ya şöyle söyliyim size annem çok zor durumlardan bu zamana kadar gelmiş çalışmış. Biraz maddi konulara çok önem veriyor.Babam her zaman benım yanımda destek oluyor.Ama bazen annem dolduruyor.2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor. Düğünde borçta kalmıyor. anneme söz geçiremiyorum.
Benim ailem gelirimizi sizinkinden de fazla saniyor (aslinda daha az) ve annem surekli ah vah nasil geciniyorsunuz, ne yiyip iciyorsunuz, gozume uyku girmiyor sizi dusunmekten diyip duruyor, gercek gelirimizi bilse kalpten gider
Anne milleti boyle sanirim, zamanla alisir, kacmayin, maddi sikintiniz olursa asla annenize yansitmayin, her sey gulluk gulistanlik gibi davranin tek yol bu gibi.
pelin konu sahibine sordum sana da sorayım
annenin evine kaç para giriyor
yani bu kadar azınsanacak miktarlar değil ki
ne bileyim eskiden kadınlar da çalışmıyormuş çoğu yaşlının bir emeklisi var
4000-5000 iyi paralar
valal genelde dedıgınız gıbıaılenın dedıgı cıkıyor ama benım teyzem ve babamı annanem ıstememıs maddıyattan.. babam ve teyzemın esının durumu cokıyı sımdı en sevdgı damatlarıama babamda enıstemde nısanlıyken calısıyor ıslerı varmıs. babamın dukkanı falan varmıs.Ailenin hakli olma ihtimali % kaç sence? Cevremden gordugum kadariyla ailelerin tereddut ettigi veya olmaz dedigi iliskilerin sonu pek iyi gelmiyor.. mutlaka vardir bir bildikleri. Sana dusman degiller ailen onlar. Sakin kafayla bir dusun, fikir alisverisinde bulun lutfen. Sonucta nisanlinij bulunmaz hint kumasi oldugunu sanmiyorum. Kimse senden ve ailenden onemli degildir..
MERHABA 7 AYDIR NİŞANLIYIM 2,5 YILDIR BIRLIKTELIĞIMIZ VARDI NİŞANLIMIN BABASI YOK ANNESİDE ÇOK SESSİZ BİRİ 8 KARDEŞLER ABLALARI VAR BIRDE ABISI BUYUK OLARAK MADDİ OLARAK KENDI KAZANIYOR.AİLEM EN BAŞTA ONAYLADI SONRADA SUREKLI SORUN CIKTI NISANLANAN KADAR COK ZOR SEYLER ATLATTIK ANNEM İSTEMİYOR SÜREKLİ HERSEYIMIZE KARISIYOR DÜĞÜNÜMÜZÜ YAPTIRMIYOR BABAM İSE HİÇ SES CIKARMIYOR BU DURUMA NİŞANLIMLA GÖRÜŞTÜRMİYOR ANNEM SÜREKLİ KAÇARAK BİRŞEYLER YAPIYORUM.NAPICAĞIMI BİLMİYORUM KENDİ ABLAM BİLE İSTEMİYOR. EVLENİNCE YAŞIYAMACIĞIMIZI DÜŞÜNÜYOR.KARŞILIKLI KONUŞTUM OLMADI BAĞIRDIM KIZDIM OLMADI NAPICAĞIMI BİLMİYORUM.SÜREKLİ AĞLIYORUM.SÜREKLİ MUTSUZUM
ya şöyle söyliyim size annem çok zor durumlardan bu zamana kadar gelmiş çalışmış. Biraz maddi konulara çok önem veriyor.Babam her zaman benım yanımda destek oluyor.Ama bazen annem dolduruyor.2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor. Düğünde borçta kalmıyor. anneme söz geçiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?