Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne is olarak ne kek borek yaparak kvnin gozune girmeye calismadim.
Buralar mis gibi.
Gelsene?
Bu arada kv kirilacagin kadar dobra konusuyorsa buna alismak zorunda degilsin. Yeni bir aile kurmak her lafi alttan alip kendini kabullendirmeye calismak degil.
Önceki yazılarını hatırlıyorum. Kayınvalideyi çok düşünüyorsun. Kadının ayakları yere basıyor, çalışıyor. Kek, börekle kendini beğendireceğini sanmıyorum. Herkes yapar kek börek. Sürekli bu ezikliği hissetmek istemiyorsan. İş hayatında başarılı ol. Çalış kendini sürekli onunla karşılaştırma.
kendisiyle aynı meslekteyiz. henüz atanamadım kadro açılmadığı için.. kendi çırağıymış,öğrencisiymiş gibi bir tavra giriyor. bende bunu hissettirmek istiyorum; bizim ilişkimiz aile ilişkisi, iş ilişkisi değil. zaten yapmayacağım şeyler değil dediklerimde ama beklentilerini görmek beni yoruyor. umursamamak mı daha iyi olur bilemiyorum..
bir de demişsiniz ya çok düşünüyorsunuz diye ah bir tanısaydınız nasıl düşünülmez görmüş olurdunuz
kendi düşündüğü başka biri vardı zannedersem.. bizim ilişkimiz 8 yılldır devam ederken hemde.. ama çok şükür yine sorun sıkıntı olmadı. geldi iyi davrandı isteme nişan oldu :) muhabbet noktasında bir sıkıntımız yok ama yine de şeytan dürtüyor küçük küçük..
Ne is olarak ne kek borek yaparak kvnin gozune girmeye calismadim.
Buralar mis gibi.
Gelsene?
Bu arada kv kirilacagin kadar dobra konusuyorsa buna alismak zorunda degilsin. Yeni bir aile kurmak her lafi alttan alip kendini kabullendirmeye calismak degil.