- 1 Ekim 2023
- 5.098
- 19.742
- 168
Korkunççç! Halamın gelini 3.çocuğumda kimse burada yok cenazeye gittiler diye aradı geleyim muhakkak geleceğim diye. Düşünün yani en fazla 4 kere görmüşümdür ama yaşlarımız yakın.Hayir canım sana katılmiyorum demekki senin ailen iyi bizim ailemiz çöp biz yaparsak iyiyiz hatta ona ragmen eleştiriliriz benim halam ve kuzenim bak benim ailem kocami şoförü gibi kullandi esim sürekli getirdi götürdü artık bana geldiler yeter dedim müsait değil dedim ne evime gelirler ne barkima bizim hatrimiz onlarin kullanacaklari kadarmis bir de üstüne hakaret ettiler kayınbabam evinin insaatini yaptırdı karnim burnumda esimde insaatcilikta var iki ay onun evini bekledi borc icindeydik iki senelik evliyim daha borcum bitmedi cocugumun dogdugunda üstüne giyecek bir zibini yoktu kayinbabam esime götür bunu babasinin evine benim. Evimde dogurmasin param. Yok dedi esime ağladım gidelim ise gir cocuk dogacak dedim diye görümcem bana bu ev babasinin evi sen onemsizsin çocuğunu da git nerde doğuruyorsan dogur dedi böyle insanlarin akrabalığı olacağına kopsun gitsin ne geregi var ki daha anlatmadigim onlarva sey var sonuç hiçbiriyle gorusmuyorum hayatim daha kaliteli hale geldi
Bu anlattıklarınız hem benim hem de eşim için ailelerimiz akrabalarımız için çok çok uç şeyler.