Merhaba arkadaslarim
Benim ciddi bir sikintim var .
1 senelik iliskim 2 ay kadar once nisanlilikla sonuclandi . Ben nisanlandim adam kurt adama donustu adeta .
Nisanlim biraz takintili ve dunyasini benim uzerime kurmus bir adam . Bende bir o kadar rahatim . Canim bulusmak istemiyorsa o gunku plani iptal edebiliyorum . Bunu bir kac kez yaptim ve bu konuda cok ciddi kavgalar ettik . Bende bu huyumdan vazgecmeye calisiyorum .
1 haftadir sigarayi birakmaya calisiyorum . Kullandigim nikotin sakizlari mide bulantisi yapti . Bugun gunduz birlikteydik ders calisiyorduk . Aksam dersten sonra eve gidelim midem cok kotu dedim . Kizdi bana . Hep boyle yapiyosun dedi . Sinirlendi bagirdi cagirdi toplandi gitti . Bu olay 2 gibi oldu . 2 den beri ne aradi ne sordu .
Nisanlanmadan once cok uyumlu sekwr gibi bir adamdi . 2 aydir cok cabuk sinirleniyor . Sinirlendigi zaman da kirip geciriyor. cok uzuluyorum . Benim onumde cok ciddi bir sinav var hem ona calis boslama diyor hem kendi boyle köstek oluyor . Nisanliyken nisanlisi boyle tuhaf davranan huyu degisen oldu mu ? Evlenince duzeldi mi ?