- 30 Temmuz 2022
- 82
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
İste napayim aileme üzüluyorum tepkiler beni mahvedcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya onlar geçti gitti ne alakası var benimle aynı durumda olan birsürü insan bile vardr ama unuttum gitti. Önyargılı davranmayın herkesin bir gizlenmiş geçmişolabilir. ondan ben şuan başka konudan bahsediyorumSiz nişanlınızı böyle şeylerden dolayı suçlamak yerine oturun da biraz öz eleştiri yapın. Mesela diyin ki, ben nasıl olur da şu an nişanlıyken eski sevgilimi severim ve onunla görüşürüm, nasıl onunla yaşadığım cinselliği bile özlerim, nasıl yaparım böyle şeyler diyin. Ayıptır yahu. Hala neyin derdindesiniz. Bence sorunları özellikle büyütmeye çalışıyorsunuz. Üste çıkmak için.
Cok konuşuyormuşum güya ben bile bu zamana kadar böyle kelimeler demedim ona
Seni bu yaşta evlendirmeye kalkan ailenin zihniyetine ben ya. İnsanın hayatta bi duruşu bi karakteri, gururu olur. Sizde de hiçbiri yok. Önüne kemik atsınlar sen kemir dur. Kemik bitince yine hav havYa onlar geçti gitti ne alakası var benimle aynı durumda olan birsürü insan bile vardr ama unuttum gitti. Önyargılı davranmayın herkesin bir gizlenmiş geçmişolabilir. ondan ben şuan başka konudan bahsediyorum
Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Ailene üzülüyorsun, kanı beş para etmeyen nişanlına üzülüyorsun ama bir tek kendine üzülmüyorsun öyle mi?İste napayim aileme üzüluyorum tepkiler beni mahvedcek
İnsan senden yaka silkeliyor diyor demişsiniz.Gercekten size karşı bu kadar tahammülsüz bir adam ileride olabilecek ne sıkıntıya ya da kaprisinize katlanır?Nişanlılık bir nevi her şeyi ölçüp tartma zamanıdır.Siz bilirsiniz bir de aramaz asla diyorsunuz.Bu ne tutku?????Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Hala bu adamlı nişanlı olmanıza şaşırdıminsan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor
Konu gayet paraDalga mı geciyosun konu para değil bana o kelimeleri söylemesi
Eşimle nişanlıylen çıkalım sana bişeyler almak istiyorum demişti. Bizimkiler biraz gezme tozmaya karşı diye babamla konuştum nişanlım böyle diyor diye azarlamıştı beni giyecek kıyafetin mi yok biz mi alamıyoruz aç mısın açıktamısın diye bir hafta trip attı bana . Maddiyattan değilseniz güzel bir söz iltifat ya değerli hissedilecek hitaplar yeter bence şahsen bu bana yetiyordu .Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da düşünmüyoruz
Anneniz duysun da nisani attirsın tabikiMerhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum