- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ne diyecegim nasil davranacagimi bilmedigim icin buraya yazdim bana akil verir misiniz diye bilmedigim için soruyorum zatenNisanlin cok tuhaf ne desem bilemedim kapanmani istiyor ama seninle evlilik oncesi iliski yasamayi da biliyor.
Senin hayatin senin kararin.
Kapanmak cok güzel birsey ve ben bunuzaten istiyorum ama evlenmeden önce düşünmüyordumkapanmak senin içinden gelmiyorsa ilerde zorluk yaşarsın. dinimizi tam anlamıyla yaşamak için evet türban gerekli amma her açık olanıda dinsiz diye suçlaayamayız.o yuzde açıkca izah et bence sonrası daha zor olur
Kapanmak senin isteginle olacak bir sey sana kimse soylemeden icinden gelerek yapmalisin bunuNe diyecegim nasil davranacagimi bilmedigim icin buraya yazdim bana akil verir misiniz diye bilmedigim için soruyorum zaten
Evet birşeyler yaşamaya korkuyorum ve yapma mecburiyetim ise onu tersleyip istemedigimde bana asik suratli davranıyor herkes bu sefer soruyor tartostiniz mi noluyor diyeİkinizde enteresanzınız madem bu kadar korkuyorsun neden bir şeyler yapıyorsun...
Ve birbirinize şartlar koymanız da çok saçma...
Denize çok gitmek istiyorduk ve aile içinde nasıl sevişme fırsatı buldunuz diye soruyorsun bende cevabı söyleyeyim yürüyüş yapma bahanesi bulup çıktık gittik durum zaten burdabaşlıyor benim için birşeyler yaşamaktan daha önemlisi de var mesela sevdiğim adamin yaşaması . benim sevdiğim adam yaşasın hayırlı bir şekilde ocak ayını beklemek en iyisi ama o zorlayın ufak tefek böyle karar almıştık sonrasında yapınca ise başımıza iki büyük olay geldi ne yapayım bilemedim size sordumAilende bi tuhaf, ne işiniz var denizde başka yer bulamadınızmı yahu
İkiniz ailelerin yanında nasıl fırsat buldunuzda becerdiniz, nasıl bir ilişki bu yahu?
Kendine değer ver biraz yoksa çok işin var
Evet birşeyler yaşamaya korkuyorum ve yapma mecburiyetim ise onu tersleyip istemedigimde bana asik suratli davranıyor herkes bu sefer soruyor tartostiniz mi noluyor diye
Fake olsa yapılan yorumlara cevap yazmazdim değil mi milleti oyalamakla kalirdim ama bu fake değil gerçek umarım farkına varırsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?