- 9 Eylül 2020
- 5
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Ece Kalkan01
-
Gayet iyiydik sarılırdık ta yani ama sizinki aile vasıtası ile olduğundan bilemiyorum normal olabilirMerhaba ben kasim ayında aileler vasıtasıyla biriyle tanıştıktan sonra ortak karar verip Şubat ayında nişanlandık.Nişanlim bana ve aileme çok iyi.Birbirimize de az çok alıştık.Ama nişanlım bana hiç sarılmıyor geçen doğum gününu kutladık sadece uzaktan tebessüm etti dışarı çıktığımızda el ele tutuşup gezeriz.Siz nişanlı iken nasıldiniz
Biri varken sarilmiyirsa cekiniyordur malum korona o yüzdenden uzak duruyor olabilir dışarda elini tutuyorsa iyi benim ki ne nişanlıyım ne evlenince dışarda tuttu elimi okul arkadaşı gibi yanyana yürürüz gider ben tutarim kaybolma canım diye yavaş yavaş öğreniyor arada bazen kendi tutarMerhaba ben kasim ayında aileler vasıtasıyla biriyle tanıştıktan sonra ortak karar verip Şubat ayında nişanlandık.Nişanlim bana ve aileme çok iyi.Birbirimize de az çok alıştık.Ama nişanlım bana hiç sarılmıyor geçen doğum gününu kutladık sadece uzaktan tebessüm etti dışarı çıktığımızda el ele tutuşup gezeriz.Siz nişanlı iken nasıldiniz
Az çok alıştık demişsiniz. Belki hala zamana ihtiyacı vardır nişanlınızın ya da dikkat ediyordur nikah olmadan sarılmamaya.Merhaba ben kasim ayında aileler vasıtasıyla biriyle tanıştıktan sonra ortak karar verip Şubat ayında nişanlandık.Nişanlim bana ve aileme çok iyi.Birbirimize de az çok alıştık.Ama nişanlım bana hiç sarılmıyor geçen doğum gününu kutladık sadece uzaktan tebessüm etti dışarı çıktığımızda el ele tutuşup gezeriz.Siz nişanlı iken nasıldiniz
Konuştuk da imam nikahından gibisinden dediBelki mizacı öyledir nişanlınızın.. hiç konuştunuz mu bu konuyu onunla ?
Nikah yok diye mi yapmıyor anlamadım.. bide yalnzken sarılıyor mu ?Konuştuk da imam nikahından gibisinden dedi
Hayır canım aileler ile oldukmu yan yana otururuz ama el ele yanlarında dolaşmayiz . sadece ikimiz olduğu durumlarda el ele dolaşıyorzAile yanında mı böyle. Bende bu konuda biraz eski kafalıyım. Yani aile yanında öyle sarılıp etmem rahatsız olurum.
İmam nikahı yok diye dedi.Su ana kadar hiç opmedi sarılmadi da.Nikah yok diye mi yapmıyor anlamadım.. bide yalnzken sarılıyor mu ?
Anladım .. şaşırdm demek ki böyle şeylere çok önem veriyor.. biz nişanlıyken gayet rahattık.İmam nikahı yok diye dedi.Su ana kadar hiç opmedi sarılmadi da.
Önceden sevgilimiydinizAnladım .. şaşırdm demek ki böyle şeylere çok önem veriyor.. biz nişanlıyken gayet rahattık.
Hayır görücü. Ama eşm beni 3 yl önce görmüştü ve 3 yl sonra tekrar karşsna çıktm bir şekilde annesi geldi annemle görüştü sonra biz görüştük 2 ay sonra nişanlandkÖnceden sevgilimiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?