Nişanliliktaki sorunların nasil üstesinden nasıl gelebilirim

Gerçekten haksiz miyim bı siz beni anladınız istediğim ilgi ve alakayı göremiyorum. Düğün için para biriktiriyorum diyip annesiyle kardeşine kız aramaya çıkıyor ikinci düğün için. Bana gelince herşeyi kısıyolar üstüne bide hakaretlerini cekiyorum ben bile o kadar sinilendigim halde keşke nişanlanmasaydım demedim
Keşke deseymişsiniz

Siz söylemeniz gerektiği halde sustugunuz nice şeyden bahsediyorsunuz.

Bakın o söylemekten çekinmemiş

Siz aman neyse diye ayrılmaktan da korkuyor, dillendiremiyorsunuz.

Ama görün bakın kendisi canı istemeye görsün, hoşuna gitmeyen ilk durumda atacak nişanı.

Siz söylemeniz gerektiği halde sustugunuz nice şeyden bahsediyorsunuz.

Bakın o söylemekten çekinmemiş

Siz aman neyse diye ayrılmaktan da korkuyor, dillendiremiyorsunuz.

Ama görün bakın kendisi canı istemeye görsün, hoşuna gitmeyen ilk durumda atacak nişanı.
Zaten dedim aileme soylycem diye ve telefonu suratına kapattim

Gerçekten haksiz miyim bı siz beni anladınız istediğim ilgi ve alakayı göremiyorum. Düğün için para biriktiriyorum diyip annesiyle kardeşine kız aramaya çıkıyor ikinci düğün için. Bana gelince herşeyi kısıyolar üstüne bide hakaretlerini cekiyorum ben bile o kadar sinilendigim halde keşke nişanlanmasaydım demedim

Ama tüm bunlari niye cekiyorsun ki. Mesele para degil orasini anladik, ama simdiden hersey acik ortada

Siz eski sevgilimi unutamıyorum diye konu açmışsınız, ikisiyle aynı anda yazmışsınız hatta zamanında. Öyle büyük bir aşk yok aranızda. Daha 22 yaşında öğrenciyken nişanlanmaktaki amacınız ne? Maddi kaynak saglamak mı?
Sizin pata beklemeniz çirkin,nişanlısının cevabı da aynı şekilde. İkinizde birbirinize değer vermiyorsunuz ama evleneceksiniz bu kafayla.🙄

Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Siz çocuğu istemeye gidin madem bu kaba saba aileye gelin gitmeyi kafaya koyduysanız hediyeyi de siz alın, ailesine istemeye de siz gidin erkek evi pek nazlı belli ki :)

Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Anneni boşver bunu bana evleneceğim adam söylese hassskt...r git derim ne nişan kalır ne bişe

Halbuki nişan bohçasında almıştı en son. Arkadaşlarım hep gezer dolaşırken o hep çalışıyor işte. Bir gül bile almaya akıl etmiyor

İnşallah annen duyar yoksa sen nişan atmazsin 🤦🏻‍♀️azcik gururun olsun kendine saygın olsun bı erkekden para beklemek ne ya hadi geçtim onu bunları sana söyleyen adamla hâlâ nie devam ediyosun

Siz nişanlınızı böyle şeylerden dolayı suçlamak yerine oturun da biraz öz eleştiri yapın. Mesela diyin ki, ben nasıl olur da şu an nişanlıyken eski sevgilimi severim ve onunla görüşürüm, nasıl onunla yaşadığım cinselliği bile özlerim, nasıl yaparım böyle şeyler diyin. Ayıptır yahu. Hala neyin derdindesiniz. Bence sorunları özellikle büyütmeye çalışıyorsunuz. Üste çıkmak için.

Back
X