NİŞANLILIK

SİZCE NE YAPMALIYIM

• EVDEN KAÇMAK

OY: 1 3,3%
  • NİŞANI ATMAK

OY: 5 16,7%
  • BEKLEMEK

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30

pardon annelerin evine kaç para giriyor ayda

Bazi aileler tutturuo daha iisi olsun die dort bin lira hicte kucumsenecek bi gelir degil dugunde borcla olmayacakmis zaten eger size karsi kotu bir tutumunu gormedise anneniz biraz daha bekleyin.ne evden kacin ne nisani atin ikna etmeye calisin annenizi zamanla oda olmuyorsa o istemesede eger sebep sirf maddiyatsa evlenirsiniz

4 bin tl maas ile ailen gecinemeyecegini dusunuyorsa ben buna ancak kahkaha atarim..

Ne aileler var , halinize bin sukur..

Bunu bahane edip mutlu olmayacagin mi diyorlar sana ?
Maddiyattan baska bir sorunu gorup seni uyarsalar diyecegim haklilar

Kusurabakmayin ama cidden komik..

Butcenize gore herseyi bi hayli yapabilecek haliniz var.. dahasi ne yani ?

Ayni benim olay ya buraya actıgım konu bende ayni konudan yana dertliyim . Nisanliyim ailem istemiyor dügün tarihi verin diye bin kere geldi insanlar bi cevap yok hep bi erteleme cabasi. Benim nisanlimda ogretmen ailesinin durumu pek iyi degil onuda bahane ettiler. Bizde gittik dügün tarihi aldik. Simdi de dugununuze gelmeyiz diyolar ne yapicaz biz bu ailelerle.

İkiniz de çalışıyorsunuz 4 bin lira ile gül gibi geçinirsiniz yahu.
Herkesin evladı kendine tatlı canım.
Bu aileler de abartıyor her şeyi.

4 bin tl turkiye sartlarinda iyi para. Gayette gecinilebilir. Annenin takildigi baska konu var da bunu mu bahane ediyor acaba? Ya da aklinda direk baska aday mi var?

Benim ailem gelirimizi sizinkinden de fazla saniyor (aslinda daha az ) ve annem surekli ah vah nasil geciniyorsunuz, ne yiyip iciyorsunuz, gozume uyku girmiyor sizi dusunmekten diyip duruyor, gercek gelirimizi bilse kalpten gider
Anne milleti boyle sanirim, zamanla alisir, kacmayin, maddi sikintiniz olursa asla annenize yansitmayin, her sey gulluk gulistanlik gibi davranin tek yol bu gibi.

pelin konu sahibine sordum sana da sorayım

annenin evine kaç para giriyor

yani bu kadar azınsanacak miktarlar değil ki

ne bileyim eskiden kadınlar da çalışmıyormuş çoğu yaşlının bir emeklisi var

4000-5000 iyi paralar

Babam ticaretle ugrastigi icin sabit bir gelir soyleyemem ama baya iyi giriyor diyebilirim :) aile cevresinde benim gibi yeni nesil disinda maasli calisan da yok pek, amcalarim, dayilarim, halalarim vs epey varlikli insanlar kendi anne babalarindan gelen sermayeyle iyi isler sahibi olmuslar. Dar bir cevre, hayati kendi cevrelerinden ibaret sanan orta yas kadinlar, laf anlatmak imkansiz, ben de geliri sisirip gideri az soyleme yoluna gidiyorum, yine de annemin gozunde zavalliliktan kurtulamadim 10 senedir.

Ailendir kalp kırmak evden kaçmak tabi ki olmaz ama sende ekonomik özgürlüğü elinde belli bir yaşa gelmiş insansın başırmakla olcak iş değil otur bütün aileni karşına al ve konuş ben geçinicem de anlat durumu bu şekilde yaparak bana zarar veriyosunuz de baktın olmuyo git nikah gününü al sonra ailene söyle ben nikah günümü aldım diye bu anneler çok karışır oldu hayırlısı olsun diyceklerine parada para

Nişanlı niz n bir işi varsa pek takmayin

valal genelde dedıgınız gıbıaılenın dedıgı cıkıyor ama benım teyzem ve babamı annanem ıstememıs maddıyattan.. babam ve teyzemın esının durumu cokıyı sımdı en sevdgı damatlarıama babamda enıstemde nısanlıyken calısıyor ıslerı varmıs. babamın dukkanı falan varmıs.

sana tek bir şey diyim bende nişan attım benim ailemde en başta onaylamadı zorlaa ikna ettim nişanlandım ha bize görüştürmeme kötü davranma asla ailem yapmadı ona rağmen ailem haklı çıktı keşke en başta onları dinleseydım diyrum şimdi cok mutluyum bin şükür hakkınız da hayırlısı oldun

benim annemde kilimin bile olmaz evinde o adamla evlenirsen demişti
11 yıllık evliyim hala laf sokar sizinle birlikte evlenenler ev aldı diye
ideal damat örneği istemek lazım kız annelerinden bende şimdiden liste yapayım özellikler konusunda
bence annenizle son bir konuşma yapın kapatın konuyu.

Çokta gecinilmeyecek bir miktar değilmiş
Gayette guzel geçinirsiniz
Annesinin söylediklerini nisanliniza söylemeyin ilerde karşınıza çıkmasın

Profiliniz sahte mi? Evli ve çocukluyum demişsiniz. Ayrıca 28 yaş yazmışsıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…