Nişanlım bana yaklaşmıyor

Anlatiminiz icin cok tesekkur ederim. Goruyorum ki anormal dusunmuyorum kucuk caplida olsa yakinlasmasi gerekirdi. Sorun odagi ben degilim belli ki pek cok yorumdan anladigim uzere. Ya kabullenecegim bu gercegi ya yoluma bakacagim.

Biliyor musun bu hislerin bana çok tanıdık, beş yıllık evliyim ve bu noktadayım. Defalarca konuşmama rağmen hiç arzulamadı ve bi makine gibi belirli günlerde arzuladı o da ihtiyaca binaen. Diyeceğim o ki değişmiyorlar daha da altına gidiyorlar bunu bilerek yoluna devam et

Stresle ne alakasi var sevgililik nisanlilik donemi boyle olmazki en heycanli donemler cok daha farkli heryerde firsat kollanan bir durumda olmaliydiniz aksi normal degil ancak cok ileri derecede muhafazakarda normal karsilanabilir belki duruma gore onun disinda zorlama acele bir nisanlilik karari gibi bilemedim

Stresi falan bahane etmesin, cinsel problemleri olduğu bariz. Cinsellik evliliğin temel taşı valla. Cinsellik olmasa zaten alır kankamı eve çıkarım niye evleneyim? Sen dikkat et bu adama zaten çok hızlı nişanlanmışsınız, kusurunu kaçırmaya çalışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…