Nişanlım beni istemiyor?

Benden bir şeyi yapmamı istedi ama kendisine gelince yapmıyor. Bu durumu açıkladım kendisine en başında konuştuğumuz gibi yapmayacak mıyız dedim. Buunu gayet düzgün ve ciddi bir şekilde sordum. Kendisi de anlayışlı bir şekilde cevap verebilirdi
Ne o şey 🤔

Nişanlımla bir konu hakkında tartıştık ve bana yazma istemiyorum seni ve senin gibilerini dedi. Şu an konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?
Bu ilişkiden ve de evlilikten hayır gelmez , uzaklaş ve bitir bence senin için daha hayırlı..

Benden bir şeyi yapmamı istedi ama kendisine gelince yapmıyor. Bu durumu açıkladım kendisine en başında konuştuğumuz gibi yapmayacak mıyız dedim. Buunu gayet düzgün ve ciddi bir şekilde sordum. Kendisi de anlayışlı bir şekilde cevap verebilirdi
İsrediklerimi yapmazsan sana küserim al sana ceza. Kal bensiz oh olsun. Diyor kısaca. Allam neler var, halimize şükür.

Eeeee, seni istemeyeni sen mi istiyorsun? Zararın neresinden dönersen kardır, ilişkini tekrar gözden geçir!

gerçekten 18 yaşındaysan önce büyüyün sonra evlenin bence. evlilik evcilik gibi bişey değil.

yaşınız 18 ise nişanı bozun, 30 yaşına kadar da evlenmeyi değerlendirmeyin. gezin, tozun, eğlenin. tavsiyem bu :) bir insan 18 yaşında bunları dert etmemeli. ders çalışıp eğlenmeli sadece.

Agir konusmus ben olsam bitirirdum yada pisman ederdim bu soyledigine :)

Back
X