Nişanlım ayrılmak istiyor..

şuan kafamın karışıklığında aynen düşündüğüm şeyleri yazmışsın bende öyle diyorum.canım çok sıkkın haksızlığa uğruyorum ben gerçekten.gerektiği zaman benden daha iyisi yoktu ama

Bağırınca, kapris yapınca yüzüğü at..
Bağırmayınca, kuzu olunca nişanlımsın..
Nişanlınızın mantığına hayran kaldım doğrusu (!).. :1:

arkadaşlar beynim o kadar durduki düşünemeyecek kadar sizin verdiğiniz fikirlerle ona msj çektim bilmiyorum yalnış mı yaptım ama kendimi buna mecbur hissettim.haksızlığa uğradım resmen böyle bi saçmalık olurmu ya çok gerginim

Bağırınca, kapris yapınca yüzüğü at..
Bağırmayınca, kuzu olunca nişanlımsın..
Nişanlınızın mantığına hayran kaldım doğrusu (!).. :1:

ya herzman derki bana seni nasıl bırakırım ben önümü görebilirmiyim.bilm işte mesaj attım dedim ya herkezin yazdığından karma şekilde bilmiyorum ne dicek.

değil tabi sinirlede bile olsa
masum-değil-derken-adam-çok-farklı-hasaplar-içnde-olabilir-demek-istedm-bizde-nişan-atan-herşeyi-iade-eder-ama-karşı-taraftakiler-kalır.
bu-yüzden-adam-bunları-hesap-ediyor-olabilir-diye-geçti-aklımdn
tabi-ayrıldıktan-sonra-insan-zerresini-görmek-istemez-ama-üzgünken-insan-düşünemiyor-cnm-halbuki-ayrılan-o-ise-onlar-ananın-ak-sütü-gibi-helal-oluyo-sana

masum-değil-derken-adam-çok-farklı-hasaplar-içnde-olabilir-demek-istedm-bizde-nişan-atan-herşeyi-iade-eder-ama-karşı-taraftakiler-kalır.
bu-yüzden-adam-bunları-hesap-ediyor-olabilir-diye-geçti-aklımdn
tabi-ayrıldıktan-sonra-insan-zerresini-görmek-istemez-ama-üzgünken-insan-düşünemiyor-cnm-halbuki-ayrılan-o-ise-onlar-ananın-ak-sütü-gibi-helal-oluyo-sana

emin ol bundan haberi bile yoktur onun nişanı atan herşeyi iade eder fln.ben zaten bişey istemem bunlar önemli değil benim için

emin ol bundan haberi bile yoktur onun nişanı atan herşeyi iade eder fln.ben zaten bişey istemem bunlar önemli değil benim için
dedimya-insan-zerresini-istmez-ama-bilemem
ben-kendi-ayrılmak-isterkn-yüzüğü-sana-getir-bırak-dediği-çin-öle-düşündüm-cnm
tabi-kimseye-haksızlık-etmek-istemem-ama-öle-bi-devirdeyizki-insanın-aklına-herşey-geliyo-cnm

her tartismada yüzük cikarilmazki..
biraz saygi olmali, cocuk oyunu degil ki bu küstüm ben oynamiyorum diyip arkasini dönüp gitsin insan..
bence acik acik konusun, tartismadan sakin bir sekilde, birbirinizi kirmadan ve yapici olun...

peki arasa fln ne diyim ne yapayım bi akıl verin ya millete akıl veren ben kafam durdu resmen :43:
ben-ikrimi-sledm-ama-
sakn-tavz-verme-hiçte-alttan-alma-nşanlıyken-ayrılık-ağza-alındıysa-böle-kesin-bi-tavırla-hemde,-uzatma-cnm
evli-olsan-büyütme-derdim-ama-nişanlılk-çok-çok-çok-farklı.....

Şuanda kafan çok karışık bence başka msj falan atma sonradan pişman olacağın şeylerde söyleme ama arayan kişi kesinlikle sen olma. Seni seviyorsa kendisi arasın. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım senin bagırmanda hoş olmamış tabiki nedenini bilemeyiz ama bazı insanlar böyle şeyleri kaldıramıyor bende öyleyim mesela sevgilim sinirlenince bagırıp çagırıyordu olmasın bitsin dedim 1 senedir ağlıyorum özlüyorumyapacak bir şey yok bu huy hiç değişmez çünkü bende kaldırabilecek yapıda değiliim.Nişanlılık insanalr birbirini tanısın diye vardır sonuçta ama böylede kafasına esince nişan atılmaz ki.bence onun evlilik konusunda kafasında oturmamış şeyler var bahane ediyor daha önceden kafasında kurmuştur böyle bir laf durduk yere söylenmez ki. nişanlı olmak sevgili olmaktan farklı bir şey daha ciddi gerçekten senin davranışların karşısında ılımlı davranamıyorsada siz birbirinize göre değilsiniz demekki canım.erkekleri anlamlandırılması zor canavarlar :63:

Canım senin bagırmanda hoş olmamış tabiki nedenini bilemeyiz ama bazı insanlar böyle şeyleri kaldıramıyor bende öyleyim mesela sevgilim sinirlenince bagırıp çagırıyordu olmasın bitsin dedim 1 senedir ağlıyorum özlüyorumyapacak bir şey yok bu huy hiç değişmez çünkü bende kaldırabilecek yapıda değiliim.Nişanlılık insanalr birbirini tanısın diye vardır sonuçta ama böylede kafasına esince nişan atılmaz ki.bence onun evlilik konusunda kafasında oturmamış şeyler var bahane ediyor daha önceden kafasında kurmuştur böyle bir laf durduk yere söylenmez ki. nişanlı olmak sevgili olmaktan farklı bir şey daha ciddi gerçekten senin davranışların karşısında ılımlı davranamıyorsada siz birbirinize göre değilsiniz demekki canım.erkekleri anlamlandırılması zor canavarlar :63:

şu aralar zaten maddi sıkıntıda evliliği kafasına çok takmıştı daha doğrusu ev almak istiyodu alabilirmiyim nasıl yaparım diye canını sıkıyodu bilmiyorum belkide benimle mutlu olabileceğini düşünmüyodur

senin bi anlik bagirman onu nekadar uzuosa, onun yuzugu birak demesi seni iki kat uzmustur... yani kendi yaptigida cok farksiz degil seninkinden... ama bu erkekler bole iste, anlamak mumkun degil yaptiklarini... seviyosa pisman olur soylediginden ozur diler cnm.. kendinide suclu hissetme hicmi nazini cekmicek bu cocuk senin.. sen olsan onunkini cekersin eminim.. hakkinizda hayirlisi olsun cnmm..

senin bi anlik bagirman onu nekadar uzuosa, onun yuzugu birak demesi seni iki kat uzmustur... yani kendi yaptigida cok farksiz degil seninkinden... ama bu erkekler bole iste, anlamak mumkun degil yaptiklarini... seviyosa pisman olur soylediginden ozur diler cnm.. kendinide suclu hissetme hicmi nazini cekmicek bu cocuk senin.. sen olsan onunkini cekersin eminim.. hakkinizda hayirlisi olsun cnmm..

saol canım benim çok üzgünüm bir yandan kendi bilir diyorum bir yandanda nasıl olur böyle bişey diyorum.akşam olacak orucunu açıp bi sigara içince görecem ben onu sabah bitanem günaydın die tlf açıyodu bana öğleden sonra yüzüğü getir bu böyle işte.

Back
X