- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 38
haftada en az 1 gün görüşürdük nişandan önce ama nişandan sonra işleri yoğunlaştı sonra da bu görüşememe durumu ortaya çıktı..
benden soğumasını asla istemem tabi ama bu hafta ailem izin vermese de görüşmek için çıkcam dışarı başka çarem yok..
sabırlıdır söz için 6 ay oynatılmış insanlarız nişanlımla ben..
ondan önce de 4 sene bekletildik zaten..
en büyük korkum baban görüşmemize bile izin vermiyordu derse nişanlım evlenince yada kayınbabamlar ailen bizi sevmedi istemedi kızım derlerse diye![]()
cnm bak tamam sen de haklısın ama ortayı bulacak olanlar yine sen ve nişanlın. ben de aynı süreçten geçtim. babana söyleyemiyosan annene söyle bu durumu, evlendikten sonra böyle de diyeblirler de, anlat durumu ve bu kadra sıkmasınlar sizi yada anlayış göstersinler. yani bu ibr süreç tanımayacakmısınız birbirinizi. biz tanıyoruz fian deme 4 sene de olsa iş evlilik olunca karakterler bile değişebiliryor. bu nedenle birlikte de vakit geçirmeniz gerke. ama ailene de sert çıkma sakın, zaten son zamanların onlarla, sonra hep eşinle olacaksın, eşinden de anlayış iste. sen de sabırlı ol. böyle senden soğur bilmem ne filan gibi düşünme sakın. sen ortamı ılımlı tutmaya çalış.