nişanlım askere gidiyor..cokmu zor beklemek?

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Kızlar cok karışıgım.2 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılığım var..lisans tamamlayamadi okul uzadi aciktan 1 yıl..git bir an önce bitir askerliği askerde aciktan okula devam edersin dedim ama 1 yıl nasıl gecer bilmiyorum..1 yil daha devam derslere diyo kisa donem yaparim diyo ama cok yogun calisiyo olmuyo calisamiyo bilmiyorum hangisi mantikli..25 yasinda askerlk önunde engel hep..sizlerinde fikir ve deneyimlerinizi almak istiyorum

Daha fazla ertelemenin anlamı yok..
Ha kısa dönem yapmış ha uzun dönem ne fark eder ki..
Kısa dönemi beklemeyi göze alan biri uzun dönemi de bi hayli bekler bence..
Askerliğini yaptıktan sonra , yarın bir gün işe girdiğinde engel de olmaz..
Evlilik öncesinde halledip gelmeli diyorum..
Allah kavuştursun şimdiden..

Kızlar cok karışıgım.2 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılığım var..lisans tamamlayamadi okul uzadi aciktan 1 yıl..git bir an önce bitir askerliği askerde aciktan okula devam edersin dedim ama 1 yıl nasıl gecer bilmiyorum..1 yil daha devam derslere diyo kisa donem yaparim diyo ama cok yogun calisiyo olmuyo calisamiyo bilmiyorum hangisi mantikli..25 yasinda askerlk önunde engel hep..sizlerinde fikir ve deneyimlerinizi almak istiyorum

kısa dönem gitmesi daha mantıklı gibi geldi bana derslerine çok çalışssın bitirsin okulu :44::44:

her konuda en büyük engel askerlik olur genelde...
çıksın aradan..
şimdi olmasa bigün gidecek kaçınılmaz yani...
o kadar zor değil emin olur..
hatta alışıyo insan zamanla...

Ben 15 ay bekledim.
Zordu zor olmasına ama bitti gitti.
Ha ne yapar bilemem.
Hangisi kolay geliyorsa onu yapsin.

kolay diyemem zor ama benimki kısa olduğu halde çok zorlanmıştım uzun olmadığı için çok şükrettim imkanınız varsa kısa yapsın askerde onun içinde rahat olur uzun yapanlar daha da zorlanıyorlarmış çünkü ortam bakımından eziliyorlarmış yani:26:

Ben 15 ay bekledim.
Zordu zor olmasına ama bitti gitti.
Ha ne yapar bilemem.
Hangisi kolay geliyorsa onu yapsin.

her konuda en büyük engel askerlik olur genelde...
çıksın aradan..
şimdi olmasa bigün gidecek kaçınılmaz yani...
o kadar zor değil emin olur..
hatta alışıyo insan zamanla...

Daha fazla ertelemenin anlamı yok..
Ha kısa dönem yapmış ha uzun dönem ne fark eder ki..
Kısa dönemi beklemeyi göze alan biri uzun dönemi de bi hayli bekler bence..
Askerliğini yaptıktan sonra , yarın bir gün işe girdiğinde engel de olmaz..
Evlilik öncesinde halledip gelmeli diyorum..
Allah kavuştursun şimdiden..

Sagolun kizlar..okulu beklersek kisa donem icin daha 1 yil var gitmesine.6 ayda oyle 1.5 yil.suan giderse 1 yil sonra tamamen burda..bende diyorum 6 ay yapan 1 ylda yapar..yasin geliyo geciyo işini al yuvamizi kuralim bir an önce.dedigim olcak ta 1 yil kolay gecer umarm

Sagolun kizlar..okulu beklersek kisa donem icin daha 1 yil var gitmesine.6 ayda oyle 1.5 yil.suan giderse 1 yil sonra tamamen burda..bende diyorum 6 ay yapan 1 ylda yapar..yasin geliyo geciyo işini al yuvamizi kuralim bir an önce.dedigim olcak ta 1 yil kolay gecer umarm

Geçiyor, ilk zamanlar ne kadar zor olsa da , insan alışıyor. Sayılı gün ne de olsa ..
Bence de en mantıklısı bu..
Çünkü askerliği yapıp geldikten sonra okulunu rahat rahat bitirir , sınava girer, olmazsa ayrı bir iş bakar , evlilik için rahat hazırlanırsınız..

BENCE önce okulunu bitirsin. kısa dönem onun açısından iyi olacaktır. benim eşimde 5ay askerlik yaptı okulunu bitirmesini bekledik iyikide öyle yapmışız.

Zor kelimesi bile yaninda kolay kalacak kadar zor:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani tabi başta biraz zor ama zaman akıyo su gibi...
nişanlıyken gitmişti eşim kısa dönemdi o...
askerlik olgunlaştırır fln derler hem..
benim eşim atarlı gitti atarlı geldi...
türk silahlı kuvvetleri bile düzeltemedi adamı askerliğe bakışım değişti yeminle...

yani tabi başta biraz zor ama zaman akıyo su gibi...
nişanlıyken gitmişti eşim kısa dönemdi o...
askerlik olgunlaştırır fln derler hem..
benim eşim atarlı gitti atarlı geldi...
türk silahlı kuvvetleri bile düzeltemedi adamı askerliğe bakışım değişti yeminle...

atarlı gitti atarlı geldi :1: Sanırım benım sevgilim de böyle olucak Ağustosta asker atar'a başladı şimdiden :25:

Benım sevgilimde gidicek ve biz neredyse hergun görüşüorz nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum :19:
Ben 14 şubattan beri bi defter yazmaya başladım giderken vericem bari o beni yanında hissetsin :21:
Tavsiye ederm :1:

Benim esimde evlendikten sonra askere gitti. Okuyordu. İkimizde calisiyorduk. Hamileyken calismaya devam etttim. Bu sirada para biriktirdik. Oglum dogdu 1 aylikti esim askere gitti. Kisa donem yapti askerligini. Benim icin rahat gecti bebekle oyalandim. Onun icin biraz zordu ama. 5.5 ay su gibi gecti valla.

elbette zor ... sabır beklemekk .. :ssz:
sabreden derviş muradına erermiş .. :51:
Hayırlı teskereler :3:

Back
X