Nişanlıyım sizce ne yapmam gerek

Merhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Borçlu bir adamla neden kendıne bunu sor..Tek başına kendıne bakamayan adam sana nasıl bakacak..

Sen de farkında olmasan yazmazdın. İnek gibi sağmayı düşünüyorlar. Kendini kullandırma. Madem ödenebilecek bir borçmuş ödesinler o zaman.

Adam durduğu yerde 400 bin borcu nasıl yapmış bana mantıklı gelmedi. Kumar borcu olma ihtimali çok yüksek. Kredi kartı işlemlerini vb. kontrol etme şansınız var mı?
Kaynananın bütün borçları size yıkmak istemesi konusunda hemfikiriz bence.

Merhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Borcu olanla evlenmeyin, denk değilseniz yine evlenmeyin.

Evlendikten sonra benden önceki borca ortak olur muyum diye düşünen birisi de evliliğe hazır değildir bence, siz bu evlilik kararını bir kez daha gözden geçirin çok evlenmek istiyorsanız da 3 5 sene erteleyin.

Back
X