- 13 Eylül 2013
- 108
- 1
- 34
- Konu Sahibi zeynep9292
2buçuk senedir süren bir ilşkim var.nişan öncesinde büyük problemler yaşadık aileler arasında çok sorun oldu nişanımız olmuyodu nişanımıza son 4 gün kala zorla ikna ettik aileleri.büyük stres yaşadığımız günlerdi 8 aylık nişanlıyız şu an.o dönemlerde küfür etmeye başladı stresli bi dönem deyip çok aldırmadım normal karşılamaya çalıştım her ne kadar rahatsız olsamda.sonrasında da devamı geldi küfürlerin sinirlendiği zaman ağzından çıkanı duyamayabiliyo bazen.asıl olay ise geçtiğimiz günlerde oldu.ben bi avm de çalışıyorum saat 10da gelip 6 da çıktığım günler oluyo o günde 6da çıkıcaktım ama nişanlıma günaydın yazmayı unutmuşum işe geç kalmıştım zaten aceleyle çıktım gittim.saat 12de aradı nerdesin gitmedinmi işe dedi sert bi tonla bi gün öncesinde kavga etmiştik aramız bozuktu zaten bende durduk yere sorun olmasın diye 12-8 çalışıyorum bugün şimdi geldim işe dedim sırf konu uzamaması için.bi gün öncesininde siniri vardı ikimizde de..6 da çıkıcaktım ve nişanlım benim 8de çıkçağmı biliyodu.işten çıkınca gezmeye gidicektim sonuçta 6da çıkıp 8 de ben işten çıktım diye aramak istemedim sonuçta biri görse beni söylese bu daha büyük bi yalan olurdu sanki bişeyler çeviriyomuş gibi.bende saat 6da aradım mağzadaki bi kız arkadaşımla tartıştığımı erken çıktığımı söyledim tamam dedi.sonra gezmeye gittim gezdim geri dönerken metroya bindim sanırım o sırada metroda telefon çekmemiş aramış ulaşamamış bana.çalıştığım yerdeki bir arkadaşımı aramış neden kavga ettiğimi kaçta çıktığımı falan sormuş arkadaşımda kimseyle kavga etmediğimi söylemiş.çok sinirlenmiş bunun üstüne nişanlım.beni aradı ve bağırmaya başladı küfür etmeye başladı nerdesin yanına geliyorum sorucam sana bunu telefonun niye kapalı falan dedi.bi 15 dakika sonra yanma geldi çok sinirlilenmişti başladı sokak ortasında bağırmaya rezil olduk insanlara.sesini yükseltme millet bakıyo sakin ol sanki çok kötü bişey yapmışım gibi davranma dedim.elimde kalırsın aklını başına al kimse seni elimden alamaz öldürüm seni gibi cümleler kurmaya başladı bunları söylerkende küfürde ediyodu.elini kolunu sallayarak konuşuyodu kolunu tuttum sakin olurmusun biraz hayatım rezil oluyoruz yeter dedim.o sırada bana tokat attı.şok olmuş durumdaydım dondum kaldım resmen.cevap versem veremiyorum bende bi tokat atsam atamıyorum daha da çok sinirlenicek olay daha kötüye gidicek belkide karakolda bile bitebilirdi bi karşılık versem o derece sinirliydi çünkü.korktuğumdan değil daha çok insanlara rezil olmaktan çekindim.daha sonrasında beni taksiye bindirdi eve götürüyodu yüzüm gözüm şişti ağlamaktan eve gidemem böyle halama gidicem dedim ve beni halama bıraktı.sadece ona neden diye sordum taksiden inerken hakedicek bişey yapmadım dedim.bana verdiği cevap akıllan bi daha yapma diye yaptım oldu.sonrasında özür diledi ama hiç bi faydası yok belki acısı geçti tokatın ama kalbimde büyük bi hasar var.sizce ne yapmam gerekiyo bu tarz bişey yaşayanlar varmı aranızda veya çevrenizde.korkum evlendikten sonra da şiddet söz konusu olurmu diye.onu çok seviyorum ama böyle bişeye de göz yumamam beni çok rahatsız eder.evet benim yaptığım belki doğru değildi ama kesinlikle kötü bi niyetim yoktu bi gün önceki tartışmamızında etkisi vardı o günki sinirinde farkındayımda.tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar....