• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık ve ailem

İş konusu olur ama ev konusunu ne yaparim bilmiyorum kiralar çok pahalı aldığım bin TL babadan
Verin bilgilerinizi özelden ben kadın derneklerine ulaştırayım size iş ve kalacak yer ayarlarlar muhtemelen. Tabi kesin kararlı ve kendinizden eminseniz. İki gün sonra ben evlenecem annem haklı vs. demeyecekseniz.

İş konusu olur ama ev konusunu ne yaparim bilmiyorum kiralar çok pahalı aldığım bin TL babadan

Size birkaç farklı öneri sunduk kalacak yer konusunda. Üstelik 1000 lira babanızdan sabit geliriniz de varmış. Bakın bu konuda çözüm sizin ayağınıza gelmeyecek. Siz bir karar verip hayatınıza yön vereceksiniz.

Şu an kirayı filan düşünme, ne yapacak kolundan tutup atacak hali yok, attı diyelim en kötü kadın sığınma evi var oraya gidersin. Kimsem yok deme, sosyal devlet bunun için var. Hemen iş bakmaya başla, ayrıl, bu ne ya 25 yaşında istemediğin birisiyle evlendirmek ne demek.
İnanın bende bilmiyorum ne hallere düştük herkesin imrendigi bir anne kızdik annem benim gözümün yaşına kiyamazdi

Yok maalesef vefat etti
Bak güzelim bir akşam yemeği daveti vereceksin
Nişanlını,nişanlının ailesini,senin sülalendeki aklı başında olanları,annenin en samimi komşularını çağıracaksın. Herkes toplandığında ben nişanlımı sevmiyorum ve evlenmek istemiyorum,annem yemin etmiş ayrılırsan seni sokağa atarım deyip bu yüzden beni dövdüğü için seni herkese rezil ederim diye tehdit ettiği için bunu böyle söylemekten başka şans bırakmadı bana, ben istemediğim bu evlilikten de annemden de kurtulmak istiyorum diyeceksin.
O noktadan sonra ne annen seni sokağa atabilir nede nişanlın seninle evlenir
Hayatını kurtarmak istiyorsan çözüm bu

Gidin çalışın maddi imkanınız olsun. Sanki dört çocukla ortada kalmışsınız gibi davranmayın.

evlenirseniz belki de arkadaşın dediği gibi 4 çocukla kalacaksınız ortamda

belki siz belki eşiniz bu istenmeyen evlilik nedeni ile katil olacak vs vs

bu 3. sayfa haberlerindeki kadınların bir çoğu da asla nişan atılmaz asla boşanılmaz denilen ailelerden çıktı

babanız yok mu anneniz neden bu kadar sert

25 yaşında bir kadın annesinden nasıl dayak yer aklım almıyor.
eliniz armut mu topluyor nasıl oluyor algılayamıyorum.
karşılık verin demiyorum da koskoca kadınsınız ya nasıl oluyor?
sağlıklı iseniz yani engeliniz yoksa markete vs işe giremiyorsanız evlere temizliğe gidin.
gerekirse merdiven silin ama o anneden kurtulun.

Kadin siginma evine gidin..siddet var, evlilige zorlama var. Daha ne olsun. Annenize de ayrica yaziklar olsun. Bunun gerikafali olmakla alakasi yok. Anneniz vicdansizin teki

25 yaşında bir kadın annesinden nasıl dayak yer aklım almıyor.
eliniz armut mu topluyor nasıl oluyor algılayamıyorum.
karşılık verin demiyorum da koskoca kadınsınız ya nasıl oluyor?
sağlıklı iseniz yani engeliniz yoksa markete vs işe giremiyorsanız evlere temizliğe gidin.
gerekirse merdiven silin ama o anneden kurtulun.
25 yaşındayım evet görünüş olarak 20 21 gibiyim minyon yapım var öyle olunca da maalesef ki

Annen bence blöf yapıyor. Ama ille de blöf yapmadığını düşünüyorsan babana falan gidip ağlanıp zırlanıcaksın. Evlenmeyi istemediğini çok mutsuz hissettiğini falan söyleyip biraz drama queenlik yapıcaksın. Baban sana kıyamayabilir. Eğer baban kıyamazsa annen de hiçbir şey yapamaz.

Annen bence blöf yapıyor. Ama ille de blöf yapmadığını düşünüyorsan babana falan gidip ağlanıp zırlanıcaksın. Evlenmeyi istemediğini çok mutsuz hissettiğini falan söyleyip biraz drama queenlik yapıcaksın. Baban sana kıyamayabilir. Eğer baban kıyamazsa annen de hiçbir şey yapamaz.
Babası vefat etmiş

Burayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
ya evlenip ayrılınsa daha mı iyi sanki ah bu anneler

Baban vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Şu anda yaşadığınız ev sizin mi? Sizinse eğer babandan kalmış evde senin de payın var annenin evden kovmaya hakkı yok. Bitirirsen başta bir kızar laf söyler sana tepki koyar zamanla kabullenir. Seni kontrol edemediği için sinirinden öyle söylüyor bence. Maddi özgürlüğün ve söylediğine göre gidecek bir yerin olmadığı için en azından bir süre ya annenin çenesine katlanıcaksın ya da evleniceksin.

Back
X