nişanlım benden uzaklaşıyor

Dimaaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
7
1
6
İstanbul
Merhaba aranıza yeni katıldım kızlar daha önce forumu üye olmadan takip ediyordum neyse konuma döneyim geçen haftadan beri nişanlım bana çok soğuk davranıyor ama benden sıkılmadığını ve beni bırakmayacağını söylüyor. Benim ailemle bir kaç problemim olduğundan beri nişanlım böyle evdeki sorunlar yüzünden haliyle benimde moralim çok bozuktu. Yanına gitmek istediğimde hep isim var gelme yarın gel demeye başladı yarın olunca bu günde isim var sen gelme ben akşam gelirim demeye sonrada akşamda işi çıkmaya başladı. Ve bana bıktım senin mız mızlanmandan dedi. Şimdi sadece sinirli ve herseye kızıyor ben ise ne yapacağımı hiç bilmiyorum bana akıl verir misiniz lütfen :(

Merhaba aranıza yeni katıldım kızlar daha önce forumu üye olmadan takip ediyordum neyse konuma döneyim geçen haftadan beri nişanlım bana çok soğuk davranıyor ama benden sıkılmadığını ve beni bırakmayacağını söylüyor. Benim ailemle bir kaç problemim olduğundan beri nişanlım böyle evdeki sorunlar yüzünden haliyle benimde moralim çok bozuktu. Yanına gitmek istediğimde hep isim var gelme yarın gel demeye başladı yarın olunca bu günde isim var sen gelme ben akşam gelirim demeye sonrada akşamda işi çıkmaya başladı. Ve bana bıktım senin mız mızlanmandan dedi. Şimdi sadece sinirli ve herseye kızıyor ben ise ne yapacağımı hiç bilmiyorum bana akıl verir misiniz lütfen :(

Açık açık derdinin ne olduğunu sor?Ailenizle arası nasıl?

bi süreliğine kendi haline bırakın bunalmış olabilir özlesin sizi brz sizde çok fazla düşmeyin üzerine brz mesafe iyidir:31:

Benim nisanlim da sinir krizlerin normalde de sinirli bir yapısı var en yakın dün kumanda yerlerde paramparça oldu nişanlılik döneminde erkekler böyle oluyor sanırım konuşmakta pek bir fayda olmuyor illa konuşmanın sonu tartışma allah sabır versin sakinlesince sen genede konuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailemle arası çok iyi derdi de sanırım bu dönemde onun sözünü dinlemediğini düşünmesi

Bilmiyorum ama konuş bence, ne istiyorsun ve beklentin ne diye sor.Ben nişanlılık döneminde hiç bu tarz sıkıntı yaşamadım aksine çok iyiydik.

Benim nisanlim da sinir krizlerin normalde de sinirli bir yapısı var en yakın dün kumanda yerlerde paramparça oldu nişanlılik döneminde erkekler böyle oluyor sanırım konuşmakta pek bir fayda olmuyor illa konuşmanın sonu tartışma allah sabır versin sakinlesince sen genede konuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde nişanlımın sinirli bi yapısı var ama hiç böyle değildi.:25:

Nişanlınızın yapısını bilemem elbet ama ailenizle sorunlarınız varmış, kötü bir dönem geçirirken destek olması, yanınızda olması gerekmez mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlınızın yapısını bilemem elbet ama ailenizle sorunlarınız varmış, kötü bir dönem geçirirken destek olması, yanınızda olması gerekmez mi ?

Evet bende öyle düşünüyorum zaten en çokta bu beni üzüyor normalde hiç böyle bişey yapmaz :50:

Evet bende öyle düşünüyorum zaten en çokta bu beni üzüyor normalde hiç böyle bişey yapmaz :50:

Sizinle paylaşmadığı sorunları olabilir mi ?

Bu nasıl nişanlılık cnm insan kaçmaz tam tersi buluşmak için fırsat kollar soğumuş olabilir yada baska bi sorunu olabilir

Eğer ailenizle sorunlarınız olduğunda benim gibi sürekli erkek arkadaşınızı tersliyorsanız bunalmış olabilir... Farkında olmasanız bile belki tersliyor olabilir misiniz canınız sıkkınken?

Bende nisanliyim böyle bir sorun yasamadik hic... Nisanlilik donemiyle alakali degil..

bence baska bir sorunu var , yani seni gormek istememesj hep bi bahane bulmasi hicte normal degil....

kaçan kovalanır yerinizde olsam biraz geri dururdum

Back
X