Nişanlım Artık Annemden Nefret Ediyor Çok Yoruldum :(

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Şurada 1 ay sonra düğünüm var ama ben hergün aglıyorum hergün göz yaşı döküyorum çok çok yıprandım..
Babam vefat etti.. abim ablam kardeşim yok.. babamdan belirli bir miktar para kaldı bana annemin üzerinde.. ne yazkki.( vermicem diye tehdid ediyor nişanlım paramı yiyecekmiş .!!)
Annem çok değişik bir insan insan kendi annesini sevmezmi sevmiyorum.. belki kıazacaksınnz ama cok neden var
Ona göre onun doğrusu onun bildiği üstüne söz söylenemez o derece.. utanıyorum gerçekten en güzel günlerimi görümcem ve annem sagolsun zehir etti annem ben idövüyor birsürü laf söylüyo hiç birini nişanlıma demedm eksiğimi vermeyim.. o benm annem dedim..
Benim eksiklerim gediklerim var.. bugün bakmaya gittik yine 10 gündür yatak örtüsüne bakıyoruz.. almıyor gidiyorz dönüyor çarşıdan bugun en son biyere gttik hafta içi gelecek vs dedi.. bekleyelim dedi
artık beklemekden bakmakdan yoruldu bu sıcakda :KK43: :KK43: ben beklemicem surda begendim var onu alalım
bekledimde nasıl birşey gelecek bilmiyorum dedim. ( Perşembe günü evim serilecek. ) bekleyeceksin dedi bana
ben beklemek zorunda değilim yeter artık alınacaksA alınsın dedim :KK43:
almıyorum hadi napacaksın dedi beni tehdid etti..
ne demek almıyosn felan dedim olay iyice büyüdü..
Diyeceksiniz ki parası yok vs onlarla alakası yok para zaten hazır geldi ( dedem verdi ) ve üstelik bana alınanlar hep babamın parası.. annemin değil benm paramı bana vermiyo
Bana yolda bagırma başladı O... pu diyerek insanların içinde saçımı yoldu yumruk attı rezil oldum
eve geldik beni dövdü her yerim mosmor oldu o arada nişanlım aradı..
dövdünü diyemedim ama bugünkü olayı anlatmak zorunda kaldım oda iyice sinir küpüne döndü..
alınacaksa alınır alınmıcaksa derdi neymiş.. bi yatak örtüsü için ağladına değermi seni ağlattına değer mi..
oysa annemin bana yolda öyle yaptını öldüresie dövdünü bilse neler derdi.. konu acılınca
Annemle ilgili içinde tutupda bana diyemediklerini dedi.. zoruna giden şeyleri paylaştı.. annem onada o kadar dengesizlik yapmış kıii ama sırf benm için benm hatrım için sustu..
Annemle baş edemiyorum onunla konuşmak dahi istemiyorum bana hep evine gelmicem evime gelme.. sil beni
sermeye gelmicem evini diye tehdid etti bugunde aynısını dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
bunu diyen senmisin..
Vay efendim ben onu evden kovmusum adımı böyle cıkardı
Annemin psikolojisinin iyi oldugunu düşünmüyorum benimkinide bozdu artık.. en mutlu günlerm zehir oldu yıprandım üstelik nişanlım annemden nefret ediyor artık sevmiyor hiç ben bile sevemeiyorum ki o nasıl sevsin çıkmazdayım ucurumdayım inanın su halde kndimi öldürmeyi bile düşünüyorum
beni o noktaya getirdiler anneme yaptıklarına tahammül edemiyorum
bir söz söylesem söyleyemiyorum ben evlenip gittikten sonra kızım beni sildi diyecek herkeze..
biliyorum yapacak bunu ama bana yapılanları kimse bilmeyecek çok kötüyüm kızlar
tahammül edemiyorum düğünümü bile bozmasndan korkuyorum yeter artık gerçekten yeter nasıl bir anneymiş

Allah yardımcın olsun canım ya, sen annenle tartışmaya girmemeye çalış zaten son zamanların, yut yani bazı şeyleri, sen evlenip gidince yalnız kalınca hatasını anlıcaktır zaten yani umarım anlar

Allah yardımcın olsun canım ya, sen annenle tartışmaya girmemeye çalış zaten son zamanların, yut yani bazı şeyleri, sen evlenip gidince yalnız kalınca hatasını anlıcaktır zaten yani umarım anlar
canm inan cok zor durumdaym cok doldm kaldıramıyorum inan ki bıktım bıktım.. :KK43:

maaşını üzerine alamaz mısın?
bir de ne kadar kötü de olsa annen ne yapacaksın, aldırmamaya çalış, üzerine gitme.
zaten bir ay sonra kurtulacaksın, nişanlın haklı, boşver örtü de olmayıversin, evlenince alırsınız

canm inan cok zor durumdaym cok doldm kaldıramıyorum inan ki bıktım bıktım.. :KK43:

haklısın canım seni anlıyorum,hem düğün stresi hem annen ikisi birden zor, zaten düğün stresi çok ayrı bir şey insan bu zamanlar manevi destek bekliyor o da olmayınca zor yani, ama sen yinede tartışmaya girmemeye çalış canım yoksa daha büyür ve daha çok canın sıkılır, biraz sık dişini canım

Senden başka kimsesi yok annenin üzerine titremesi gerekir. Acaba hataların mi oldu da bu kadın böyle davranıyor diye düşündüm doğrusu.

Bu arada sen ondan para beklemek yerine çalışıp maaşınla alsaydin ihtiyaçlarını daha iyi olmaz mıydı?

Ve bir tavsiye ailende ne yasarsan yasa nişanlına duyurma. Emin ol onun sana duyurmadigi çok şeyi sonra duyup şok olacaksın.
Annenden nefret etti mi düzelmezse bir daha. Unutmaz, o kinle senin görüşmelerine bile karışır.

Senden başka kimsesi yok annenin üzerine titremesi gerekir. Acaba hataların mi oldu da bu kadın böyle davranıyor diye düşündüm doğrusu.

Bu arada sen ondan para beklemek yerine çalışıp maaşınla alsaydin ihtiyaçlarını daha iyi olmaz mıydı?

Ve bir tavsiye ailende ne yasarsan yasa nişanlına duyurma. Emin ol onun sana duyurmadigi çok şeyi sonra duyup şok olacaksın.
Annenden nefret etti mi düzelmezse bir daha. Unutmaz, o kinle senin görüşmelerine bile karışır.
bugün yansıtmak zorunda kaldım sonra nasıl düzelteceğimi bilemedim aynen görüşmemem gitmeme gelmemede karışacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum :KK43:

Cok garip, elalem ortasinda kizina o... diyen doven bir anne..
Kac yasindasin bilmiyorum ama dovdurtmeyecektin kendini..
Boyunca kizi dovmek kolay mi oyle.. Sasirdim.

Cok garip, elalem ortasinda kizina o... diyen doven bir anne..
Kac yasindasin bilmiyorum ama dovdurtmeyecektin kendini..
Boyunca kizi dovmek kolay mi oyle.. Sasirdim.
22 yaşındayım annem böyle bir insan işte tahammülüm kalmadı artık
ve en kötüsü nişanlıma yansıdı bu olay.

Şurada 1 ay sonra düğünüm var ama ben hergün aglıyorum hergün göz yaşı döküyorum çok çok yıprandım..
Babam vefat etti.. abim ablam kardeşim yok.. babamdan belirli bir miktar para kaldı bana annemin üzerinde.. ne yazkki.( vermicem diye tehdid ediyor nişanlım paramı yiyecekmiş .!!)
Annem çok değişik bir insan insan kendi annesini sevmezmi sevmiyorum.. belki kıazacaksınnz ama cok neden var
Ona göre onun doğrusu onun bildiği üstüne söz söylenemez o derece.. utanıyorum gerçekten en güzel günlerimi görümcem ve annem sagolsun zehir etti annem ben idövüyor birsürü laf söylüyo hiç birini nişanlıma demedm eksiğimi vermeyim.. o benm annem dedim..
Benim eksiklerim gediklerim var.. bugün bakmaya gittik yine 10 gündür yatak örtüsüne bakıyoruz.. almıyor gidiyorz dönüyor çarşıdan bugun en son biyere gttik hafta içi gelecek vs dedi.. bekleyelim dedi
artık beklemekden bakmakdan yoruldu bu sıcakda :KK43: :KK43: ben beklemicem surda begendim var onu alalım
bekledimde nasıl birşey gelecek bilmiyorum dedim. ( Perşembe günü evim serilecek. ) bekleyeceksin dedi bana
ben beklemek zorunda değilim yeter artık alınacaksA alınsın dedim :KK43:
almıyorum hadi napacaksın dedi beni tehdid etti..
ne demek almıyosn felan dedim olay iyice büyüdü..
Diyeceksiniz ki parası yok vs onlarla alakası yok para zaten hazır geldi ( dedem verdi ) ve üstelik bana alınanlar hep babamın parası.. annemin değil benm paramı bana vermiyo
Bana yolda bagırma başladı O... pu diyerek insanların içinde saçımı yoldu yumruk attı rezil oldum
eve geldik beni dövdü her yerim mosmor oldu o arada nişanlım aradı..
dövdünü diyemedim ama bugünkü olayı anlatmak zorunda kaldım oda iyice sinir küpüne döndü..
alınacaksa alınır alınmıcaksa derdi neymiş.. bi yatak örtüsü için ağladına değermi seni ağlattına değer mi..
oysa annemin bana yolda öyle yaptını öldüresie dövdünü bilse neler derdi.. konu acılınca
Annemle ilgili içinde tutupda bana diyemediklerini dedi.. zoruna giden şeyleri paylaştı.. annem onada o kadar dengesizlik yapmış kıii ama sırf benm için benm hatrım için sustu..
Annemle baş edemiyorum onunla konuşmak dahi istemiyorum bana hep evine gelmicem evime gelme.. sil beni
sermeye gelmicem evini diye tehdid etti bugunde aynısını dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
bunu diyen senmisin..
Vay efendim ben onu evden kovmusum adımı böyle cıkardı
Annemin psikolojisinin iyi oldugunu düşünmüyorum benimkinide bozdu artık.. en mutlu günlerm zehir oldu yıprandım üstelik nişanlım annemden nefret ediyor artık sevmiyor hiç ben bile sevemeiyorum ki o nasıl sevsin çıkmazdayım ucurumdayım inanın su halde kndimi öldürmeyi bile düşünüyorum
beni o noktaya getirdiler anneme yaptıklarına tahammül edemiyorum
bir söz söylesem söyleyemiyorum ben evlenip gittikten sonra kızım beni sildi diyecek herkeze..
biliyorum yapacak bunu ama bana yapılanları kimse bilmeyecek çok kötüyüm kızlar
tahammül edemiyorum düğünümü bile bozmasndan korkuyorum yeter artık gerçekten yeter nasıl bir anneymiş
ciddi ciddi mi dayak yiyorsun annem diye mi elin kalkmıyor bu çok farklı bir durum zira..evlenecek kızın eli yüzü morartılmaz annen çok şeref yoksunuymuş..

nişanlımda nefret eder oldu bu durumu artık düzeltememde ilerde bsşıma kakacak belkide :KK43:
Evet keşke söylemeseydin ona başına kalkabilir Dediğin gibi . Bir şekilde düzelt ama nasıl düzelecek bir durum yok gayet anlatmışsın ben suçluymuşum annemi yanlış anlamışım falan desen acaba bilemedim şimdi

22 yaşındayım annem böyle bir insan işte tahammülüm kalmadı artık
ve en kötüsü nişanlıma yansıdı bu olay.
Asla dovdugunu yansitmayin..
Tartismanizi bilsin onda bise yok..
Opustuk baristik der kivirirsin bi sekilde de siddet oldugunu bilmesin.

Öncelikle babanıza Allah rahmet eylesin. babadan para kaldı derken, maaşı kaldıysa, eğer siz eğer sigortalı bir işte çalışmıyorsanız o maaştan bireysel olarak alma hakkınız var. bunun için Sgk ya gitmeniz lazım. ama düğününüze az kalmış. eğer ki o maaşı (babanız ssk emeklisi ise) alıyor olsaydınız ve alıyorken evlenseydiniz, devlet size çeyiz parası diye toplu bir para veriyor evlendikten sonra. başvurmanız halinde. ama dediğim gibi almaya hak kazanmanız için o maaşı alıyorken evlenmiş olmalısınız.
başıma geldiği için biliyorum.
belki geç kalmış sayılmazsınız. maaşınız size bağlanabilir. en azından anneniz ile para mevzularında sıkıntı çekmezsiniz de, işte 1 ay da da olmaz ki.. ama bir danışın. sonuçta ortada böyle bir şey varsa hakkınız nihayetinde.
direk para mevzusuna girdim kusura bakmayın. ama anladığım kadarıyla şimdiki çoğu sıkıntınız bu nedenle.
Allah gönlünüze göre versin. mutluluklar dilerim şimdiden. İnşaallah eşinizle çok çok mutlu olursunuz.

Allah yardımcın olsun malesef böyle insanlar var.Evlenince yuvanın huzurunu düşünüyorsan her iki aileyede mesafeli ol yuvana müdahale ettirip karıştırtma.
Sonuçta evlatlar anne babaya Allahın emaneti onların sahibi değiller.
Ve islamiyet anne babaya alacağı hakları şöyle buyurmuş; güzel isim takmak, dinini ve güzel ahlakı öğretmek ve vakti geldiğinde evlendirip yuvasını kurmak.
Yani nasıl ki anneye öff denmez hakkını Rabbim soracaksa anne babadan da çocuğun hakkını soracak.
İnşallah yuvanda çok mutlu olursun ve geçmiş hatıralarında bile anımsamıyacağın bir hal alsın.

X