• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım bana köpekmişim gibi davranıyor:(

Evet hala evlilik görünüyor ama artık katlanamıyorum.
Ayrılcam ama nasıl yapacağım bilmiyorum.[/QUOTE

durumun çok zor ama kabul edılemez. nasıl bı bencıllık içinde bu adam yaa. sana yanı karısına nasıl boyle kuçuk düşürür.
ewlenmene 1 dahı kalsa wur tekmeyı adama.. aaaa delı mı ne çok sınırlendım wallaa

Çok sevdiğimi biliyor, gözümü onunla açtığımı biliyor o yüzden.
Ayrılamadığımı da biliyor.
Her seferinde küstüm bir kaç gün konuşmadım. Sonra bir şekilde barıştık
strestendir dedim aslında öyle biri değil dedim kendimce.
Ama artık olacak gibi değil.
Önüme bakmalıyım artık biliyorum ama çok zor...

ayy bende nişanlıyım duygularında benım gbıı sewıyorsundaa :( ama olsun senı sana şimdi boyle yapıyorsa ılerde neler yapalar.
tamam çok sewıyorsun bellı.bıde belkı ayrılırsan el gün neder dıye dusunuyorsundur olduğun cewre nasıl bılmıyorum,
unutma en buyuk rezıllık 3 gun surer mıllet neler neler
yapıyor. o yuzden attt yüzüğü zor çok zor ama at bence kendımısenın yerıne koyuyorumm ben atardım 1-2 ay ağlardım ama sonra geçerdı...senden daha kıymetlı değil o adam bebeğimm.

Çok sevdiğimi biliyor, gözümü onunla açtığımı biliyor o yüzden.
Ayrılamadığımı da biliyor.
Her seferinde küstüm bir kaç gün konuşmadım. Sonra bir şekilde barıştık
strestendir dedim aslında öyle biri değil dedim kendimce.
Ama artık olacak gibi değil.
Önüme bakmalıyım artık biliyorum ama çok zor...

ayy bende nişanlıyım duygularında benım gbıı sewıyorsundaa :( ama olsun senı sana şimdi boyle yapıyorsa ılerde neler yapalar.
tamam çok sewıyorsun bellı.bıde belkı ayrılırsan el gün neder dıye dusunuyorsundur olduğun cewre nasıl bılmıyorum,
unutma en buyuk rezıllık 3 gun surer mıllet neler neler
yapıyor. o yuzden attt yüzüğü zor çok zor ama at bence kendımısenın yerıne koyuyorumm ben atardım 1-2 ay ağlardım ama sonra geçerdı...senden daha kıymetlı değil o adam bebeğimm.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Sizlerin bana destek olduğunu görünce kendimi
hiç yalnız hissetmiyorum ve daha iyi hissediyorum. Sağolun kızlar.

Cok sinirlendim bu nedir boyle?! Kimse sana saygisizlik yapmasina izin verme. Sevgi, saygi bu degil...!
At gitsin yuzugu guzelim, simdiden boyle yaparsa daha sonrasini dusunemiyorum acikcasi.
Hakkinda hayirlisi olsun.

bu kadar yüz vermemeliydin..
herşeyin bi sınırı var....
yazıkki karakteri oturmamış ve ukala bi erkek nişanlın....
ilerisini düşün bence..
hemde çok iyi düşün...
stresse stres..
herkesin kendine göre stresleri var..
dünyada ilk ve tek o mu nişanlı tek omu evleniyo..
ne kadar ayıp....
herşeyden önce karşısındakinin kim olduğunu unutmuş nişanlın...
kimseye söylenmez bu hele hele nişanlısına...
bi insan olduğunu hatırlat ona lütfen...

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Sizlerin bana destek olduğunu görünce kendimi
hiç yalnız hissetmiyorum ve daha iyi hissediyorum. Sağolun kızlar.

nişanlılık en güzel dönemdir..şimdi böyleyse ilerde ne olur kimbilir...başına dert alma ..kimse senden daha önemli değil....

Bu sözü kabul edip devam edersen eger ilerde sana küfür bile edebilir..ve sen o zaman yine affetmek zorunda kalırsın sevdiğin için sinirinden söyledi aslında söylemezdi diye kendini kandırırsın. Başıma geldiği için söylüyorum eğer böyle sözleri affedip yutarsan ilerde daha kalp kırıcı laflar edicektir. Sen de hep bi öncekini affettiğin için yenilerini yutmak zor gelmicektir :(
yani uzun lafın kısası şimdi böyle konuşmaya cesaret eden insan ilerde dahada arsızlaşır..
hakkında hayırlısı olur umarım..

neye dayanarak böyle birsey söylüyorki?siz ne cvp veriyorsunuz böyle bir şeye nekadar ağır bir kelime salak manyak laflarının sölenmesi bile yanlış bir ilişkide hiç saygısı kalmamış nişanlınızın size

hayatim okuyunca sok oldum.ben olsam hic dusunmez atardim yuzuyu.zararin neresinden donersen kardir.tabii yine senin bileceyin is.ama hic kimsenin seni ezmesine izin verme:20::20:

cnm bence sen ona bugün yüzüğünü yollaa... kendine en güsel sevgilier günü hediyesi vermiş olursun..
o psikopattan kurtularak...

okudum şok oldum daha nelerr yaa köpek de nedemk????
evlenince sana daha neler sölücek kimbilir??

o çiçeğide alsınnnn töbe töbeee nasıl sinirlendim anlatammm :((:(

daha da düşünme cnm at yüzüğü gitsin zararın neresinden dönersen kardır...
evliyim 1 oğlum var eşim bana bu kelimeyi söylese bitmişti bu iş....bu ne yaa???

bırak tabiki senin peşinden köpek gibi gelirse sende aynı lafı ona sölersin çok sinirlendim kendini ne zannediyo acaba :20:

Çok saygısızca ve ahlaksızca bir cümle kurmuş size karşı baştan belli etmiş kendi saygısızlığını, kabalığını ve terbiyesizliğini uzak durun derim böyle zihniyette adamları kendinize musallat etmeyin üzülen hep kadınlar oluyor sonra. Sırf seviyorsunuz diye etrafta insan görünümlü olupta insanlık vasfı taşımayan erkeklere kendinizi ezdirmeyin lütfen

O nasıl bir laf yaa...:53:
Eğer evlilik düşünüyorsanız vazgeçmelisiniz...
Yaşanmaz öylesiyle aynı evde...

Kızlar nişanlana kadar herkesin parmakla gösterdiği bir sevgilim vardı.
Nişanlandıktan sonra stresten midir nedendir bana köpekler gibi davranıyor.
Ona mecburmuşum gibi davranıyor. Seni benden sonra köpekler bile almaz diyor.
Seviyorum ama soğudum da.
Sizce ne yapmalıyım?

böyle bi saçmalık olur mu ya!!!!:19::19::19::19::19::19:

bununla ewlenirsen kendine büyük bi haksızlık yapmış olursun

Kızlar nişanlana kadar herkesin parmakla gösterdiği bir sevgilim vardı.
Nişanlandıktan sonra stresten midir nedendir bana köpekler gibi davranıyor.
Ona mecburmuşum gibi davranıyor. Seni benden sonra köpekler bile almaz diyor.
Seviyorum ama soğudum da.
Sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE

Ne yapmalıyım diye sorarken ciddi misin? Ne yapacağını gerçekten bilmiyor musun?
Aynı şeyi 3 yıl önce yaşadım ben. Sözlüm bana benden ayrıldıktan sonra seni ancak it köpek alır
demişti çünkü biz çıkarken ilişkiye girmiştik. Ama ben arkama bile bakmadan ayrıldım.
Akıllı olun biraz kendinize hakaret edilmesine izin vermeyin ediliyorsa da bırakın gitsin lütfen.

Back
X