nişanlım beni beğenmiyor galiba

zgrd06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
21
1
merhaba arkadaşlar ben 6 aydır nişanlıyım. Ama şöyle bir sorunumuz var nişanlım mesela bir arkadaşının nişanına gidecektı bir hafta önce seni de götürürüm dedi sonra bugun kendisi annesigille çıkmış gitmiş hatta üzüldüm trip attım yani beni neden götürmedi zaten biz bir de hafta sonu görüşüyoruz. zoruma gitti insan neden götürmez sizce nişanlısını :KK61:

SORDUM TRİP ATMA DEDİ VAKTİM OLMADI DEDİ BANA ÇOK BASİT GELDİ HABER BİLE VERMEDİ Kİ HEMEN HAZIRLANIR MISIN DİYE

seni beğenmediğine dair şeyler mi söylüyor mesela seni hiç eleştirdi mi şuran çirkin felan diye ?

SORDUM TRİP ATMA DEDİ VAKTİM OLMADI DEDİ BANA ÇOK BASİT GELDİ HABER BİLE VERMEDİ Kİ HEMEN HAZIRLANIR MISIN DİYE

acaba diyorum biz kadınlar bazen olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüp sonra da buna kendimizi mi inandırıyoruz.

demek ki zamanı olmamış,bi dahakine birlikte gidersiniz.

kayınvalidenle durum iyi mi? ondan çıkmış olabilir mi bu fikir?

Olayi cok yanlış tarafımda tutmuşsun.
Nişanlınım seni beğenmediği için goturmemezlik yaptığını hiç düşünmüyorum.

merhaba arkadaşlar ben 6 aydır nişanlıyım. Ama şöyle bir sorunumuz var nişanlım mesela bir arkadaşının nişanına gidecektı bir hafta önce seni de götürürüm dedi sonra bugun kendisi annesigille çıkmış gitmiş hatta üzüldüm trip attım yani beni neden götürmedi zaten biz bir de hafta sonu görüşüyoruz. zoruma gitti insan neden götürmez sizce nişanlısını :KK61:

Yaslariniz kac canim? Daha önce begenmedigine dair imada falan mi bulundu da böyle düsünüyorsun?

Seni goturmesiyle begenmemesinin ne alakasi var onu cozemedim..
Belki baska sorun vardir , belki ilgisi azalmistir ..

X