• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim bayram ziyareti ve el öpmeye gitmiyor

O isler oyle yurumuyor...
Ben de evlenmeden once cok attim, tuttum ama kuzu kuzu en seker halimle, bayram gezmelerine gittim...
Ailem bir kere bile, hayirimi ikiletmemistir bu konularda, ama evlenince isler degisiyor...
Keskin kurallarini, sinirlarini torpulemek zorunda...
Ben de bayilmam aile, akraba gezmelerine, onu anlayabiliyorum, cok daraltmayin bu konularda, fakat ikinizde orta nokta bulmak zorundasiniz...
Ne olursa olsun, birbirinizi mahcup edecek hicbir sey yapmayin...

lsjhvaoipakx,sx abvzjjala. xjahjlal;z,.azm abjfjhlk;'l';l'''''''''''''''''''''''''''''''''kkhjhvbv

Amac?!!!
Eger mesaj doldurmaksa, burada hebele gubele yapmak zorunda degilsiniz...
Forumda bunun icin basliklar mevcut...
Bosu bosuna ban yemeyin...

Ben de akraba ziyaretlerine gitmem. Bayram gezmesi falan hiç sevmem, zaten gitmiyorum da. E şimdi ben kendi akrabama gitmiyorken eşimin tanımadığım bilmediğim akrabalarına da gitmek istemezdim. Büyük konuşmuş olmayayım, sonuçta evli değilim ve mecbur kalabilirim; ama ben de istemem yani ve mümkün olduğunca gitmem evlenince.

Bir de şu boyutu var işin, çalışan insanlar için bayramlar hediye gibi oluyor, tatil sonuçta. Tatilimi de ev ev gezip el öperek geçirmek istemem. O yüzden nişanlınızı anlıyorum; mesele yabanilik veya değer vermemek değil.

Kendimden yola çıkarak diyorum ki şu aşamada zorlarsanız daha da ters teper; zorla götürseniz bile suratı asılacaktır, e o da hoş olmaz neticede. Biraz kendi haline bırakın bence.

Sanırım bende öyle yaparım evlenirsem .
her akrabanın evine gitmek pek bana göre değil .

Canım yol yakınken kaç koş sakın arkana bile bakma. Ben aile değerlerine çok önem veririm oyüzden bence bu adamla ömür geçmez. Çok iyi birisi olabilir fakat aileni sevdiklerini sahiplenmemesi sıradan birileri gibi yaklaşması, hasta olunca insanlar birşeyler yapmak için çabalarlar çünkü değerlidir sevdiğin, sevdiğinin ailesidir. Bu adam seni hem mahcup eder, tek başına saf tutarsın bu hayatta. Bile bile lades demeyin ömür geçmez. Ailenle otur konuş bütün ayrıntıları ile sakın saklama bunlar basit şeyler değil.

Bayram gezmeleri bana da çok anlamsız gelir.....
Bayram diye akraba bile olsa kapı kapı dolaşmak kadar gereksiz bir olay daha düşünemiyorum :)
Kusura bakma, nişanlının davranışlarını gayet tutarlı buldum.
Ayrıca nişanlısınız diye annenize hemen ''anne'' demek zorunda da değil.....
Açıkçası benim çevremdekiler evlendikten sonra bile kolay kolay ''anne'' diyemediler eşlerinin annelerine.
Zaten ne gerek var bu kadar samimiyete...
Siz fazla içli dışlı olmak istiyorsunuz gibi geldi bana, nişanlınızsa tam tersi bir karaktere sahip sanırım....
Bırakın nasıl istiyorsa öyle davransın, siz sevmediğiniz halde size böyle bir baskıda bulunsa hoşunuza gider miydi??

Bugün annesiyle aradılar. Anneme ve bana geçmiş olsun demek icin. Ve ben daha evime mobilyalarin geldigi gun dışında hicbir is yapmadım sagolsun kayinvalidem yapiyor severek.nisanlim bugun de soyledi hepinizi gelip gormek iatiyorum ama grip virusu var ve size de rahatsızlık vermeyim sonucta yatip uzaniyorsunuz dedi. Evi benim sevebilecegim hale getirmeye gayret gosteriyor sen iyiles yeter bana diyor. Bende artık cok sorun yapmayacağım gelmek isterse gelir diretmek hoş olmaz.

O isler oyle yurumuyor...
Ben de evlenmeden once cok attim, tuttum ama kuzu kuzu en seker halimle, bayram gezmelerine gittim...
Ailem bir kere bile, hayirimi ikiletmemistir bu konularda, ama evlenince isler degisiyor...
Keskin kurallarini, sinirlarini torpulemek zorunda...
Ben de bayilmam aile, akraba gezmelerine, onu anlayabiliyorum, cok daraltmayin bu konularda, fakat ikinizde orta nokta bulmak zorundasiniz...
Ne olursa olsun, birbirinizi mahcup edecek hicbir sey yapmayin...

Bakalım bizimkinde işe yarar mı :))) yaşamadan bilinmez

Size katiliyorum .

Yahu insanlar burda dertlerine care ariyorlar.destek olun diyorlar.
Biz o insanlari tanimadan bilmeden yorumlar tapiyoruz..

Ayril.
Sal gitsin.
Hemen bosan.
Kac kurtar kendini.

Yazmasi cok basit.ama bilmeden etmeden nasil bu kadar hukum veriyorsunuz arkadaslar...

Hem nerden biliyorsunuz adam 4-4luk tek kusuru bu...

Ne yani sirf esim benim amcamin dayimin elini opmedi diye bosanayimmi.

Adam bastan demis zaten ben benim akrabalarimada gitmiyorum diye...

Haa kendi ailesine karsi farkli olsa esinide mecbursun dese haklisiniz o zaman.

Niyeymis senin amcan sana nasil degerliyse benimkide bana öyle degerli....

Sevgili konu sahibi.

Canim istanbul'da bir kuzenim var
5 yildir bu şehirde yaşiyor.

Dayilari-teyzeleri ve halasida burda..

Sana yemin ederim esinin maddi manevi herturlu imkani var ve kuzenimi göturmuyor.

Sebep ney biliyormusun.

Eşi ben onlari pek tanimiyorum gidince ben o insanlarla ne konusucam :26: gülermisin aglarmisin....

Üstelik beyefendi sürekli annesi abisi babaannesi her hafta ziyaret ediyor..
Zaten her aksam annesini görmemiş evine gitmiyor..

Bir gün kuzenimin cok üstüne gittim
ne bu böyle onun ailesi ailede seninkiler ney...

Kizcagiz ne yapayim yapisi bu kendi ailesi disindakilerle pek gideyim geleyim istemiyor.
Şimdi halama teyzeme sebep bosanayimmi dedi.cok dogru...

Adam bildigin Odun nuh diyor peygamber demiyor.

Fakat diger butun huylari muhtesem.

Ee kuzenime soyleyeyim oda bosansin o zaman...

o esiyle mutlu olsunda biz kuzenimizi yilda 1 kez gorelim ne yapalim.

Annemlerde zaten diyor siz iyi olun gerisi boş.

ben de akraba gezmelerinden bayramda el öpmelerden vs hoslanmam fakat ailem bunu onemsedigi icin ben de bir ferdi olarak uyum saglamaya calısıyorum.
nisanlınız sonradan ısrarcı olunması yerine simdiden size net konusmus, bu guzel birsey bence. fakat soyleyiş şekli biraz emrivaki geldi.
siz aksini istiyorsanız ne olacak? kimin istegi kabul gorecek bu evlilikte?
kendi prensiplerinden taviz vermeyen kuralcı biri sanırım. evlendikten sonra baska konularda da aynı kesinlikte ve inatcı davranırsa alttan olan taraf hep siz olmak zorunda kalırsınız.
onunla el opme akraba vs konusunu degil de şu tavrını biraz daha yumusatması ve ortak bir karar vermeniz gerektigi konusunda konussanız daha iyi olur.

O da farkında aslında. Huyum boyle bende sevmiyorum ama inatlasmazsan her istegini yaparimkararlar sende olur diyor hep. Senden hicbirsey degerli ddeğil benim icin sen onemlisin dikkat ediyorum edeceğim de diyor

Canım yol yakınken kaç koş sakın arkana bile bakma. Ben aile değerlerine çok önem veririm oyüzden bence bu adamla ömür geçmez. Çok iyi birisi olabilir fakat aileni sevdiklerini sahiplenmemesi sıradan birileri gibi yaklaşması, hasta olunca insanlar birşeyler yapmak için çabalarlar çünkü değerlidir sevdiğin, sevdiğinin ailesidir. Bu adam seni hem mahcup eder, tek başına saf tutarsın bu hayatta. Bile bile lades demeyin ömür geçmez. Ailenle otur konuş bütün ayrıntıları ile sakın saklama bunlar basit şeyler değil.

Ailem konuyu biliyor. Biraz uzulduler kizdilarda ama sen mutlu ol gerisini bosver evinde iyi gecin dediler. Biz cok kalabalık bir sulaleyiz bende zaten bütün hepsini gezdiremem belli basli kisiler sadece istediklerim ama o da alışık değil diretmem de hoş olmaz gibi. Onun dışında iyi karakterli sadık evini sahiplenen merhametli ve aile kavramına önem veren bir insan. Zamanla alisacagiz artik birbirimize. Sonuçta kısıtlamalar getirmiyor bana. Daha sayamadigim cok iyi yonleri var. Sadece bu es dost olayı kafama takilmisti. Teşekkürler yorumunuz icin

Back
X