Nişanlilik Ne Zormus :(

tuzruhuu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
17
3
1
33
Merhaba arkadaslarim
Benim ciddi bir sikintim var .
1 senelik iliskim 2 ay kadar once nisanlilikla sonuclandi . Ben nisanlandim adam kurt adama donustu adeta .
Nisanlim biraz takintili ve dunyasini benim uzerime kurmus bir adam . Bende bir o kadar rahatim . Canim bulusmak istemiyorsa o gunku plani iptal edebiliyorum . Bunu bir kac kez yaptim ve bu konuda cok ciddi kavgalar ettik . Bende bu huyumdan vazgecmeye calisiyorum .
1 haftadir sigarayi birakmaya calisiyorum . Kullandigim nikotin sakizlari mide bulantisi yapti . Bugun gunduz birlikteydik ders calisiyorduk . Aksam dersten sonra eve gidelim midem cok kotu dedim . Kizdi bana . Hep boyle yapiyosun dedi . Sinirlendi bagirdi cagirdi toplandi gitti . Bu olay 2 gibi oldu . 2 den beri ne aradi ne sordu .
Nisanlanmadan once cok uyumlu sekwr gibi bir adamdi . 2 aydir cok cabuk sinirleniyor . Sinirlendigi zaman da kirip geciriyor. cok uzuluyorum . Benim onumde cok ciddi bir sinav var hem ona calis boslama diyor hem kendi boyle köstek oluyor . Nisanliyken nisanlisi boyle tuhaf davranan huyu degisen oldu mu ? Evlenince duzeldi mi ?

Evlilikte daha da cozutmasın hele birde senin üzerine bu kadar düşüyorsa
Hiç bekleme evlilikte düzelir diye

Bende bu evlenince duzelir soylemlerini hic anlamiyorum bu evlilik sinirli bir değnek degil ki
Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler :(

Nisan birbirini tanımak için en güzel dönem,en ufak soru isaretin varsa kafanda evliliğe doğru gitme derim

Evlenince aslaaaaa değişmez daha kötü olur ama iyi olmaz

Beni cok sevdigini biliyorum , goruyorum . Iyiyken o kadar iyi ki sanirsiniz bu adam erosun okunu yutmus . gozumun icine bakar . yemez yedirir giymez giydirir . Ama kotusu de boyle iste

Evlilikte daha da cozutmasın hele birde senin üzerine bu kadar düşüyorsa
Hiç bekleme evlilikte düzelir diye

Hemde nasil dusuyor . Butun hayati benim uzerime kurulu . Ayni eve girince duzelmez mi yani :(

Sen biraz empati yapmalısın diye düşünüyorum. Ama adam da sana takıntılıysa evlilik falan düşünme kaç...

Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler :KK43:

Beni cok sevdigini biliyorum , goruyorum . Iyiyken o kadar iyi ki sanirsiniz bu adam erosun okunu yutmus . gozumun icine bakar . yemez yedirir giymez giydirir . Ama kotusu de boyle iste

Hemde nasil dusuyor . Butun hayati benim uzerime kurulu . Ayni eve girince duzelmez mi yani :KK43:
Evlilikte düzelir, öyle olur, böyle gider gibi bir bekte tiye girmeniz en büyük hayalkırıklığınız olur
Evlilikte şimdilerde bile göremediğiniz değişik huyları çıkacak
Bu sizi nişanlınızdan, evlilikten soğutmak için yazmadım daha farklıdır evlilik
Mutluluklar

Sen biraz empati yapmalısın diye düşünüyorum. Ama adam da sana takıntılıysa evlilik falan düşünme kaç...

Kendi ailesi , arkadaslari hep baska sehirde . Benim icin duzenini bozdu yasadigim sehre geldi . Çok yalniz oldugu icin bana mi dustu acaba

Evlilik öncesi kafanızı karıştıran her konu evlilik sonrası daha kötü olacak.net.

Evlilikte düzelir, öyle olur, böyle gider gibi bir bekte tiye girmeniz en büyük hayalkırıklığınız olur
Evlilikte şimdilerde bile göremediğiniz değişik huyları çıkacak
Bu sizi nişanlınızdan, evlilikten soğutmak için yazmadım daha farklıdır evlilik
Mutluluklar

Bu biter baska huy cikar degil mi .Dogru soyluyorsunuz

Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler :KK43:

Hemde nasil dusuyor . Butun hayati benim uzerime kurulu . Ayni eve girince duzelmez mi yani :KK43:

Kim diyor ya hu ,evlenince düzelir diye ,aksine evlenince duygusal ilişkinin yanı sıra ev sorumluluğu da ekleniyor yani velhasıl değişmez ama daha kötü olabilir

Evlenince de düzelmez ,çocuk yapınca da duzelmez iyi düşün

Tek sorun senin üzerine düşmesi,zaman geçirmek istemesi mi?Sana gösterdiği ilgi azalınca normale döner. Genelde evlenince öyle olduğu söylenir

Ben nisanlini hakli gordum nedense.
Cunku bi gezelim diyim sonra hayir istemiyorm demek cok kotu bisey.
En son iki arkdasimda beni boyle ekti.
Oysaki belkide ben onemli bi randevumu sirf onlar icin iptal etmistim. Olamazmi?
Son dk gelmiyorm demek neyin nesi?
Hic hos degl.

Back
X