- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
İyi akşamlar kızlar nişanlım beni hiç aramıyor artık bildiğiniz. bir şey olmadı kavga etmedik durup dururken aramayı kesti bende aramıyorum . anlarsın ilgisizliğin nasıl bir şey olduğunu aramıyorum artık seni dedim.iş yoğun diyor insan gene de fırsat bulabilir istese. yada eve gidince arar evdeyken anca bir kere ya arıyor ya aramıyor. dün aramış müsait değildim . sonra da mesaj attım müsait değilim diye.bidaha da aramadı tamam dedi .gece ben uyuduktan sonra romantik mesajlar yazmış ama boooooş. konuştum kızlar iki gün önce telde sordum bir sorun mu var dedim nolcak dedi yok birşey dedi .her zaman normal konuştuğu gibi konuştu benle. ama ben soğuk konuştum. sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım inanın kızlar aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı. ayrılmak gibi ayrılmayı düşündüm ilk kez ondan . bu kadar ilgisizliğe dayanamıyorum artık. ben ondan çok şey istemiyorum bir dk lığına da olsa arasın napıyorsun seni seviyorum deyip kapasın . bunu yapmak çok mu zor ? ben aramıyorum iki gündür o bu saate kadar aramadı mesaj atmadı. ben dayanamayıp yazdım. ama bir daha gece uyuyana kadar yazmıcam iyi geceler yazıcam o kadar. o anca mesaj atarsa cevap veririm. bana yardım edin fikirlerinizi paylaşın kızlar. müsait olduğumda yazıcam sizlere şuan işlerim var. teşekkürler şimdiden öpüyorum sizleri.
Kızlar daha çok arayan taraf benim yani o arasın diye beklemezdim. o da arardı beni. ilgilenirdi ihmal etmezdi .ama şimdi aramıyor .anca bir kez bakın bugün akşamın yedisi olmuş hala aramadı .dün de otuz saniye konuştuk galiba. bunu belirteyim de :)
Kızlar daha çok arayan taraf benim yani o arasın diye beklemezdim. o da arardı beni. ilgilenirdi ihmal etmezdi .ama şimdi aramıyor .anca bir kez bakın bugün akşamın yedisi olmuş hala aramadı .dün de otuz saniye konuştuk galiba. bunu belirteyim de :)
Son düzenleyen: Moderatör: