Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.117
23.832
31
1 ay sonra düğünüm var ama yaşadığım çoğu şey beni çok yıprattı.. Özellikle bu balık ve av olayı
Nişanlım genel olarak arkadaşları ile balık tutmaya gidiyor kışın ise ava gidiyor..
Ben çok sert bir dille gitmesini istemediğimi belirttim.. ama fayda etmiyor :KK43:
bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik yinede kar etmedi.. nasıl bir tutkuymuş sevdaymış ben anlamadım..
yarın evlendiğimiz zaman beni ailesini çocuklarını ihmal edip balığına ava koşacak belkide bunun garantisi varmı hayır yok.. Dün işten cıktı yine gitti.. Gidebilirmiyim diye sordu İstemedimi bile bile git dedim.. Daha sonra konuşmaları yazacağım size.
Nişanlım: İyide neden hemen surat asıyorsun
BEn: İstemedimi bile bile soruyorsun ve gidiyorsun bu konu yüzünden ayrılma noktasına geldik.. o kadar sıkıntı çektim bu evlilik yolunda hiç birşeye gocunmadım ama benm eşim istemedimi bildiği halde devam ediyor gitmeye
Nişanlım : Yine burnumdan getirdin sağol.. tşk ederim
BEn : Ben teşekkür ederim istemediğim birşeyi hala yaptığın için gittiğin için.. Evlennce balık av yok bitti bunu böyle bil.
Nişanlım: Ben o avada gideceğim balığada sende bunu bil
BEn: Balık ve av senin ailenden huzurundan yuvandan daha mi önemli cevap ver bana ?
Nişanlım: Cevap felan yok cevabı verdim ben gidiyorum Gidecem de..
Ben :;eğer ki beni seviyorsan üzerimde biraz emeğim hakkım varsa o balığa gitmessinn.. yazık cok yazık..
senin ailenden huzurundan daha önemliymiş demekki hergün git.. evlendiğimiz günün sabahı git beni böyle kırdın ağlattın ya hergün git yazıklar olsun bütün avlar balıklar senin olsun seni hiç tanıyamamışım
bu sözlerimden sonra kıyamet koptu.. ne diyon sen diye aradı bağırdık çağrıştık kopma noktasına geldik
ben ne yapacağım kızlar
Gittimi sabahlara kadar gelmiyor ne arıyor ne soruor .. ben abartmıyorum yarın evlilikte böyle olursa geçim nasıl olacak ki..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kabullenip susacaksin yada evlenmeyeceksin
baska napilabilirki?
kabullenemiyorumda çekipde gidemiyorum o kadar arada kalmş bir haldeyim ki..
size şimdi abartıyorum olarak gelebilir ama gidiyor sabahlara kadar yok.. neymiş hobiymiş.. evlilikde eşini atsın atsın gitsin o halde.

Var boyle balik av meraklisi tipler
Gecenlerde bir dugune gittiydik oturuyoruz
Davetlilerdrn biri esimin bir akrabasi adam 20 gunluk damat kalkmis baliga gitmis esi dugune tek gelmis tuzluk gibi tek basina oturuyor yaninda kaynanasiyla
Demem o ki evlenince de degismez
Kaldiramayacaksan hic bulasma derim cunku hersey ortada

Var boyle balik av meraklisi tipler
Gecenlerde bir dugune gittiydik oturuyoruz
Davetlilerdrn biri esimin bir akrabasi adam 20 gunluk damat kalkmis baliga gitmis esi dugune tek gelmis tuzluk gibi tek basina oturuyor yaninda kaynanasiyla
Demem o ki evlenince de degismez
Kaldiramayacaksan hic bulasma derim cunku hersey ortada
bilmeyenler için belki abartıyor olabilirm ama öyle dğeil yaşamayanbilemez ya aynen öyle
bend sizin bu anlattığınızı yaşamaktan bunun gibi şeyler yaşamaktan cok korkuyorum çekip gidemiyoruma su noktada :KK43:

Tamam da canım hergun mu gıdıyo ? Adam sevıyosa nasıl engelleyeceksin ki?
bıraksam hergün gidecek o derece.. bilmiyorm içim dert küpü oldu bu konu yüzünden kavga etmekten skldm..
yarn evlenncede atıp atıp gidecek beni bunu nsıl kaldırabilirim bilmiyoru :KK43:

bilmeyenler için belki abartıyor olabilirm ama öyle dğeil yaşamayanbilemez ya aynen öyle
bend sizin bu anlattığınızı yaşamaktan bunun gibi şeyler yaşamaktan cok korkuyorum çekip gidemiyoruma su noktada :KK43:
Niye cekip gidemiyorsun?sebebin belli sonucun belli gayet net ortada olan ve senin hosuna gitmeyen birsey var ve bile bile lades denmez ki bu senin de hayatin evlilik tek kisinin istedigini yapip digerinin mal gibi oturabilecegi bir kurum degildir
Ben demiyorum esini sinirla kapi disari salma diye olur ara sira herkes ayri cikip gezer mesela benim esim dun gece arkadaslariyla icmeye mac izlemeye gitti 12.30da geldi bunda birsey yok cunku adam bunu her gun yapmiyor yapsa yapsa 15gunde bir yapar ama seninki oyle degil

Balığa giden erkek bana da itici gelir. Ha arada sevdiğinle, arkadaslarınla aktivite olsun diye gunduz gidersin ama öyle arkadaslarıyla gitmesi sabahlara kadar kalması falan hoşuma gitmez. Av olayından zaten nefret ediyorum.
Ammaaaa bu adamın hobisi. Ve senin bunu değiştirmeye hakkın yok.
Ha dersin gitmeni istemiyorum diye kabul eder gitmezse ne güzel ama o yok ben yine de giderim derse de bir sey yapamazsın. Böyle ağır konusmalar yapman cok bencilce.
Ya katlanacaksın ya ayrılacaksın. Öyle ben mi balığa gitmek mi, balığa gitmek senin evinden huzurundan daha mı önemli toplarına falan girmen hele çok çok yanlış.
Evet evleniyorsunuz ama bu hala onun hayatı.

Niye cekip gidemiyorsun?sebebin belli sonucun belli gayet net ortada olan ve senin hosuna gitmeyen birsey var ve bile bile lades denmez ki bu senin de hayatin evlilik tek kisinin istedigini yapip digerinin mal gibi oturabilecegi bir kurum degildir
Ben demiyorum esini sinirla kapi disari salma diye olur ara sira herkes ayri cikip gezer mesela benim esim dun gece arkadaslariyla icmeye mac izlemeye gitti 12.30da geldi bunda birsey yok cunku adam bunu her gun yapmiyor yapsa yapsa 15gunde bir yapar ama seninki oyle degil
evet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..
nikahımız kıyıldı eşyalarımız alındı herşey ortaya geldi evimiz barkımız alındı nasıl geri dönebilirim ki bu raddelere gelmeden dönmem lazımdı orda benm en büyük hatam ve yanlışım bununda farkındaym

İnsanların kendi özel ılgi alanları,hobileri,kendi arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı vardır..

Bu ozellıkle evlıyken olmalıdır..aksi halde çiftler birbirini daha çok yıpratır..

İnsan evli olunca karısına yapışık olmak zorunda değildir..
elbette değildir.. ama zırt pırt karısını evini atan ve balığa giden bir eş düşünün
sürekli ona vakit ayıran bir eş.. bu durum nasıl olr sizce..
ben eşim bana yapışssın bana bağlı kalsın demedim ki.

Balığa giden erkek bana da itici gelir. Ha arada sevdiğinle, arkadaslarınla aktivite olsun diye gunduz gidersin ama öyle arkadaslarıyla gitmesi sabahlara kadar kalması falan hoşuma gitmez. Av olayından zaten nefret ediyorum.
Ammaaaa bu adamın hobisi. Ve senin bunu değiştirmeye hakkın yok.
Ha dersin gitmeni istemiyorum diye kabul eder gitmezse ne güzel ama o yok ben yine de giderim derse de bir sey yapamazsın. Böyle ağır konusmalar yapman cok bencilce.
Ya katlanacaksın ya ayrılacaksın. Öyle ben mi balığa gitmek mi, balığa gitmek senin evinden huzurundan daha mı önemli toplarına falan girmen hele çok çok yanlış.
Evet evleniyorsunuz ama bu hala onun hayatı.
benim konuşmalarım yanlış biliyorum farkındayım ama defalarca dile getirdim.. hiç mi anlamaz insan.. hiç mi tık demez..
sen yarın birgün evleneceksin sabahlara kadar ne işin var balıkta kim buna razı gelir hangi eş razı gelir ki.

Gelmedigi gecenin aksamina balik var yemekte en azindan bunu biliyorsun:)
Bnm esiminde var bu tutkusu maalesef bizde tartismistik en son aldi beni balik yuttugu yere goturdu ole atiyolar cekiyolar insanlar saatlerce ..Dedim mutlu musun sen bu ortamda..bana dedigi
-ya o oltayi atiyosun balik takilinca cekerken hissettigin duygu var ya sirf onun icin geliyorum..
Hııı ddm kaldigim yerden devam et:KK70:
saka bi yana 2 hafta da bir izinli gununde 5 saatligine anlastik yksa benimde cok sinirime gidiyodu ..

evet değil evlennce hergün hergün gitmm diyor ama ben asla ihtimal vermiyorum buna..
nikahımız kıyıldı eşyalarımız alındı herşey ortaya geldi evimiz barkımız alındı nasıl geri dönebilirim ki bu raddelere gelmeden dönmem lazımdı orda benm en büyük hatam ve yanlışım bununda farkındaym

Nasıl her gun her gun gidebilir ki? İşi gücü yok mu bu adamın?

X