Nişanlım beni önemsiyorken, yaşanan küçük sorunları kafama takmalı mıyım?

Ben size kötü örnek veriyosunuz sizi eşiniz ne kadar koruyo diye sormadım farkındaysanız. Sizin yapmış olduğunuz yoruma eşiniz o sizin koruması normal dedim.

Tamam bende diyorum ki nişanlıykende böyleydi sözlüykende sadece evliyken değil
ve yine dedim kii evet orta yol bulunmuyo karşı taraflar beni kötü bilecek ben yaptırıyorum sanacak
olayın neticelerin bahsediyorum
ve ekliyorum eşlerin birbirini koruması tabi ki olması gereken şey koruma iyi bişey belki ama bu denli olması değil ya bigün beni kendi anneme babama karşı koruması gereken bi durum olursa ya onlara da öyle bağırırsa
sonu gelir mi diye sormuşsun ya işte ben de sonunun oraya varmasından endişe ediyorum

konuyu benden başka anlamayan var mı?

eğer tek bensem kendimden şüphe edeceğim..

e nişanlınla sorunun ne? hangi konuda yol göstericez? sen sorun anlatmamış nişanlını övmüşsün.

Allah mesut etsin.

aynen ben de senin anladığını daha doğrusu anlamadığını anladım, adam dahanapsın annesini babasını temelli silip atsın mı laf söz ettirmiyo işte daha ne

Nişanlın seni koruyomuş haklıyı haksızı görüyomuş
Değişmesin işte daha iyi değil mi

Sana gelince de takman lüzumsuz diyeceğim ama bi işe yaramayacak sen yine takacaksın
Bu adam az bişey de olsa ailesine hak verse demek sen ne halde olurudn kim bilir
Hayat çok kısa, evlilik zorlu bi maraton, umarım daha zor bi sorunla karşılaşmazsın
Kaynanam onu dedi bunu dedi, desin noluyo sende de
Zaten nişanlın onları susturuyomuş, en güzel dönemlerini onların ne dediğini düşünerek geçirme

Son düzenleme:
1- konu başlığı ile ne alaka?
2- "bulmuşsun da bunuyorsun" derler ya o hesap. kusura bakma...

konudan hiç bişey anlamadım...
"nişanlım hiç değişmedi kızlar yardım edin"demişsin..
ama nişanlını övüp durmuşsun..

Konu başlığı ile içerik ne alaka? Maşallah de ve mutlu ol.

aynen ben de senin anladığını daha doğrusu anlamadığını anladım, adam dahanapsın annesini babasını temelli silip atsın mı laf söz ettirmiyo işte daha ne

kızlar çok haklısınız şimdi bende başlıkla alaka kuramadım. konuyu 3de açınca:)
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.
benim sormak istediğim şey şu ki: nişanlım bu denli beni önemsiyorken bu ufak tefek sorunları kafama takmalıyım? sorunların hiç biri beni etkilemiyor bu arada yani onların bazı şeyleri istemesi sorun ancak nişanlım o istek daha bana gelmeden geri çeviriyor. ancak bu durum benim canımı sıkıyor. bu hep böyle mi olcak diyorum. yani onlarf hep böyle istemeye devam edicek nişanlımı huzursuz mu edicek diyorum?

evet. iki kere oldu. hep beraber oturuyorken pat bir konu açtılar ben daha algılayamadan nişanlım cevabını yapıştırdı. yani ikili oynamadığına eminim. aslında şunuda hissetmeye başladım bu aralar. bana biraz daha dikkatli yaklaşmaya başladılar. sanırım nişanlımın böyle davranması onları daha dikkatli davranmaya itiyo

dertsiz başına dert arıyosun resmen, ne olmasını isterdin seninle yüz göz olmalarını mı, eşinide üzmezler o senin kadar takmıyodur emin ol, zaten ailesi takıp takıpta nereye kadar takacak

canim endişen o yöndeysen emin ol AYAKLARININ ALTINDA PASPAS OLSAN YİNE DE KIYMET BİLİP NE TEŞEKKÜR NEDE ELİNE SAĞLIK DUYAMAZSIN HİÇ BİRİNDEN , o yüzden hiç kendini boş yere yorup üzme , değmezde zaten, her halukarda sen ne kadar haklıda olsan nişanlın gerçekten savunuyorsa seni burnundan getireceklerdir , acı ama gerçek bu, biz yaptık haksızdık demezler, son derece arsız şekilde hep eleştirilip açığını arayacak ve laf sokacaklardır öylesi insanlar, hiçte üzülme endişelenme, çocuk seni savunurken gidipte ayaklarının altına yatma fırsat verme ezdirme kendini, nişanlıyken böyle olan evlenince tepene çıkar zaten

Son düzenleme:

evet canim onlar hep isteyecek hep isteyecek , hadleri olmasada isteyecek şey bulacak ve canını sıkacaklar
şimdi etkilenmiyorum diyosun ama evlendiğin zaman etkilenecek ve canını sıkacaksın belki sinirini eşinden çıkaracaksın , ama onlar hiç bıkmayacak, istikrarlı bi şekilde büyük azimle hep saçma sapan beklentilerini dvm ettircekler maalesef, başta sinirde kendini kemireceksin arsızlıkları karşısında ama iyi bi eşin varsa senin arkandaysa zamanla hiç umursamayıp takmamayı ögrenceksin sen mutlu oldukça onlar kuduracak ha aksi olursa dersen de, daha nişanlıyken böyle dengesiz olup münafıklık yapıpta evlendikten sonra sihirli değnek değmiş gibi adam olan eş ailesini de ne duydum ne gördüm

Bence bu duruma yapabılecegın hıcbırsey yok. ne mutlu kı esın senın yanında. Benzer sorunları ben de zaman zaman yasıyorum. Kelımenın tam anlamıyla sinir oluyor ama elimden bir sey gelmiyor. Her gulun bır dıkenı var... Neyse kı nısanlın ıyymıs. O yüzden ne yapalım dıkenlere de mecbur katlanacağız. Ben kendı adıma elımden geldıgınce görüşmüyorum esımın aılesınde benı sınır eden kimselerle. Boylelıkle gormuyorum duymuyorum bılmıyorum. Daha ıyı oluyor... Sanırım bır cok gıcık haraketın kaynağı da kıskançlıktan oluyor. O yüzden takma kafana. Bosver gıtsın. Onlar ıstedıklerını yapsın nısanlıın senın gözüne bakıyor. Oh olsun :):):):)

Bu anlattıkların hepimiz için zamanında çok tanıdık durumlar...sen birde evlenince bak bakalım duruma...

senin nişanlındaki koruma özelligini arayıp bulamayn bi sürü evli hatun var
adam seni koruyo laf ettirmiyor sende unut kimseyle yüz göz olma
ailesini kötüleme şikayet etme ama nişanlına yoksa durum tam tersine dönebilir

ben burada sorun yapacak birşey göremedim :44: ufak tefek sorunlar olacak tabii..anne-kız arasında bile oluyor.herşeyi şimdiden bu kadar dert etmeyin derim.

konu başlığını okuyunca ben de kötü bişey sandım değilmiş Allahtan=) ne güzel yanınızda nişanlınız... umarım nişanlınızın bu tavırları evlilikten sonra da devam eder...

burdaki konuları oku nişanlını öp başına koy daha ne istiyosun hay Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…