Yanlış anlamayın lütfen sizin yerinize kendimi koyuyorum, bir de karşı tarafın.
Mesela kendimden açıklayayım, kimse benden temizlik beklemesin.Herkese de söylerim, elim yatkın değil, iyisini yapamam yapsam 40 gün sürer yani yapamam benim bu konuda bi kapasitem var.Sadece bu yüzden bile çalışma hayatından vazgeçmem.İçime sine sine kendi paramla temizletip otururum.Huyum bu yapmam ve yapmıcam da.Demek istediğim buydu.
Onun isteği üzerine çalışmamanız gerçekten çok büyük bir hata olarak gördüm ben.Zaten kozları direk orda eline geçirmiş beyefendi, her türlü bunun rahatlığına girmiş.Kaybetme korkusunu yitirmiş diyelim.Bu konuyu tekrar açın, eğer siz istiyorsanız çalışın.
Ben her zaman yapıcı olmaktan yanayımdır ortada resmiyet varsa.Belki onu çok ciddi bir dille uyararak, sizin istediğiniz ilgi ve alakayı göstermediği taktirde bu işin biteceğini ona belli bir süre tanıdığınızı söyleyebilirsiniz.Çünkü diğer bir taraftan jestler yapan, bir şekilde ince düşünen bir tarafı da var nişanlınızın ki çevreniz imreniyor.
Çok doğru söylemiş arkadaş. Bi'yerde onu bu kıvama getiren sizsiniz. Çalışmanı istemiyorum tamam çalışmam ozaman. Bu sevgi değil yani. Ailen o kadar emekle okutmuş şimdi o çocukça kıskanacak diye sen niye hedefinden şaşıyorsun. Her denilen yapılınca insanoğlu aç gözlü derler sonu gelmez. Nasılsa bunu kabul etti şunu da kabul ettiye gider olay. Al karşına otur bitirmenin sinyallerini ver ki ciddiye alsın bi'kafa dank etsin.