- 25 Mart 2014
- 609
- 279
- 78
- 36
oooow o zaman Allah yardimcin olsun canim ...Ailesi derken babası arayıp bana şikayet ediyo biriktirsin söyle söz geöiremiyo musun diyo ailesi de başedemiyo dostlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooow o zaman Allah yardimcin olsun canim ...Ailesi derken babası arayıp bana şikayet ediyo biriktirsin söyle söz geöiremiyo musun diyo ailesi de başedemiyo dostlar
Çok iyi biriii ve paraya önem vermediği için böyle ama olmuyo düşünmesi lazım hangi devirde yaşıyoruz önce kendni düşün sonra düşün milleti. Çok dua ediyorm düzelir inş evlenince sonumuz benim kartımı da alır daha rahat yedirir... beni çıldırtırEşya filan önemli degil de şu anki harcama şekli cidden sana bir uyarı şeklinde. Önceden de mi böyle savurgandı yoksa sonradan mı öğren. Bak aynı eve girdiğiniz de senin maaşta güme gidecek gibi. Ya da eşinden hiçbir hayır gelmez bu haliyle. Bence evlilik işini cidden iyi düşün sonra sıkıntı çekmemek için.
Normali o kardeşBen de ona şaşırdım.
Benim sevgilim de öğretmen iki tanecik takımı bir ayakkabısı var.
Özel ders falan da veriyor herhalde.
Sarar diyor yahu.
Öğretmenim ama atanamadım ücretli yapıyorumSizin meslek nedir ?
Normali o kardeşbilmiyorm hangi kafayı yaşıyo.
(
Hastalık sanırımmAllah sabır versin ama değişmesini bekleme.Halam da böyle.Alışmışlar,her ay torba torba kıyafet atıyor.
Ortası olmalı yemin ediyorm cimri insanlara bile özeniyorm yaOgretmenler odasi toplanip bana dava acmasin ama ilk defa savurgan öğretmen görüyorum.
Tanidiklarimin hepsi ya tutumlu, ya da korkunc derecede pinti![]()
Allah razı olsun az önceki tartışmamzdan sonra isyan ettim birkaç aya borçları bititip kartları kapatmaya söz verdi. Su saatten sonra tüm enerjimi söz geçirmeye harcycam. Düzelir inş.oda umudum o hala kıyamayıp ödemelerine yardım ediyom olmayan paramlaValla işiniz zor. Benim eşimde nişanlıyken magaza kapatır iç çamaşırına kadar mağazadan alır çıkardı. Aynı renk gömlekten en az 3tane alırdı. Ama borçlanmaksızın. Şansım şuydu parasını öder alırdı, kredi kartı taksit olaylarına girmiyordu. Ben ona alışveriş yapmayı öğrettim resmen, mağaza , mağaza gezdirdim vs. Uygun fiyatlı bulunabilecegini öğrendi. Şimdi daha akıllıca alıyor , ihtiyacı dogrultusunda.
Ama sizin durum zor gibi, olmayan parayı harcamak yanlış. Kredi kartlarını alın derim ben. Hesap yapın birlikte ne kadar nereye odenecek, siz takip edin. Diger eksikleride ufak ufak alın, hesabınızın icine ekleyin. Parası kalmazsa, kredi kartıda olmazsa alamaz sanırım.Başka çözüm gelmedi aklıma.
Kolaylıklar dilerim.
Bu gerçeği kabullenemiyormnişanlın el iyisi, ev delisi tiplerden..Böyle gelmiş böyle gider ,değişebileceğini zannetmiyorum..
Borçlar bitmeden ,eksikler alınmadan evlenmeyelim deyin. Biraz gözünü korkutun, borcuna da katkıda bulunmayın bir süre. Ciddi olduğunuzu düşünsün.Kredi kartının biri bende ihtiyacın olduğund kullan diyo yemin ediyorm param.olmayınca bile kullanamyırm kıyamıyorm... aramzdaki fark bu kdr açkk
. İyi niyetliymiş , tutumsuzmuş ... Nişanlınızın yaptıklarını haklı yada olabilir göstermek için kurulmuş cümleler . O cümlelerin devamında hıı öyle ama evlenip çocuk sorumluluk olunca düzelir gibi olumlu sözler size hoş gelebilir rahatlatabilir . Sizde bu şekilde kabul edecekseniz , sorun yok . Ama değişir düzelir yada iyi niyet demek yanlış olur . Kendi keyfini , sorumluluklarının önüne almış birine iyi niyetli diyemeyiz , bencil ... Seçim sizin
Pardon da her şey önünüze serilmiş, görmezden geliyorsunuz. Bu durumda biz dua etsek neeee, etmesek nee?Aşırı savurgan kızlar lütfen dua edin. Borçtan bi gün çk ktü seyler olabilir![]()
Peki ne sebeple ortada koca bir 5 yıl var aileler sevgi emek... para mevzusuyla gidemem karşılarına topa tutarlar beniEvlenince bosanirsiniz vazgeç.