- 20 Şubat 2015
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi beyazgul29
Nişanlım, ailem ,işşizlik herşey sorun olmaya başladı.Nişanlımla ekim ayı için düğün tarihi konusunda sıkıntı yaşamıştık.Nişanlım yeni kadrolu işe girdi ama beklediğimiz maaştan düşük olacağını bilemedik.Bu yüzden mayıs ayına ertelemeye karar verdik.Ama ailem ıslarla kaynanan yardım etsin evlenin diyor.Nişanlımda kendisi ekonomik sıkıntı çektiği için rahat gezip tozacağı, istediğini alabileceği bir düzeyde evlilik hayali kuruyor.Aslında annemler nişanlımı ve ailesini beğenmediler.Ben seviyorum diye sanki kaçarak evleniyormuş muamelesi yapıyorlar bazen.İlgilenmek bile istemiyorlar yeri geldimi. Nedeni de ilk tanışmaya geldiler sonrasında babam tekrar oturmaya gelsinler dedi onlarda istemeye geldiler babamda düşünelim ben istemeye sonra gelin demiştim dedi.Onlarda bir daha getirmeyin artık bizi demeye getirdiler.Sonrasında olaylar kötüye gitti tabi.Tabi yine bir daha geldiler istemeye.Bu seferde nişanı sen yap yok sen yap muhabbeti çıktı.Bende uzamasın diye evde olsun dedim geçti.Tabi sonra büyük nişan olmadığı için burnumdan getirdi annem.(bizim orda nişanı erkek tarafı yapar bu arada) Ekim için çok paramız yok dediler.Babamda paranız yok ne diye istemeye geldiniz dedi.Babamda hiç lafını sakınmaz birçok kez bozdu böyle.Bende iş arıyorum daha bulamadım.Evde sürekli bunaltıyorlar.
Bu sıralar nişamlımla küsüz.Facebook krizi çıktı.Eğitimde arkadaşı olan bir kızı faceden 5 kez bakmış bunun üstüne bende ayrılalım bitti gel yüzüğünü al dedim.Hızımı alamadım bi de bir ton hakaret ettim.O da baya bozuldu bu kadar kolay mıydı dedi.8 yıldır ne yanlışımı gördün bir çırpıda sildin beni face kapat desen ben yine kapatırdım dedi.Mesaj atmamış konuşmamış ama resmine ne diye bakıyor yani çok sinirlerim bozuldu.Annemlere demedim desem anında bitirirler bahaneye bakıyorlar zaten. Napmalıyım çok bunaldım.
Evlilik işi mayısa mı kalmalı,ayrılmalı mıyım,önce bi iş mi bulmalıyım?Şehri terkedesim var
Bu sıralar nişamlımla küsüz.Facebook krizi çıktı.Eğitimde arkadaşı olan bir kızı faceden 5 kez bakmış bunun üstüne bende ayrılalım bitti gel yüzüğünü al dedim.Hızımı alamadım bi de bir ton hakaret ettim.O da baya bozuldu bu kadar kolay mıydı dedi.8 yıldır ne yanlışımı gördün bir çırpıda sildin beni face kapat desen ben yine kapatırdım dedi.Mesaj atmamış konuşmamış ama resmine ne diye bakıyor yani çok sinirlerim bozuldu.Annemlere demedim desem anında bitirirler bahaneye bakıyorlar zaten. Napmalıyım çok bunaldım.
Evlilik işi mayısa mı kalmalı,ayrılmalı mıyım,önce bi iş mi bulmalıyım?Şehri terkedesim var