyiz diye tam 14 ay nişanlı kalıcaz 7s i bitti 7 si kaldı . bu günlerde bitse zaman uzadıkça saçma saçma şeylerden tartışma da çıkıyo bunalıyor insan.

sorma ya hiç istemedim bu kadar nişanlı kalmayı erkek tarafı uzattı bu sene yapamayız edemeyiz diye tam 14 ay nişanlı kalıcaz 7s i bitti 7 si kaldı . bu günlerde bitse zaman uzadıkça saçma saçma şeylerden tartışma da çıkıyo bunalıyor insan.
Evet olabiliyor öyle şeyler ama daha erkene alma imkanınız yoksa bu duruma alışmaya bakın. O da orda yalnız olduğu için sana sarmış biraz. :)

aahh işte beni anlayan biri :) :) geçsin valla ona da yazık kıyamıyorum ama napayım bende her zaman müsait olamıyorum ki olduğumda zaten konuşuyorum hep. acıtasyonda yapıyomuydu ben zaten burda yalnızım anlamıyosun vs diye
Yok yapmiyordu ama tripleri oluyordu tabiki ama biraz empati yap onu da anlamaya calisin. Butun hayatin bir oda icerisinde tikilmak oluyor. Esim isinamadigi icin kucuk elektrikli soba almisti onda sucuk pisirip, yumurta kiriyormus onune folyolu tabaklardan baglamis :KK48: biz evlendik baktim ilk hafta atletlerini coraplarini elde yikiyor dedim napiyosun at kirli sepetine makineye atariz. Bünyem alişmiş unutmuşum dedi..

Canım ayrılacak kadar büyük bi problem değil bu anlıyorum sıkmış bunaltmış seni ama idare etmelisin bence seviyorsan.

yok ayrılmayı düşünmüyorum zaten sadece ilerde daha fazla bi tepkisi olur mu diye dedim

Yok yapmiyordu ama tripleri oluyordu tabiki ama biraz empati yap onu da anlamaya calisin. Butun hayatin bir oda icerisinde tikilmak oluyor. Esim isinamadigi icin kucuk elektrikli soba almisti onda sucuk pisirip, yumurta kiriyormus onune folyolu tabaklardan baglamis :KK48: biz evlendik baktim ilk hafta atletlerini coraplarini elde yikiyor dedim napiyosun at kirli sepetine makineye atariz. Bünyem alişmiş unutmuşum dedi..

sizinki gerçekten çok zormuş yaa. bizimkinin yemeği çamaşırhanesi falan var şükür öyle olsa iyice kafayı yerdi heralde :D

:skandal::tokat:

Back
X