- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
Ben size kötü örnek veriyosunuz sizi eşiniz ne kadar koruyo diye sormadım farkındaysanız. Sizin yapmış olduğunuz yoruma eşiniz o sizin koruması normal dedim.
konuyu benden başka anlamayan var mı?
eğer tek bensem kendimden şüphe edeceğim..
e nişanlınla sorunun ne? hangi konuda yol göstericez? sen sorun anlatmamış nişanlını övmüşsün.
Allah mesut etsin.
1- konu başlığı ile ne alaka?
2- "bulmuşsun da bunuyorsun" derler ya o hesap. kusura bakma...
konudan hiç bişey anlamadım...
"nişanlım hiç değişmedi kızlar yardım edin"demişsin..
ama nişanlını övüp durmuşsun..
Konu başlığı ile içerik ne alaka? Maşallah de ve mutlu ol.
konuyu benden başka anlamayan var mı?
eğer tek bensem kendimden şüphe edeceğim..
e nişanlınla sorunun ne? hangi konuda yol göstericez? sen sorun anlatmamış nişanlını övmüşsün.
Allah mesut etsin.
aynen ben de senin anladığını daha doğrusu anlamadığını anladım, adam dahanapsın annesini babasını temelli silip atsın mı laf söz ettirmiyo işte daha ne
İnşallah evlendikten sonra da senin yanında olur.
Bu zamana kadar her koşulda eşinin yanında olanını pek görmedim açıkçası.
Nişanlın sana "sen haklısın" deyip ailesine de "siz haklısınız" diyor olabilir mi ?
Hepiniz birarada iken,ailesinin yüzüne karşı seni koruyor mu ?
kızlar çok haklısınız şimdi bende başlıkla alaka kuramadım. konuyu 3de açınca:)
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.
benim sormak istediğim şey şu ki: nişanlım bu denli beni önemsiyorken bu ufak tefek sorunları kafama takmalıyım? sorunların hiç biri beni etkilemiyor bu arada yani onların bazı şeyleri istemesi sorun ancak nişanlım o istek daha bana gelmeden geri çeviriyor. ancak bu durum benim canımı sıkıyor. bu hep böyle mi olcak diyorum. yani onlarf hep böyle istemeye devam edicek nişanlımı huzursuz mu edicek diyorum?
Bu anlattıkların hepimiz için zamanında çok tanıdık durumlar...sen birde evlenince bak bakalım duruma...kızlar sevgiliykende sözlüykende nişanlım bana çok bağlıydı. bana hep önce sen derdi. ailem sen olcaksın artık biz bir olcaz, bi biz varız artık onları tabiki atmıcaz hayatımızdan ama benim için herşeyden herkesden önce sensin derdi. ve öylede oldu.
bir kaç kez ailesine resti çekti.benimle ilgili abuk sabuk istekleri oldu ailesinin. ama o ben nasıl istiyosam öyle olacağını ağacın kavuğundan çıkmadığımı söyledi. ya o her koşulda benim yanımda. bazen beni üzecek şeyler söylüyolar (onlara göre normal şeyler) ve o buna çok kızıyo hemen savunmaya geçiyo kızıyo falan filan işte
neyse beni bu kadar savunan tutan bir çok erkeğin beceremediği şeylere sahip olan nişanlımı bazen gözüm görmüyor. yani ailesinin bu tavırları benim çok canımı sıkıyor. derdim tam olarak bu. onların söylediklerini çok önemsiyorum yani sinirleniyorum. sonra diyorumki ya nişanlım benim arkamda olmasaydı? ailemde ailem diye tuttursaydı? benim düşüncelerimin hiç bir önemi olmasaydı?
üstelik nişanlım çok adaletlidir. ben ona olan herşeyi anlatmam onu dediler bunu dediler falan diye ama anlattığımda bana hak verir kızmaz dikkatlice dinler onlar adına özür diler sonra çok sinirlenir neden böyle yapıyolar sen benim eşim olacaksın sana yaptıkları aslında bana der.
sonra kim gülü neresine takarsa taksın aşkım biz keyfimize bakalım der. yani beni herşeyden herkesten korur laf söyletmez.
kızlar şükrediyorum yanlış anlamayın ama düşüncelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var. siz olsanız nasıl düşünürdünüz? nasıl davranırdınız? ailesinin bu tavırlarını dikate alıp canınızı sıkarmıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?