- 12 Ekim 2014
- 104
- 150
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkma canını tatlım ben eşmle 2yıl nişanlı kaldım bu süre zarfında bit sürü problem yaşadık ve hepsini halledik çogunlukla ben aynı senin nişanlın gibiydi eşim ama şimdi görsen sorumluluk sahibi hiç dert etme bunlar zamanla düzelicek sorunlar önemli olan birbirinizi sevmeniz zamana bırakEş
Psijolojim bozuldu artık kemal tancaya girip 6 çift ayakkabı. Sarardan takım elbiseler. Bir giydiğini bir daha giymiyo herkkese dağıtıyo yemek yendiğinde mutlaka hesabı o ödüyo. Tamam bende yedirmeyi çok seviyorm ama bi yere kadar. O karar borcun içinde borcu olanlara para yolluyo. Para biriktirelim diyorm arabamı yenilycem diyo! Eşyaların bi kısmınu babama aldırırz diyo gerisini borç çekcek
Çoook teşekkür ederim canım umut oldu bnaSıkma canını tatlım ben eşmle 2yıl nişanlı kaldım bu süre zarfında bit sürü problem yaşadık ve hepsini halledik çogunlukla ben aynı senin nişanlın gibiydi eşim ama şimdi görsen sorumluluk sahibi hiç dert etme bunlar zamanla düzelicek sorunlar önemli olan birbirinizi sevmeniz zamana bırak